James24 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Ahoj, dovoluju si sem - k mému dnešnímu ročnímu výročí zde na fóru - vložit povídání o mých renovačních primkách. Tak snad to bude pro někoho zajímavé čtení . Ocením Vaše podněty a připomínky, děkuju. James Recenze_Traktor_kal66.pdfNačítání informací
Tea Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Ciferník je velmi zdařilý, díky za popis celého procesu.(snad jen vložení textu a fotek přímo do vlákna by bylo uživatelsky přívětivější než pdf)
James24 Odesláno 6. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Díky za reakci - to máš asi pravdu, ale bál jsem se, že se mi to rozhodí, tak jsem to udělal takhle...
James24 Odesláno 6. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Ještě první oprava: délka pouzdra přes nožky není 49 mm, ale cca 42 mm.
Radik Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Průhled na strojek byla určitě správná volba - tím spíš, když je to manuální nátah. Průhledy na automaty mě už začínají nudit. Manuální stroje se mně v tomhle ohledu líbí mnohem víc.
straspol Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Jsou moc krásné !! Gratuluju k dalším traktorům se šestašedesátkou !! Moc se mi líbí, ten číselník bez zvířete má něco do sebe !!
James24 Odesláno 8. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Díky, mám z nich radost... ale lvíček je taky moc hezkej...
eloga Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 pěkné pojednání, práce a výsledek, +1možná by bylo také zajímavé vypustit potištění vteřinovými čárkami, nechat jen indexy, to bych bez "zvířete" viděl jako skutečnou fajnovku. **
James24 Odesláno 8. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Díky. Tak zajímavé by to mohlo být, ale myslím, že by tam pak něco chybělo, ciferník by byl asi chudý, možná kdyby tam pak byl zase prolis... Ale já jsem takhle spokojený .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se