Návštěvník Mitak Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 zas tak krizovy to neni, i kdyz oktavku sem mel rad, ta se toho navozila..Dobře ty :-) nicméně, kam bych jako naložil ty děcka ? :-) do rakve na střechu ? Pathfinder má po sklopení 2,1 kubíku. Důležité je, co zůstane při normálních sedadlech. Dnes to nabízí akorát Discovery, ale ňák k těm autům nemám důvěru...
Skopky-Sonny Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Jenom kratce k off-road vlastnostem Range posledni generace - to auto projede i na origo gumach uplnej nesmysl. Zvenku klame vzhledem, najezdovy uhly jsou vetsi nez se na prvni pohled zda a elektronika dela divy. Takovy rozjizdeni do prudkyho kopce pres starter jako umi Defender sice nezvlada, ale zas si nerozflakas hodinky o dvere (levaci).
Návštěvník Mitak Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Ty pohádky o origi gumách jsou fajn, ale v našich geografických podmínkách, kde nejčastější problém je nezpevněná bahnitá cesta by na silničních gumách neuspěl ani ten Defender nebo snad ani Lada Niva ;-)
sibirnaya Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Nerozumím, proč třeba aspoň do Mercedesu GLS nedají místo klasických budíků tu digitální palubku jako má řada S a dnes už i třeba Passat. Vždyť to mábýt už i podle názvu ekvivalent Ska, ostatně i cenou a výbava je o řadu níž :-(mozna proto, ze GLS bude teprve predstaveny ve Frankfurtu..
Návštěvník Mitak Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 No ale GL mělo teďkonc facelift a furt ta stejná bída.
M10 Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Tak mám po včerejšku 900km v tahu za volantem X5....no je to festovní auto, záda mě nebolej (a to tam jsou 20kový kola s balonama), zátah perfektní, spotřeba = musím se naučit s tím jezdit ) no a celkově na to , že je to BMW, kterýmu jsem nikdy v životě neuměl přijít na chuť, tak mě velice mile překvapilo. Tož kdyby někdo spekuloval o univerzálním autu na štreky a tak...tak doporučuji
Návštěvník Mitak Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Majitelé X5ky, nevadí vám to dělení pátých dveří jako u dvanáctsettrojky ? :-) Nikdy jsem to neměl a netuším, jak by mě to štvalo v praxi. A dále: Můžete srovnat průjezdnost X5ky v cca 20 cm hlubokém neujetém sněhu do kopce s jinýma offroad/SUV ? Zvládne to to auto ? Xdrive nemá nějaké zvlášť dobré offroad renomé, ale třeba to jsou jen pomluvy...
sibirnaya Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 To deleni je parada, muzes na tu lavicu sednout, muzes tam i sukat, usnadni to nakladani objemnych a tezkych bremen. s tim snehem to mas tezky, ja vidim handicap uz v sirokejch gumach. soucasny zimaky taky nemaj moc spalkovej vzorek. ke sjezdovce dojedes po neprotazeny polnacce, ale jezdit s tim po sjezdovce, to asi ne. to auto ma taky 2150kg prazdny, coz neni uplne malo.. ale nevim, to uz sem nezkousel. ja jezdim po polnackach, po polu, po lese, v zime to ale nepokousim, nechcu trcet a cekat na traktor. a nemam proc, no.
Návštěvník Mitak Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Nehodlám jezdit žádné polární expedice, máme chalupu v kopcích v Chřibech a když nasnězí tak dost. A obzvlášť během svátků místní řidiči traktorů radši chlastají než odhrnují, takže chci být soběstačný. Tam kde Nissan i Touareg projedou, břichoplazky několikrát lehnou břichem na zem, i když jsou koleje projeté mým autem a ručně tlačí.
laskajefajn Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 To si nemyslím člověče...Turek je v terénu podle mě malinko jinde než X5.Mluvím dle vlastních zkušenosti
DavidLC Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 (upraveno) No Láska má recht, Touareg je na tom " ofroudově" líp, ale když si to kecne na břicho, ani špérynepomůžou, to mám taky z vlastní zkušenosti...K novému RR, je to opravdu kočár, stejně nevěřím, že s tím ani 1 ze 100 pojede takový brod, aleběžnej českej terén (polňačka, louky, háj) to dá. Měl jsem možnost s ním pojezdit a pominuli výkon a výbavu (které jsou dostačující ) je to bezkonkurenční ovladatelná obluda, co znám (nejel jsem jen nové Volvo a Q7). Nerad to říkám co by Toyoťák až za hrob... Upraveno 1. srpna 2015 uživatelem DavidLC
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 To si nemyslím člověče...Turek je v terénu podle mě malinko jinde než X5.Mluvím dle vlastních zkušenosti aj ja tak viem, ze Tuareg ale aj ML je viac na teren ako X5
CEGY Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 (upraveno) Tahle x5 mi příjde terénní dost.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. srpna 2015 uživatelem CEGY
Návštěvník Mitak Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Má X5 vůbec vzduchový podvozek s nastavitelnou výškou ? Ne že by na tom u jízdy v terénu záleželo.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 bavorak velmi neriesi vzduchpri kombikoch je zadna naprava aktivna
Martin Mareček Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Pravopis není moje silná stránka. To už asi lepší nebude k těm autům: firemní auta se ve firmě obnovují třeba už po dvou letech (netvrdím, ale že to je tak i u vás, třeba ne). Pokud mají hodně najeto, je to většinou nalítáno po rychlejší silnici. To není to samé, jako když to auto stráví roky studenými starty, solenými a rozbitými silnicemi, vlhko, mráz apod. Další věc, vem si třeba statistiku TUV report. Nejhorší je tradičně Dacia. U 2 až 3 roky starého Loganu je počet závad 15,7%. Takže osm a půl majitele se s tebou bude hádat, že ta Dacia tak špatná není. Jenomže je... A u BMW je to ještě složitější. Jako jedni z mála mají dvojitou 100% výstupní kontrolu. Je to vidět i na již zmíněných TUV reportech, mladší modely se drží na čelnějších pozicích. Ale čím starší, tím více se propadají. Složité motory, nová nevyzkoušená technika. A také stále používají na vložky válců Nikasil. To je to nejlepší z hlediska mechanické odolnosti, ale jeho tloušťka je 0,05-0,3mm... Navíc je choulostivý na kvalitu paliva... Článků na toto téma je dost. Toyota a Honda používají lepší řešení. A také dražší. Vysoce poruchový byl také např. 2l diesel, uvedený někdy v 2008. Stěna mezi válcem a kanálkem pro chladící kapalinu v jednom místě dosahovala tloušťky asi 2mm... Takže tak. I když vám vaše zkušenosti věřím a přeji další spokojené km, na přesvědčení to u mě nestačí. Lexus RX patří do vyšší střední třídy. Motory, výbava, rozvor a cena odpovídají L GS... Ale jak řekl i jeden kamarád který si chtěl koupit L IS: "nevešel jsem se tam"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se