Moty Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 nenašel jsem je tu, ale vzhledem ke zkušenosti by tu neměli chybět. Chtěl jsem koupit perlon, takže proto tato firma, proběhla objednávka a platba, přišlo mi potvrzení (dopisem) z banky, za poslání 730,- si strhli 250,-. Nic se nedělo, tak jsem psal prodejci, co se jako děje a oni, že nemaj peníze, tak jsem naběhnul do banky a prý vrácená platba, že se neshoduje jméno a číslo účtu, poplatek německé banky za vrácení peněz 10 USD, takže za nezískání ničeho jsem zaplatil 20 USD. Napsal jsme to prodejci, oni odpověděli, že BANK SUCKS a že mi pošlou jeden zadarmo a jakou chci barvu, zatím nepřišel, nicméně klientský přístup na úrovni:-)) http://watchbandit.com/
deewy Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Tak to me mrzi...banky sucks, priste to plat PayPalem Sent from my iPhone using Tapatalk
Moty Odesláno 6. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Absolutně v pohode, akorat mi Johannes psal, ze uz ho poslaliTakze diky i Tobě za doporučení slušného e-shopu a ja si konečně zařídím paypal:-)
JiříR Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Za mě spokojenost. Za pár dní byla ve srchánce obálka. Vyzkoušeno 2x.
Dushakx Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2023 Já přidám probíhající zkušenost. Při dokončení objednávky jsem omylem kliknul na widget, který vyběhl bezprostředně po dokončení. To mě zaregistrovalo do ochrany nakupujícího Trusted Shops, snažím se to zrušit, zatím na emaily nikdo neodpovídá. Watchbandits nicmene komunikuji, že se nemam čeho bát a je to zadarmo. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se