Snow Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Málokteré Hubloty se mi líbí, tyto jsou čestnou výjimkou. Co neudělá pár barviček. Hublot Big Bang Unico Bi-Rétrograde Paris Saint-Germain zdroj - http://www.lacotedesmontres.com/actu/La-montre-Hublot-Big-Bang-Unico-Bi-Retrograde-Paris-Saint-Germain-Hublot-et-le-Paris-Saint-Germain-ensemble-en-haut-du-Rockefeller-Center-Lancement-officiel-de-la-deuxieme-edition-limitee-dediee-au-club-francais-No_10989.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 prvni hublotky, ktery se mi libej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Hublot je zde v subfóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 (upraveno) Tak na barvičky bych je neredukoval ....... třebas ten ( předpokládám) hodinový sčítač, který je při vypnutém chronometru logo je petarda ! Retrográdní stopky mi přijdou fakt logický doplněk průběžného dokola času , jak retrográdní ukazatele nemusím .... moc vymakanej tajmpís. Bravo, Hublot !! Nechystá něco takového třeba sparta ?? Je to lepší investice, než jejich kádr povalečů. Upraveno 31. července 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Jsem stará konzerva, přijde mi tam toho moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yxa Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 krasni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 (upraveno) Jsou téměř perfektní. Jen na tom srovnání šroubků na lunetě a u uchycení pásku by chtělo ještě zapracovat. Maličkost, ale dost mě to tam ruší... Upraveno 28. října 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Ty šroubky bych nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Moc povedené... Po Maradonových Hublotech, dálší super hodinky pro fandy fotbalu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 po delší době zajímavější konstrukce u HUBLOTu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 To samé dělají i pro Juventus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Ty se také chytí každé kraviny, aby měli jak ze zákazníků tahat prachy :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se