Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  hciq napsal:
Pánové, jelikož jsem vobčas jukám, hlavně do sekce prodej, neušla mi tato část vlákna, jenž je vo mým návrhu vodznaku. Hale dělejte si s tím co chcete. Někomu z vás můžu klidně poslat jak 3D tak i 2D data. Jen bych chtěl upozornit, měl to bejt šperk-tudíž stříbro nebo zlato, do formy a litý do karuselu. Nebo kusově by to třeba vodlil nějakej šílenej zubařskej laborant v praku. Pokud to chcete pižlat do železa tak to bude vypadat jako plácačka na mouchy, protože vám nikdo a nijakej stroj neudělá ty vostrý úhly a sražený hrany. Možná kdyby to někdo dopižlal ručně a pak vyleštil a horní hranu znova vzal hrubším brusem, tak to by možná šlo. Ale zpět, chce to vopravdu min. těch 40 kousků. Cena bude přijatelná, sběratelé vodznaků zachrochtaj blahem a nikdo se nebude ztrapňovat tajtrlíkováním s 10 ti kusovou sérií za 00 kaček. A pro všechny kutily s vrtačkou, pilníkem a svěrákem, pokud napíší, tak jim ty data pošlu taky. Jen ať si to třeba zkusej. Jo a ještě, když tu jsem, tak jdu zaprudit do sekce Chronomag l.e. na téma nafukování aneb bezedná?? inspirace našich otců či dědů.

=MS=

Taky sem myslel na ten prak. Ségra je totiž šílenej zubní laborant :D, bohužel toho času na dovolené. Ještě mě napadlo nechat vyrobit pozitivní a negativní raznici a vybouchnout to z nějakého štříbrného plechu, otázka je jak tam přimontovat tu jehlu.

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  ZJ napsal:
Využil teda někdo slevu u Oriosy,kterou rozdávali na výstavě???

Ja v utery bohuzel ne pro sebe- ale pro drahou polovicku pro ten jediny privesek co se ji libil- navic nebyl na vystave ale dole v prodejne

Odesláno
  Jumbo napsal:
To Jacobs:

S Certinama se tam ukazovat nechceš, ale přítelkyni koupíš přívěšek za 30.000,-?

To mi nějak hlava nebere!

No moje Certiny mne staly 15 a ten privesek jak bych to rekl- byl jsem zatlacen do jiste situace a musel jsem se vyslovit. Navic za poradne hodinky povazuji bud Eterny Kontiky ( a ty se uz do CR nedovazeji) nebo Audemars Piguet Royal Oak Offshore a ty se nedaji pod 100 sehnat.

Odesláno
  Jacobs napsal:
No moje Certiny mne staly 15 a ten privesek jak bych to rekl- byl jsem zatlacen do jiste situace a musel jsem se vyslovit. Navic za poradne hodinky povazuji bud Eterny Kontiky ( a ty se uz do CR nedovazeji) nebo Audemars Piguet Royal Oak Offshore a ty se nedaji pod 100 sehnat.

offshore zacinaj na 14k? co vim...

• po měsících...
Odesláno

Otevírám toto vlákno.

Dnes mi přišla poštou pozvánka od Oriosa na další ročník výstavy hodinek v Brně.

19.11.2008, stejné místo jako loni.

Podle pozvánky to vypadá na Graham, IWC, Omega, Chopard, Vertu, MomoDesign. Takže přibyl jen Graham.

Tak jak, pánové, potkáme se tam?

Rád bych viděl Taru a Conrada a Midlocha a ... :)

Odesláno (upraveno)
  NIGHTinGALE napsal:
Otevírám toto vlákno.

Dnes mi přišla poštou pozvánka od Oriosa na další ročník výstavy hodinek v Brně.

19.11.2008, stejné místo jako loni.

Podle pozvánky to vypadá na Graham, IWC, Omega, Chopard, Vertu, MomoDesign. Takže přibyl jen Graham.

Tak jak, pánové, potkáme se tam?

Rád bych viděl Taru a Conrada a Midlocha a ... :)

už jsem napsal o pozvánku i my tě rádi uvidíme

Upraveno uživatelem Conrad

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...