boo-beek Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Tak, prej kam mi maji poslat pozvanku... Tak jsem jim napsal adresu a snad dorazi a snad budu moct dorazit i ja
midloch Odesláno 26. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Október = říjen. November = listopad. Výstava se koná 22.11.2007. Na rozdíl od nás to máte skoro jako v angličtině - October, November tak to je zupr, přiletím 12.11. stíhám to v pohodě, ještě mi nic nedošlo, tak je pourguji...
Jumbo Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Nějakou dobu jsem neměl na fórum čas, ale toto je zajimavá informace. Asi se přidám, z Hodonína je to kousek.
Jumbo Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Odesláno 31. října 2007 Tak dnes dorazila pozvánka (zpracování na velmi kvalitní úrovni). Je to od 19:00 a dle prezentace akce nevím, jestli to na mě nebude až příliš nóbl. Přece jenom chodím výhradně ve sportovním oblečení, což bude v tomto případě naprosto nepřípustné (aspoň si to myslím). Tak doufám, že tam v konfekčním obleku a obuvi od Bati nebudu za posledního šupáka. Kdo jdete?
vaba Odesláno 1. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 (upraveno) Tak dnes dorazila pozvánka (zpracování na velmi kvalitní úrovni). Je to od 19:00 a dle prezentace akce nevím, jestli to na mě nebude až příliš nóbl. Přece jenom chodím výhradně ve sportovním oblečení, což bude v tomto případě naprosto nepřípustné (aspoň si to myslím). Tak doufám, že tam v konfekčním obleku a obuvi od Bati nebudu za posledního šupáka. Kdo jdete? Taky jsem ji vcera dostal. Podle provedeni, predpokladam ucast v obleku s kravatou a protoze jsou moje "monterky" nevidim v tom prekazku. Pokud mas pochybnosti tak jim posli zpravu, protoze na pozvance neni uvedeno predepsane obleceni (coz se obvykle uvadi). Mam maly zadrhel, protoze ve stejnem terminu mame nejake firemni sezeni (a jeste nevim ani v ktere cast republiky) a tak musim najit mooc dobry duvod jak se "vyparit" Upraveno 1. listopadu 2007 uživatelem vaba
Jumbo Odesláno 1. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 Kdyby ještě někdo řešil podobný problém jako já, tak tady je odpověď z Oriosy. Vážený pane, nutnost to samozřejmě není.Na loňské výstavě jsem zahlédla hosty i v džínách a ležérním stylu oděvu, ale samozřejmě i ve společenském oděvu. Opravdu záleží na Vás jak to pojmete. Mějte krásný den M.Adametzová
vaba Odesláno 1. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 Jak pisu - oblek jsou moje "monterky" a tak je vyreseno. Jeste vyresit firemni meeting a HuRaaa do Brna
mihr Odesláno 1. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 No,mne pozvanka zatial neprisla a ked si to tu tak pozeram,neviem ci by som isiel aj keby prisla.Myslel som,ze to bude "len taka" vystavicka,nie Ritz party....nic proti nim... Asi by nebolo vhodne daŕovat pozvanku 16 rocnemu milovníkovi hodiniek ze?
Kasper Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 ja by som tam isiel velmi rad, ale pozvanka zatial nedorazila
sibirnaya Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 tak jsem taky napsal, rad bych se s Vama vsema konecne poznal
NIGHTinGALE Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2007 Pozvánka už mi došla, takže se na vás těším
sibirnaya Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Pozvánka už mi došla, takže se na vás těším takze se bohuzel neuvidime... Mylné informace nemáte, ale VIP pozvánky určené na slavnostní večer jsou již obsazené.Bohužel prostory v kterých se slavnostní večer bude konat mají omezenou kapacitu a opravdu již máme obsazeno. Prosím o pochopení a ubezpečuji Vás, že co se týče vystaveného zboží, to samé bude k vidění po tři dny v samotné prodejně. Přeji krásný večer M.Adametzová
Jumbo Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 To sibirnaya: Pozvánka je pro 2 osoby. Já tam mám jít se známým, který ještě neví, jestli mu to vyjde. Má se závazně vyjádřit do začátku příštího týdne. Pokud by nešel, vezmu tě na svoji pozvánku. Případně jestli jde někdo jiný sám?
sibirnaya Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 To sibirnaya: Pozvánka je pro 2 osoby. Já tam mám jít se známým, který ještě neví, jestli mu to vyjde. Má se závazně vyjádřit do začátku příštího týdne. Pokud by nešel, vezmu tě na svoji pozvánku. Případně jestli jde někdo jiný sám? tak to by bylo super... uvidime, no, kazdopadne diky...
Jumbo Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 To sibirnaya: Kámoš se omluvil, takže tě beru, pokud máš ještě zájem. Kde a kdy se potkáme domluvíme příští týden.
midloch Odesláno 14. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 Už se těším na setkání, já asi nepůjdu nijak moc na slušno tj kvádro a spol... Co vy?
Jumbo Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 To midloch: No já mám buď oblek a nebo totálně sportovní (rifle, tričko, mikina, tenisky). Tak si myslím, že když se jedná na večerní akci, tak spíš půjdu v obleku. V tom sportovním bych se tam asi necítil, i když ho normálně nosím 363 dnů v roce. Beru to s ohledem na prezentované zboží.
sibirnaya Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 To midloch: No já mám buď oblek a nebo totálně sportovní (rifle, tričko, mikina, tenisky). Tak si myslím, že když se jedná na večerní akci, tak spíš půjdu v obleku. V tom sportovním bych se tam asi necítil, i když ho normálně nosím 363 dnů v roce. Beru to s ohledem na prezentované zboží. mas SZ, kazdopadne diky
Jumbo Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 To sibirnaya Jsem trochu mimo, co to je SZ? Znáš Midlocha nebo si dáme všichni sraz někde mimo Kleinův palác? Ať tam pak nerveme lidem rukávy nahoru a nehledáme Midlochovy Breitlingy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se