Petr29 Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Ahojte všichni. Řeším jestli použít na hodinky Breitling řemen s trnovou sponou, nebo originál překlápěčku na kůži, či no name motýlovku. Tah se mi zdá dosti těžký a kůže je mi prostě nějak sympatičtější. Překlápěčka Breitling je trochu atypická, řemen se tam trochu láme a odstává od zápěstí. Budu rád, když mi někdo kdo má praktické zkušenosti s touto sponou, poradí. Díky.
Radek124 Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Origo překlápěčku na béčkách mám a nemůžu si ji vynachválit - i tlustý řemínek se poddá a při zapínání se nemusí nikam provlíkat.Ohledně "odstávání": počet vrstev je stejný jako u "obyčejných" překlápěček, ze kterých ovšem kolem konce řemínku plandají 2 oka.Pro velký úspěch mám i neorigo napodobeninu ze strapshopu - u nich je ale to vnitřní plechové očko nepochopitelně vyšší, takže při nošení tlačí do zápěstí.Číňani jsou holt kokoti, co si ani při kopírování nejsou schopní odpustit "vlastní názor na to jak by věci měly správně vypadat" PS: ty chlupy v makro režimu vypadají fakt mimozemsky
Slim_brno Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Mně moc překlápěčka od B nesedla, takže na kůži mám trnovku stejně jako na látce, je decentní, znak je hezky vidět a i když obecně preferuju překlápěčky, na kůži u B je pro mě trnovka jasná volba. Takže nejlíp vyzkoušet někde v obchodě co ti sedne víc.
Petr29 Odesláno 18. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Děkuji za odpovědi. Vyzkoušel jsem obojí a překlápěčka pro mne není. Takže se musím podívat po trnovce na 20 mm.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.