Daemonultimate Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) VINTAGE VDB NO LIMIT BRONZE Moje oblíbená značka UHRENSCHMIEDů z Erfurtu VDB představuje svůj nový LIMITOVANÝ (60 ks) model v řadě BEZ LIMITU, která přinesla mírné zklamání. Jde totiž o výrobce používajícího historické strojky, ale No Limit osadili Etou 2824. Použitím bronzu v kombinaci se zeleným číselníkem a vintážní lumi se podařilo dosáhnout barevné harmonie, která bude stále více podtržena stárnutím hodinek. Nechybí otočná luneta, safírové sklíčko ani vodotěsnost, která je v tomto případě 200 metrů. Rozměry pouzdra (47x17mm) dávají tušit, že se jedná o další kousek do sbírky ambassadora značky Arnolda Aloise Schwarzeneggera, jehož zápěstí již bohužel také nejsou tím, čím bývala. Délka stěžejky 28mm napovídá, že v případě použití delších řemenů lze hodinky používat přehozením přes rameno, jak je tomu u samopalů. I tak pro mne není model zklamáním, naopak vítám takové detaily jako je korunka a podobně. Závěrem zopakuji heslo, jež tu již mým prostřednictvím zaznělo: Nehledejme limity řady No Limit, hledejme limity sami v sobě. Upraveno 13. července 2015 uživatelem Daemonultimate
Kid_A Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 (upraveno) Celou tu histerii s bronzem fakt moc nechapu. Ocel je ocel a to mi nikdo nerozmluvi. Ale napsano moc pekne demone! Upraveno 20. srpna 2015 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se