Přejít na obsah

Územní studie

lloffass

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj chlapci, 

vzhledem k tomu, že se tady vyskytuje taková všehochuť lidí, zjistil jsem, že se tady najde vždycky někdo, kdo rozumí i sebeobskurnější problematice. Tak se jdu poptat.

Rozhodli jsme se s drahou polovičkou, že si postavíme domek. V rámci rodinných darů máme možnost dostat v podstatě zdarma pozemek, lokalita z našeho pohledu výborná, nejradši bych začal stavět už zítra. Nicméně začal jsem zjišťovat, jak je to s územním plánem a podobně, protože toho času mi na "zahradě" vesele roste kukuřice a jezdí zemědělci s traktorem. Po konzultaci na úřadě jsem se vrátil s lehce smíšenými pocity. Územní plán považuje mé pozemky za oblast určenou k výstavbě. Potud dobrý. Nicméně územní plán rovněž ukládá podmínku, aby mohla začít v dané lokalitě výstavba, je potřeba zpracovat územní studii s návrhem dopravní a technologické infrastruktury. V okamžiku, kdy tohle budu mít a schválí to potřebné úřady, nemělo by prý stavbě nic bránit.

Máte někdo představu, kolik vypracování takové záležitosti může stát a co všechno to obnáší? Jedná se o oblast velikosti cca 300 x 100 metrů.

A na koho se obrátit? Architekt? Projektant? Případně kdybyste třeba tušili konkrétní osobu v oblasti Ostrava a přilehlé okolí.

A pokud má někdo jakoukoliv jinou radu a poznámku, budu vděčný ;)   

Odesláno

Tady podle obrázku... Potřebuji rozkreslit tu zónu Z28, abych si na těch 2 žlutých parcelách mohl postavit barák a přijet si tam po té vyznačené cestě od souseda... No a kvůli toho se vyžaduje návrh celé oblasti  :frusty:

post-39041-0-37999000-1438262664_thumb.jpg

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...