mysiak Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Odesláno 26. července 2015 Pani, nemate niekto tieto hodinky? Zevraj srobovacia Casio Pathfinder bareta/stezejka/srobovacia trubicka perfektne sedi na Fortis B42 modely. Ma dlhsi zavit, tak by mohla byt aj kvalitnejsia (+ je lacnejsia). Ak by bol majitel taky dobry a vybral jednu von a zmeral vsetky jej parametre, budem povdacny :-)
Prorok Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Odesláno 26. července 2015 Dej potom vědět, jak to dopadlo. Také mě to zajímá...
Tommek Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 JJ pridavam se, vzdycky kdyz menim tak mam nervy jak cyp...
mysiak Odesláno 30. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Zatial sa ziadny majitel neozval, skusam este rozne hodinarstva. Pre info ako vyzera Casio set:
mysiak Odesláno 18. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2015 Fakt tu nie je nikto s Casio Pathfinder? :/ Casio servis a predajca na eBay ma bezostysne ignoruju.
StanoBare Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Odesláno 18. září 2015 Skús ešte špecializovanú predajňu Casio Shop casio4@autotel.sk alebo lepšie na info@casio-eshop.sk Sú na Hlavnej ulici v Košiciach, bol som tam sice dávno, keď som si pozeral niečo k Protrekom, ale vcelku ústretová obsluha. Napíš im, za pokus to stojí.
mysiak Odesláno 18. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2015 Dik, skusim, snad budu ustretovejsi ako fastplus.
mysiak Odesláno 22. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Maly update - trubicka sa objednat da bez problemov (a mala by byt vyrazne lacnejsia ako Fortis), ale potrebuju vediet presny model hodiniek. Ten sa mi vsak nijak vygooglit nepodarilo. Uz mi ostava len navstivit predajnu so suplerou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se