Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to už jsme ale opravdu HODNĚ daleko od původního tématu, a to jak kvalitativně, tak cenově. Až se na tomto fóru budou konzultovat nákupy skeletonových hodinek s tourbillonem, tak to už tady bude vládnout skutečný blahobyt! Možná tak, až Vacheron bude slavit 500 let od založení ???

Ale zpět k původnímu tématu. Když jsem si na konci roku 2004 vybíral hodinky, tak jsem měl Superoceany v užším výběru tří kusů. Nakonec ta již zmiňovaná výška mně na ruce dělala problémy, tak jsem skončil se Speedmaster Day-Date. Ale pokud ti ta výška nevadí, tak si myslím, že je to dobrá volba!

Odesláno

Výška mi ani moc nevadí. Možná je to i o tom, že Breitlingy jsou pro mě trochu srdeční záležitost. Teď mám Omega Seamaster a jsem s nimi spokojený, ale hold ten Breitling.....

No a až se to doma trochu "uklidní" :-) , tak bych chtěl ještě nějaké klasiky např. Maurice Lacroix, nebo jiné ale záleží na financích.

Odesláno

aCIDfire:

...proč? Když je někdo třeba urostlejší postavy..a hlavně..hodinky vyjadřují styl, proč bych kupoval IWC /např./ když můj styl jsou potápěčské, sportovní nebo bůhvíjaké hodinky...abych si je vzal 2x do měsíce k obleku mi přijdou vyhozený peníze. Navíc každej hnedka pozná pozná s kým má tu čest, nejde přece jen o snobství? Ale o to co se mi líbí...mi je 28, chápu, že když je někomu asi kolem 50, má dneska jiný názor...nikomu ho nevnucuju, ale hodinky za 40-50k mě musí oslovovat duševně a ne jestli se mi hodí ke kvádru...ikdyž určité hranice je dobré asi zachovat, to souhlasím, ale zrovna UTS mi přijdou všestranné, a stačí trošku volnější košile v rukávu a hodinky se schovaj..:-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...