Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

koupil jsem nedavno na aukru stareho pavouka ve slusnem stavu, ktereho chci darovat brachovi - jak je z fotek videt, chtelo by to novy kozeny reminek, tak bych Vas chtel poprosit o nazory a tipy, ktery by se z temto hodinkam nejlepe hodil. moc diky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
koupil jsem nedavno na aukru stareho pavouka ve slusnem stavu, ktereho chci darovat brachovi - jak je z fotek videt, chtelo by to novy kozeny reminek, tak bych Vas chtel poprosit o nazory a tipy, ktery by se z temto hodinkam nejlepe hodil. moc diky.

Zlatohnědý Hirsch Aligator Bionic :thumbsup_anim:

http://www.chrono.cz/reminky-aligator/hirs...radition-bionic

Návštěvník YPO
Odesláno

1.ten řemen na fotkách vypadá že je nepoužitý

2.bratr by měl smůlu

3.moc pěkné hodinky

;)

Odesláno
:thumbsup_anim: aha - diky za natuknuti - cili jeste dodam, ze by cena tahu nemusely byt vyssi nez cena hodinek :-) no rekneme, ze max do 2 litru...

Poslal jsem to jenom pro inspiraci :photo: . Určitě se dá najít spousta, no dobře pár kousků v podobném designu a barvě za lepší cenu. Myslím, že zlatohnědá mu bude slušet víc než černá. Na bratra bych se v tvém případě vybodnul :bangin: . Jsou to moc krásný hodinky. Já bych je z ruky nedal :D .

Odesláno
Pěkný hodinky v super stavu. Dal bych k nim hnědej řemen.

Nechceš mi je prodat, nebo vyměnit? :)

ziskat je byl nervak, takze to na prodej asi nevypada :sleeping_03anim: :)... priznavam, ze slib dat je brachovi k narozkam (sam si totiz vybral, jaky by chtel eventuelne model a ja ho pak shanel) mne pote, kdy jsem ty hodinky drzel skutecne v ruce (vubec, ale vubec nikde neni osoupany chrom, coz uz pavouku u tech ostrych hran je docela ojedinele), dost stval... ale co uz... jinak diky za nazor, taky se klonik k hnedemu remenu....

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

tak vcera nasel pavouka (koupeneho na aukru) vycisteneho a serizeneho (v hodinarstvi u Alese) a s novym remenem (z pasaze Alfa) bracha pod stromeckem, doufam, ze mu v londynske "city" nebudou delat ostudu :)

Upraveno uživatelem docent_tecka
Odesláno
Na takový hodinky zásadně pštros.

nad pstrosem jsem taky uvazoval - bohuzel v den nakupu (sobota pred vanocema) byly reminky v pasazi alfa tak probrane diky nekterym clenum chronomagu, ze prichazela v uvahu jesterka anebo tento remen - nakonec prece jen "zvitezila" cena :)

Odesláno

Krásný kousek, bratrovi se musí líbit. Prosím o info, jaký má takovýto pavouk průměr. děkuju

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...