hciq Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 (upraveno) Tyto soutěže o hodinky mě vážně fakt pobavily Nemám sbírku prímek jenž si každým dnem přehazuji vidlemi jak .kaleidoskop. otáčející se v ručkách malého dítěte před vchodem s .trpaslíkem do zrcadlového bludiště. Mám však rád když se lidé baví. Takže: za rozluštění knihy, autora a povídky z oného blábolu nahoře je připravena odměna v podobě skoro NOS rusáckých hodinek. Jsou to moje nejvoblíbenější rusandy. Průměr 37,2, restaurace na ciferáku a nový luminofor i na ručkách, svítěj skoro jak Seika. PS je to fakt banální, indicií mnoho a případné poštovné platím...max na slovač foceno před repasí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. září 2007 uživatelem hciq
spiderer Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 Hciq - prima prace, koukam ze jsi se pridal k poslum dobry nalady na chronomagu, super
B.F.G. Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 Hciq jsi fakt bourák a ty hodinky jsou taky bourák.
Návštěvník RaGe Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 Není to Ray Bradbury , kniha Kaleidoskop a povídka trpaslík ?
hciq Odesláno 9. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Není to Ray Bradbury , kniha Kaleidoskop a povídka trpaslík ? Rage vyigral...... napiš jak si je přeješ doručit
Návštěvník RaGe Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Rage vyigral...... napiš jak si je přeješ doručit Fakt ? Jen jsem střelil svého oblíbence. Těšil jsem se na delší souboj ! Děkuji!!! A doručení ? Co kdybychom to vzali při jednom s těmi monstry ?
NIGHTinGALE Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Bravo hciq Krásné a zajímavé hodinky Tedy s tím Kaledioskopem jsi napověděl, až hanba Zejména, když Kamil vložil o pár vláken výš obrázek té knihy Škoda, že jsem tu soutěž objevil až teď Ale velká gratulacepro RaGe. Kdo čte R.B., nemůže být špatný člověk Ať ti hezky tikají
B.F.G. Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Bravo hciq Krásné a zajímavé hodinky Tedy s tím Kaledioskopem jsi napověděl, až hanba Zejména, když Kamil vložil o pár vláken výš obrázek té knihy Škoda, že jsem tu soutěž objevil až teď Ale velká gratulacepro RaGe. Kdo čte R.B., nemůže být špatný člověk Ať ti hezky tikají Trošku OT: RB mi přijde místy moc filozof a poeta, je to takové scifi na okraji.
Návštěvník RaGe Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Bravo hciq Krásné a zajímavé hodinky Tedy s tím Kaledioskopem jsi napověděl, až hanba Zejména, když Kamil vložil o pár vláken výš obrázek té knihy Škoda, že jsem tu soutěž objevil až teď Ale velká gratulacepro RaGe. Kdo čte R.B., nemůže být špatný člověk Ať ti hezky tikají Díky za lichotku !!!
Návštěvník Kamil Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Já snad začnu hledat, co bych také vrhnul do pléna. Asi nějaké vintage, za vintage citaci.
PigyCZ Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Já snad začnu hledat, co bych také vrhnul do pléna. Asi nějaké vintage, za vintage citaci. "Ve víně je pravda." "in vino veritas" (Merlot červené suché, výběr Francie, 200x pro tebe )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se