midloch Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 midloch napsal: Švédsko je moc pěkná země.... no počkej... uhodl jsem nebo ne? Abych věděl co s tou čokoládou
N4M Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 N4M napsal: Inteligentní lidé snad poznají o jakou zemi se jedná. První, kdo správně odpoví vyhrává čtvereček pravé SWISS chocolate - výhra k vyzvednutí na Kladně do 16:00 - pak ho sním já :-) midloch napsal: no počkej... uhodl jsem nebo ne? Abych věděl co s tou čokoládou Ano, uhodl jsi. A taky jsi vyhrál plátek vynikající SWISS choco o který jsi přišel přesně v 16:00 (zcela dle pravidel - etě vám snad mám připomínat, že si máte jet na Kladno pro výhru?) Midlochu - byla fakt dobrá :-) Jestli chceš, tak vyfotím obal :-)
midloch Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 N4M napsal: Ano, uhodl jsi. A taky jsi vyhrál plátek vynikající SWISS choco o který jsi přišel přesně v 16:00 (zcela dle pravidel - etě vám snad mám připomínat, že si máte jet na Kladno pro výhru?) Midlochu - byla fakt dobrá :-) Jestli chceš, tak vyfotím obal :-) neplatí! Nedal jsi mi do 16:00 vědět, že jsem vyhrál (jinak bych na 100% přijel) a tak se předání odkládá na neurčito
N4M Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 (upraveno) midloch napsal: neplatí! Nedal jsi mi do 16:00 vědět, že jsem vyhrál (jinak bych na 100% přijel) a tak se předání odkládá na neurčito Tak jo, předání prázdného obalu se odkládá na neurčito A tady je foto tvé výhry (koukám, že je tam ještě pár drobků): Upraveno 19. září 2007 uživatelem N4M
N4M Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 (upraveno) midloch napsal: Máš ještě jednu šanci, ale tohle tak lehký nebude. Třeba pak dodám nápovědu :-) Tak hádej, hádej, hádači... Copak je to za zemičku ??? Upraveno 19. září 2007 uživatelem N4M
N4M Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Pepino65 napsal: Rzeczpospolita Polska? JJ, Polsko Jak jsi to uhodl ?
N4M Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 (upraveno) maxigabrielg napsal: asia! Co to sedláš za mašinu? Honda? Upraveno 20. září 2007 uživatelem N4M
Lukáš Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 N4M napsal: Co to sedláš za mašinu? Honda? Jo je to Blackbird, nejrychlejší motorka své doby. Maxi nemůžu Ti to nenapsat: Ty paciente jak můžeš jezdit bez helmy? To triko, kraťasy a pantofle přehlížím Bohužel jsem byl svědkem několika smrtelných nehod motocyklů a samozřejmě jsem viděl i díru v hlavě ještě u "napůl živého" motorkáře. Ale jak koukám někdo se nepoučí
N4M Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Lukáš napsal: Jo je to Blackbird, nejrychlejší motorka své doby. Maxi nemůžu Ti to nenapsat: Ty paciente jak můžeš jezdit bez helmy? To triko, kraťasy a pantofle přehlížím Bohužel jsem byl svědkem několika smrtelných nehod motocyklů a samozřejmě jsem viděl i díru v hlavě ještě u "napůl živého" motorkáře. Ale jak koukám někdo se nepoučí Taky jsem si myslel, že je Blackbird, ale fakt jsem si nebyl jistej.
N4M Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 (upraveno) Tak, hodinkoví pacienti. Když už tu máme téma dovolená a většina z vás jde do práce, řekl jsem si, že vám znepříjemním den. Hezky se tu mějte a příští týden na viděnou - tady je nuda, jedu do Chorvatska. Snad se vrátím vcelku a hodím sem nějaká fota. Tak zatím a doufám, že jsem vám nezkazil celej den (ale doufám, že aspoň ráno) Upraveno 21. září 2007 uživatelem N4M
Pepino65 Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 N4M napsal: JJ, Polsko Jak jsi to uhodl ? Když dostanu čokoládu od Lindta, tak ti to prozradím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Lukáš napsal: Jo je to Blackbird, nejrychlejší motorka své doby. Maxi nemůžu Ti to nenapsat: Ty paciente jak můžeš jezdit bez helmy? To triko, kraťasy a pantofle přehlížím Bohužel jsem byl svědkem několika smrtelných nehod motocyklů a samozřejmě jsem viděl i díru v hlavě ještě u "napůl živého" motorkáře. Ale jak koukám někdo se nepoučí ano, je to ona! Vtedy este nebola Hayabusha, ale hned som si doma kupil jednu este z neomedzenych kusov! Tam som uz mal aj prilbu, ale v Thajsku len dovolenkove tempo a malicku Hondicku som mal len ako Cafe-racer!!! ved tam nikto nema 1100 a ani helmu...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 a jak to vlastne dopadlo s tou cokoladou???
N4M Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 maxigabrielg napsal: a jak to vlastne dopadlo s tou cokoladou??? Radši jsem se dál neptal, jak to uhodl a snědl jsem jí opět sám. Já budu tlustej
mrakodrap Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 (upraveno) Místo které mě totálně odzbrojilo. Kambodža - Siem Reap - Angor - Angor Wat Upraveno 27. září 2007 uživatelem mrakodrap
mrakodrap Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Mexico - Teotihuacán - pyramida Měsíce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se