notabene Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Zdravim. Chtel bych si zakoupit vyse zminene hodinky, v provedeni 42mm a leteckou korunkou. Chtel bych je videt na ruce a v realu, nebyl by nekdo z Brna nebo okoli (cetl jsem tu o Havirove) ochotny mi je predvest? Zaplatim, nebo daruji lahev vina. Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 mám skladem prakticky všechny verze pilotek, ale Havířov... do Brna v dohledné době pojedu, ale ještě nevím kdy přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Blansko, když se zadaří 2x týdně v Brně. Nějak to domluvíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2007 Zdravim. Chtel bych si zakoupit vyse zminene hodinky, v provedeni 42mm a leteckou korunkou. Chtel bych je videt na ruce a v realu, nebyl by nekdo z Brna nebo okoli (cetl jsem tu o Havirove) ochotny mi je predvest? Zaplatim, nebo daruji lahev vina. Dekuji. pár fotek jsem dal do blogu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugo2 Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 Dobrý den, moc se mi líbí tyto hodinky s menším průměrem(39mm). Také bych je chtěl před objednáním mít chvíli na ruce. Nevíte kde nejblíž Zlínu by to bylo možné? Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 Dobrý den, moc se mi líbí tyto hodinky s menším průměrem(39mm). Také bych je chtěl před objednáním mít chvíli na ruce. Nevíte kde nejblíž Zlínu by to bylo možné? Díky za info o víkendu budu pravděpodobně ve Vsetíně, není problém se někde potkat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se