rumi Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Cenu mi řekli hned při převzetí do servisu, takže možná proto ty 3 měsíce. Aby to zákazník rozdýchal ;o)) A prozradíš, jestli to není tajné, kolik za to všechno chtějí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Zdravím,reference na Hanáka v Brně.Koupil jsem u něj PO,trochu se předbíhaly v toleranci C.O.S.C. ,cca 3 vteřiny za den.V servisu,i když se na mě mohli vykašlat do dvou dnů seřízeno,a tolerance je téměř nepostřehnutelná.Komunikacepřez mejl výborná.Student Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 (upraveno) Ahoj, dozrel čas na servis PO, tak ich v najbližších dňoch odnesiem k Dušákovi. Nedrží mi rezerva, stoja už po pár hodinách a potom sa im moc nechce rozbehnúť ... Že servis trvá ? 3 mesiace som sa dočítal. Koľko to vychádza cenovo? Zachvíľu mám výročie svadby, tak žeby ostalo aj na manželku EDIT: Máte niekto skúsenosť so servisom v zahraničí? Čo tak poslať hodiny rovno do Švajcu. Oplatí sa? Upraveno 1. února 2016 uživatelem schrapnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 U Dušáka katastrofa. Zničili mi i šroubky v kovovém tahu, strhli na nich šlici. Při reklamaci neustálé dohady. Odvez jsem to k AD do Drážďan naproti Wempemu, ty to poslali do fabriky, za cca 6 týdnů a cca 300? hotovo, blue dot. Kompletní servis a přeleštění. Prostě rázem nový stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Nějaké další osobní zkušenosti/doporučení konkrétního servisu mimo ČR?Ty místní (standardní) tři měsíce mi připadají trošku dlouho.(Předpokládám že poslat PO rovnou do fabriky asi nepůjde - přišlo by mi to jako kulantní řešení, pokud by servis stejně posílal tamtéž - jak píše Candy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Jednoznačne zatiaľ top Vieden, záručná oprava všetko OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 (upraveno) Tak nad výletem do Vídně skutečně přemýšlím.Jen vidím na mapě (blbě neb jsem na mobilu) že je tam Omega 8x.Nějaký favorit pro servis?Edit: tak vidím, že červeně (stejně jako Dušák coby jediný ze tří v ČR) je zvýrazněný OMEGA BOUTIQUE, Stock-im-Eisen-Platz 3.To bude správné místo? Upraveno 1. června 2016 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Můžu doporučit Hanáka, Omega, TH i Certina. Určitě Top servis Omega v EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 (upraveno) Zajímavý prvý příspěvek... Ptal jsem se servisu ve Vídni, jak dlouho by trval periodický servis u PO (bez zjevných problémů), odpověď byla:The basic price for a complete service (including cleaning and lubricating/readjusting of the movement; all gaskets and crown; refurbishing of case and bracelet; all necessary spare parts; two years guarantee) of your watch with movement caliber 2500 is ? 490,-I have to point out, that this is a basic price and might vary, because for every watch an individual cost estimate is made and there might be additional costs, depending on the condition of the watch.When the watch is sent in for the service cost estimate, we will also receive information on how long the service will take, because this depends on the availability of the spare parts needed. Upraveno 4. června 2016 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se