Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

VINTAGE VDB NO LIMIT BRONZE

Moje oblíbená značka UHRENSCHMIEDů z Erfurtu VDB představuje svůj nový LIMITOVANÝ (60 ks) model v řadě BEZ LIMITU, která přinesla mírné zklamání. Jde totiž o výrobce používajícího historické strojky, ale No Limit osadili Etou 2824. Použitím bronzu v kombinaci se zeleným číselníkem a vintážní lumi se podařilo dosáhnout barevné harmonie, která bude stále více podtržena stárnutím hodinek. Nechybí otočná luneta, safírové sklíčko ani vodotěsnost, která je v tomto případě 200 metrů. Rozměry pouzdra (47x17mm) dávají tušit, že se jedná o další kousek do sbírky ambassadora značky Arnolda Aloise Schwarzeneggera, jehož zápěstí již bohužel také nejsou tím, čím bývala. Délka stěžejky 28mm napovídá, že v případě použití delších řemenů lze hodinky používat přehozením přes rameno, jak je tomu u samopalů. I tak pro mne není model zklamáním, naopak vítám takové detaily jako je korunka a podobně. Závěrem zopakuji heslo, jež tu již mým prostřednictvím zaznělo: Nehledejme limity řady No Limit, hledejme limity sami v sobě.

8dd39aabb4.jpg

1b50528061.jpg

b530fa438e.jpg

c3d4cd6ca0.jpg

d015cb9c13.jpg

d1a0db7208.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Celou tu histerii s bronzem fakt moc nechapu. Ocel je ocel a to mi nikdo nerozmluvi.

Ale napsano moc pekne demone!

Upraveno uživatelem Kid_A

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...