Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno

M+M nedrážděte, víte dobře, že pořádná dovolená se odehrává od 2,000m výš

Odesláno
  Snow napsal:
M+M nedrážděte, víte dobře, že pořádná dovolená se odehrává od 2,000m výš

Po Mount Keni a Elgonu mám zatím dovolených nad 2K metrů plný zuby... krásná příroda, ale je tam zima! :suicide_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno
  midloch napsal:
krásná příroda, ale je tam zima! :suicide_anim:

Krásná příroda je sníh a zima musí být tak od minus 15 stupňů Celsia.

Sphinx_Jungfrau1.jpg

Odesláno (upraveno)

to Midloch: V Africe jsem byl letos v lednu. Konkrétně v Keni, ale nijak zvlášť mě nepřirostla k srdci. Jasně zvířata a masajové byli super a mám na ně spoustu krásných zážitků. Nejraději mám Asii. Ti skvělí lidé tam, příroda, památky a vůbec. Prostě srdcovka. Ty jsi byl v thajsku a tak asi víš o čem mluvím. Já jsem byl dvakrát v Thajsku a docela jsem je procestoval celé a pak taky v Kambodži. Ta absolutně neměla chybu.

Upraveno uživatelem mrakodrap
Odesláno
  mrakodrap napsal:
to Midloch: V Africe jsem byl letos v lednu. Konkrétně v Keni, ale nijak zvlášť mě nepřirostla k srdci. Jasně zvířata a masajové byli super a mám na ně spoustu krásných zážitků. Nejraději mám Asii. Ti skvělí lidé tam, příroda, památky a vůbec. Prostě srdcovka. Ty jsi byl v thajsku a tak asi víš o čem mluvím. Já jsem byl dvakrát v Thajsku a docela jsem je procestoval celé a pak taky v Kambodži. Ta absolutně neměla chybu.

S tím s tebou musím jenom souhlasit, Afrika je tvrdá, lidi živočišní a využijí každé tvé slabosti ve svůj prospěch, nemají absolutně žádnou pracovní morálku a spolehlivost, neřeší čas a raději polehávají v příkopu u silnice než aby se zvedli a spravili si střechu. Ženský tam oddřou úplně všechno. Nechápou když jim řekneš že se ti to nebo ono nelíbí, jako obranu se buď začnou smát nebo natahují slzy, ale nikdy se nezamyslí co by měli zlepšit. Po měsíci jsem jich tam měl plný zuby, ale teď bych se tam zase rád vrátil, ne kvůli lidem, ale kvůli přírodě. Vyjímkou byli Masajové, ti žijí dál svým přirozeným životem a ostatní moc neřeší...

Asie je úplně jiná, barevná, plná pohybu a života, samozřejmě taky chudá, ale mnohem víc v pohodě.

Odesláno

Když už se tady trošku přešaltrovalo do zimy, tak mám jednu kvízovku.

Pozná někdo, co pak to máme zvěčněno na této fotografii?

Nejrychlejší bude slovně pochválen. Nic víc, nic míň.

post-500-1190892836.jpg

Odesláno
  midloch napsal:
S tím s tebou musím jenom souhlasit, Afrika je tvrdá, lidi živočišní a využijí každé tvé slabosti ve svůj prospěch, nemají absolutně žádnou pracovní morálku a spolehlivost, neřeší čas a raději polehávají v příkopu u silnice než aby se zvedli a spravili si střechu. Ženský tam oddřou úplně všechno. Nechápou když jim řekneš že se ti to nebo ono nelíbí, jako obranu se buď začnou smát nebo natahují slzy, ale nikdy se nezamyslí co by měli zlepšit. Po měsíci jsem jich tam měl plný zuby, ale teď bych se tam zase rád vrátil, ne kvůli lidem, ale kvůli přírodě. Vyjímkou byli Masajové, ti žijí dál svým přirozeným životem a ostatní moc neřeší...

Asie je úplně jiná, barevná, plná pohybu a života, samozřejmě taky chudá, ale mnohem víc v pohodě.

Tak to jsi popsal uplně přesně. A vo tom to je...

Odesláno (upraveno)
  marosh napsal:

Upraveno uživatelem mechano
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ako tak pozeram tie niektore fotky tak si myslim, ze sme sa urcite niekde museli stretnut, podobne lokality!

Odesláno (upraveno)
  marosh napsal:

Zdar Maroshi....nebude to tohle:

post-574-1191316283.jpg

Upraveno uživatelem Karloss

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...