lloffass Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Ahoj chlapci, vzhledem k tomu, že se tady vyskytuje taková všehochuť lidí, zjistil jsem, že se tady najde vždycky někdo, kdo rozumí i sebeobskurnější problematice. Tak se jdu poptat. Rozhodli jsme se s drahou polovičkou, že si postavíme domek. V rámci rodinných darů máme možnost dostat v podstatě zdarma pozemek, lokalita z našeho pohledu výborná, nejradši bych začal stavět už zítra. Nicméně začal jsem zjišťovat, jak je to s územním plánem a podobně, protože toho času mi na "zahradě" vesele roste kukuřice a jezdí zemědělci s traktorem. Po konzultaci na úřadě jsem se vrátil s lehce smíšenými pocity. Územní plán považuje mé pozemky za oblast určenou k výstavbě. Potud dobrý. Nicméně územní plán rovněž ukládá podmínku, aby mohla začít v dané lokalitě výstavba, je potřeba zpracovat územní studii s návrhem dopravní a technologické infrastruktury. V okamžiku, kdy tohle budu mít a schválí to potřebné úřady, nemělo by prý stavbě nic bránit. Máte někdo představu, kolik vypracování takové záležitosti může stát a co všechno to obnáší? Jedná se o oblast velikosti cca 300 x 100 metrů.A na koho se obrátit? Architekt? Projektant? Případně kdybyste třeba tušili konkrétní osobu v oblasti Ostrava a přilehlé okolí. A pokud má někdo jakoukoliv jinou radu a poznámku, budu vděčný
wizard-ov Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 A ty chceš ten pozemek rozsekat, nebo ho budete využívat celý?
lloffass Odesláno 30. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Tady podle obrázku... Potřebuji rozkreslit tu zónu Z28, abych si na těch 2 žlutých parcelách mohl postavit barák a přijet si tam po té vyznačené cestě od souseda... No a kvůli toho se vyžaduje návrh celé oblasti
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.