equipe Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2008 pánové, mohu se zeptat, ta sleva se vztahuje na zboží pouze na prodejně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2008 pánové, mohu se zeptat, ta sleva se vztahuje na zboží pouze na prodejně? Rekl bych, ze to bude na sortiment ktery bude aktualne skladem, ale treba se mylim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2008 Ten casopis se uz prodava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2008 Ten casopis se uz prodava? jo jo, je na stáncích, zářijové číslo v srpnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2008 jo jo, je na stáncích, zářijové číslo v srpnu Dik za info, zitra ho musim koupit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 pánové, mohu se zeptat, ta sleva se vztahuje na zboží pouze na prodejně? Loni mi řekli, že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 Žena: Tag Heuer Aquaracer Já: nic Details Brno: lidí tam bylo jak nasráno a co jsem viděl, tak šly hodně na odbyt Tissot (a pak Certina a Swatch). A nějaký kluk v obleku si bral pánské Tagy (model nevím, jen jsem viděl krabičku, když platil. Nebyl to někdo z fóra?) Myslím, že pro Details to nebyl vůbec špatný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 Včera musela být v prodejnách Details docela prdel, hrozně rád bych vás viděl, jak nervózně žmouláte své kupony jako americké hospodinky při nedělních nákupech . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 Včera musela být v prodejnách Details docela prdel, hrozně rád bych vás viděl, jak nervózně žmouláte své kupony jako americké hospodinky při nedělních nákupech . Frmol tam byl mnohem vetsi nez je obvykle Ja jsem svuj kupon nervozne nezmloulal, nechal jsem jim ho tam spolecne s 10tis zalohou asi 2.zari a pani byla ochotna a na hodinkach mi rovnou zkratila tah Takze vcera jsem jen prisel, vyzvedl si a zaplatil + se po hodine vratil nechat si vyplnit warranty Zatim vim o nasledujicich chronomag nakupech - Breitling Steelfish, Breitling B-2, Omega Hour Vision, Omega Speedmaster Moonwatch + damske Tag Heuer Aquaracer z Brna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 já byl včera v Brně a nic nekoupil, zkoušel jsem Mido chrono, ale díky soudku jsou prostě malinké, když jsem vedle položil svoje B42chrono, tak jsem se zhrozil, nevadí, alespoň jsem ušetřil na něco "pořádného" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 (upraveno) Zdravim.... skoda, ze som si tento topic nevsimol skor, ale nevadi... Keby som sa dnes este vybral do brna bolo by mozne bez problemov napr. v Olympii alebo na bezninke kupit ten casopis?? vopred dik za odpoved btw. Maju tam v brne vobec dobry vyber? A tie ceny po zlave su uz take, ze sa to neda nekupit?? ja len zistujem, ci sa mi tam oplati ist... Upraveno 14. září 2008 uživatelem mik@ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 (upraveno) Zdravim.... skoda, ze som si tento topic nevsimol skor, ale nevadi... Keby som sa dnes este vybral do brna bolo by mozne bez problemov napr. v Olympii alebo na bezninke kupit ten casopis?? vopred dik za odpoved btw. Maju tam v brne vobec dobry vyber? A tie ceny po zlave su uz take, ze sa to neda nekupit?? ja len zistujem, ci sa mi tam oplati ist... Časopis koupíš i přímo v Olympii. Telefon do Details jsem ti poslal SZ. Ceny jsou fajn, výhodou je osobní odběr a z Bratislavy to máš jen hodinku cesty. Ale doporučuji si tam nejdříve zavolat, většinu hodinek mají po jednom kuse, co jsem viděl, tak ať pak nejsi zklamán, že ty, které chceš, už nemají. Edit: ještě k tomu výběru... Mají tam Longines, Tag Heuer, Hamilton, Mido, Certina, Tissot (a pak ještě různé módní blbosti). Ve výše uvedených značkách mají většinu běžných modelů. Myslím, že se tam dá vybrat celkem slušně. Upraveno 14. září 2008 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 Mozem iba doporucit. Dobre sa nosia, dobre vyzeraju já jsem pokukoval po těchto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 Mozem iba doporucit. Dobre sa nosia, dobre vyzeraju pěkné, pěkné, ale velmi malé, ten soudek to dost zásadně zmenšuje, škoda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 Koukam, že podle vlákna s novejma přírůstkama to byl hodně plodnej víkend ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Románek Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 Zdravím všechny, další nákup v prodejnách Details (a mnoha dalších) se slevou 20% je možný o víkendu 11.,12.10. Slevový kupon v aktuálním čísle časopisu Elle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 Zdravím všechny, další nákup v prodejnách Details (a mnoha dalších) se slevou 20% je možný o víkendu 11.,12.10. Slevový kupon v aktuálním čísle časopisu Elle. Jestli někdo chcete kupon, je u mě k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se