rorda Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Kdybyste si všichni vzali Prim Chronomag l.e., bylo by to asi na poznávání lepší, což?!?
sibirnaya Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Kdybyste si všichni vzali Prim Chronomag l.e., bylo by to asi na poznávání lepší, což?!? kdyby sme chodili s vyhrnutejma rukavama, tak urcite
ZJ Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 ja tusim vim, ale nevim blby je, ze hodinky vetsinou byly pod kosili ci sakem a tudiz nebyly videt... nicmene ja to pojal jako man in black ..jo tak mén in blék s breitling na gumě tam byl asi jediný,už vím....příště bychom se mohli nějak domluvit a fakt zvolit nějaké poznávací znamení...
Skeleton Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Chtelo by to uz ten odznak. Decentni, ve stribre, na klope!
NIGHTinGALE Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 (upraveno) Včerejšek byl pro mě velevýznamný den, poprvé jsem se potkal s členy chronomagu a Gal (s paní Galovou) s Conradem (s paní Conradovou) jsou skvělí společníci! Vždycky jsem měl poněkud obavy se z internetových diskuzí přesunout k osobnímu kontaktu, ale musím říct, že je zde opravdu vybraná společnost. Doufám, že se znovu potkáme, minimálně s Galem máme k sobě docela blízko Smotná výstava nebyla špatná, na můj vkus příliš přediamantováno, ale dole na prodejně jsme si s Galem spravili chuť, zejména ty odbíjecí IWC byly úžasný. Co se týká toho prstýnku, tak jsem na 90% nahlodán... Jojo, někdy bych se s tebou rád viděl Ale v tom zmatku jsem ti, oslepen záblesky briliantů a ohlušen minutovou repeticí, ani nedal svůj telefo či mail Ti alespoň pošlu SZ. S tím prstenem to bude skvělá volba, pokud do něj půjdeš. Sice jsou za to jedny nové Brajtle, ale tvá přítelkyně bude jistě v sedmém nebi. A pokud je buddhistka, tak možná i v nirváně To Skeleton: svatá pravda, pokud by byl, byla by to bomba. Na čem to vlastně vázne? Já už si tu diskuzi nějak nevybavuji Upraveno 23. listopadu 2007 uživatelem NIGHTinGALE
Skeleton Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Nasel se vybornej hodinar , nasel se vyrobce super remenu , umime dat do kupy hodinkovou L.E. , tak kde to teda vazne tez nechapu! ...
Návštěvník RaGe Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Návrh už byl hotový, ale zájemců málo
rorda Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Myslim, že něco podobnýho by právě na takovejch akcích bylo celkem dobrý poznávací znamení ... Kdo neví, co to znamená, by tomu nevěnoval pozornost a naopak ...
NIGHTinGALE Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Návrh už byl hotový, ale zájemců málo Kolik chybělo zájemců? Tak si holt koupím dva nebo tři, ty odznaky. Já bych ho nosil v klopě klidně permanentně a byl bych stejně líný to pořád předělávat. Navíc by tím trpěla látka. Teda pokud to neděláte z platiny. To bych měl asi jen na jeden a to ještě kdo ví jestli
Návštěvník RaGe Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Kolik chybělo zájemců? Tak si holt koupím dva nebo tři, ty odznaky. Já bych ho nosil v klopě klidně permanentně a byl bych stejně líný to pořád předělávat. Navíc by tím trpěla látka. Teda pokud to neděláte z platiny. To bych měl asi jen na jeden a to ještě kdo ví jestli Nevím přesně, Hciq to pak přesunul i na svůj web, ale umřelo to. Nezabývá se tady někdo tou výrobou, že by nám řekl cenu ? http://www.inmobili.eu/forum/viewforum.php?f=20
Jacobs Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 ja tusim vim, ale nevim blby je, ze hodinky vetsinou byly pod kosili ci sakem a tudiz nebyly videt... nicmene ja to pojal jako man in black Ja hodinky ani moc nevidel neb jsme porad behali okolo sperku- ale u drahe polovicky to nevyvolalo zadne nadseni
sibirnaya Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Ja hodinky ani moc nevidel neb jsme porad behali okolo sperku- ale u drahe polovicky to nevyvolalo zadne nadseni to bys ji musel neco z toho koupit, aby byla nadsena, to je celkem logicke
B.F.G. Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 Kolik chybělo zájemců? Tak si holt koupím dva nebo tři, ty odznaky. Já bych ho nosil v klopě klidně permanentně a byl bych stejně líný to pořád předělávat. Navíc by tím trpěla látka. Teda pokud to neděláte z platiny. To bych měl asi jen na jeden a to ještě kdo ví jestli Navíc vypadá ten bodec poměrně nebezpečně Jakožto novic docela koukám na drát, je to celkově velice povedené. Vzhledem k ladění hodinek a ostatního by byla vhodná i chirurgická ocel.
NIGHTinGALE Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 Navíc vypadá ten bodec poměrně nebezpečně Jakožto novic docela koukám na drát, je to celkově velice povedené. Vzhledem k ladění hodinek a ostatního by byla vhodná i chirurgická ocel. A u vás ve fabrice by to nějaký šikula nedokázal z oceli udělat? Bys to třeba mohl zadat podřízeným příkazem a podmínit zdárnou realizací třeba premie na konci roku
B.F.G. Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 A u vás ve fabrice by to nějaký šikula nedokázal z oceli udělat? Bys to třeba mohl zadat podřízeným příkazem a podmínit zdárnou realizací třeba premie na konci roku Ehh, bohužel drtivou většinu produkce brousíme z pérové oceli tř. 14. Nedávno jsem hledal kousek nerezu na nějakou opravu a marně. Leda bych to zadal někam do kooperace.
Jacobs Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 (upraveno) to bys ji musel neco z toho koupit, aby byla nadsena, to je celkem logicke Ale houby- ony se ji ty sperky nelibily- furt vykrikovala ze jsou zbytecne masivni apod. Upraveno 25. listopadu 2007 uživatelem Jacobs
Jumbo Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2007 Ten odznak je super, do toho bych šel! Jinak jsem se tam v prodejně znovuzamiloval do portugalských se sedmidenní rezervou. Počkám, až ještě "trochu" vyrostu a .................. To pak bude doma radosti!
Kasper Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2007 Otazka pre Vas, ktory ste boli na vystave. Viete mi povedat, ci tam bol aj zastupca IWC - Henning von Bodien ? Dik.
boo-beek Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2007 Chjo, jak to ctu, tak ti me fakt mrzi, ze se mi nepodarilo se tam dostat. Jinak odznacek - jsem pro!
hciq Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2007 (upraveno) Pánové, jelikož jsem vobčas jukám, hlavně do sekce prodej, neušla mi tato část vlákna, jenž je vo mým návrhu vodznaku. Hale dělejte si s tím co chcete. Někomu z vás můžu klidně poslat jak 3D tak i 2D data. Jen bych chtěl upozornit, měl to bejt šperk-tudíž stříbro nebo zlato, do formy a litý do karuselu. Nebo kusově by to třeba vodlil nějakej šílenej zubařskej laborant v praku. Pokud to chcete pižlat do železa tak to bude vypadat jako plácačka na mouchy, protože vám nikdo a nijakej stroj neudělá ty vostrý úhly a sražený hrany. Možná kdyby to někdo dopižlal ručně a pak vyleštil a horní hranu znova vzal hrubším brusem, tak to by možná šlo. Ale zpět, chce to vopravdu min. těch 40 kousků. Cena bude přijatelná, sběratelé vodznaků zachrochtaj blahem a nikdo se nebude ztrapňovat tajtrlíkováním s 10 ti kusovou sérií za 00 kaček. A pro všechny kutily s vrtačkou, pilníkem a svěrákem, pokud napíší, tak jim ty data pošlu taky. Jen ať si to třeba zkusej. Jo a ještě, když tu jsem, tak jdu zaprudit do sekce Chronomag l.e. na téma nafukování aneb bezedná?? inspirace našich otců či dědů. =MS= Upraveno 26. listopadu 2007 uživatelem hciq
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se