Návštěvník Mitak Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Tento příspěvek je nějaký omyl nebo jen mně se zdá, že to Martin Mareček původně psal na auto.cz do nějakého jiného vlákna ? ;-)
Martin Mareček Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 (upraveno) Tento příspěvek je nějaký omyl nebo jen mně se zdá, že to Martin Mareček původně psal na auto.cz do nějakého jiného vlákna ? ;-)No ja jsem komentoval komentar meho komentare. Ale pres stranky fora a nejak se mi to nepodarilo. Tak to stoji takhle mimo tu konverzaci, ktera je asi o sedm stranek drive. sorry Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Upraveno 3. srpna 2015 uživatelem Martin Mareček
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 No ja jsem komentoval komentar meho komentare. Ale pres stranky fora a nejak se mi to nepodarilo. Tak to stoji takhle mimo tu konverzaci, ktera je asi o sedm stranek drive. sorry Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalkv pohode, ked mas nieco k autam, tak vlakno Petrolheadked nieco o svojom aute, tak Kdo s cim jezdi aby sme nezanasali cudzie vlakna
simon_magus Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 jj, to je velkej expert. na brnenskej sraz nedojel, pac jednou je zima, podruhy horko, hodinky chce, ale vlastne nechce, kazdopadne LC je top a kdo nema, je looser..tak neni cas valet se u bazenu ...a jinak teda jezdim z 85% v Subaru. LC je na praci.
kulix Odesláno 4. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 A co nove BMW X7? Ale to bude az za dva roky..
Jettero Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Ahoj, vlákno jsem tak narychlo proletěl ale mám zkušenosti s těmito auty které máš ve výběru 4. Porsche Cayenne - V6 309kW (neni to Porsche) Jízdně skvělé pouze na dálnicích a lepších cestách ale do terénu se absolutně nehodí a když na něj obuješ nějaké nízkoprofiláče tak ani na silnice druhé třídy.Porsche to je ale pouze, když se podíváš na cenu jinak to opravdu nemá s Porsche nic moc společného. Auto opravdu spíše pro ženské, které chtějí mít Porsche ale zároveň se chtějí cítit bezpečně když povezou dítě do školky. Mám v něm najeto okolo 25,000km. Servis je samozřejmě trochu dražší než ostatní auta ve tvém seznamu ale pokud máš na Cayenne (nový) tak máš samozřejmě i na servis 7. Range Sport - V8 375kW (prý větší poruchovost) Range vlastní otec model 2014 5.0 benzín. Poruchovost zatím žádná, pouze jednou samo přešlo do nouzového režimu kvůli nějaké sw chybě (maximálka 80km/h)Auto, které se hodí jak na silníce (nezáleží v jakém jsou stavu) tak do lehčího až středně těžkého terénu (tankodromem u Valtic projel za LR Defendrem napohodu).Na popojíždění po městě ale fakt moc není, jelikož za to si bere 25-27l. Opravdu naštvě že maximálka je omezena jen na 220km/h (z velkého kopce to omezovač pustí na 222km/h ale pak ani ťuk) a odblokování omezovače je fakt na dlouho a musí se prý dělat přímo v Anglii.Pokud bys měl zájem tak Land Rover dělá 2-3 ročně akce kde si můžeš jakýkoliv jejich vůz vyzkoušet jak v terénu tak na okruhu např. v Kopřivnici v areálu Tatry.Stačí se jen přihlásit přes jejich web. Z toho výběru aut co tam máš mi nepraktičtější přijde práce Range.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 A co nove BMW X7? Ale to bude az za dva roky..dnes som jazdil s GL, pisal som v Petrolhead ( aj foto!)
MarcelG Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Testy RCh mám rád. Tady jeden zajímavý k tématu Odesláno z mého HTC One M8s pomocí Tapatalk
watchesss Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 ML 500 ak chces vacsie GL 500, ak chces milacika G500 Samozrejme v ciernej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se