Přejít na obsah

Details 15.-16.9 sleva

Conrad

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...

Žena: Tag Heuer Aquaracer

Já: nic

Details Brno: lidí tam bylo jak nasráno a co jsem viděl, tak šly hodně na odbyt Tissot (a pak Certina a Swatch). A nějaký kluk v obleku si bral pánské Tagy (model nevím, jen jsem viděl krabičku, když platil. Nebyl to někdo z fóra?)

Myslím, že pro Details to nebyl vůbec špatný den :)

post-1118-1221381241.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Včera musela být v prodejnách Details docela prdel, hrozně rád bych vás viděl, jak nervózně žmouláte své kupony jako americké hospodinky při nedělních nákupech :D :D .

Odkaz ke komentáři

Včera musela být v prodejnách Details docela prdel, hrozně rád bych vás viděl, jak nervózně žmouláte své kupony jako americké hospodinky při nedělních nákupech :D :D .

Frmol tam byl mnohem vetsi nez je obvykle ;) Ja jsem svuj kupon nervozne nezmloulal, nechal jsem jim ho tam spolecne s 10tis zalohou asi 2.zari a pani byla ochotna a na hodinkach mi rovnou zkratila tah ;) Takze vcera jsem jen prisel, vyzvedl si a zaplatil + se po hodine vratil nechat si vyplnit warranty ;)

Zatim vim o nasledujicich chronomag nakupech - Breitling Steelfish, Breitling B-2, Omega Hour Vision, Omega Speedmaster Moonwatch + damske Tag Heuer Aquaracer z Brna ;)

Odkaz ke komentáři

Zdravim.... skoda, ze som si tento topic nevsimol skor, ale nevadi... Keby som sa dnes este vybral do brna bolo by mozne bez problemov napr. v Olympii alebo na bezninke kupit ten casopis?? vopred dik za odpoved

btw. Maju tam v brne vobec dobry vyber? A tie ceny po zlave su uz take, ze sa to neda nekupit?? :worried_anim: ja len zistujem, ci sa mi tam oplati ist...

Upraveno uživatelem mik@
Odkaz ke komentáři

Zdravim.... skoda, ze som si tento topic nevsimol skor, ale nevadi... Keby som sa dnes este vybral do brna bolo by mozne bez problemov napr. v Olympii alebo na bezninke kupit ten casopis?? vopred dik za odpoved

btw. Maju tam v brne vobec dobry vyber? A tie ceny po zlave su uz take, ze sa to neda nekupit?? :worried_anim: ja len zistujem, ci sa mi tam oplati ist...

Časopis koupíš i přímo v Olympii.

Telefon do Details jsem ti poslal SZ.

Ceny jsou fajn, výhodou je osobní odběr a z Bratislavy to máš jen hodinku cesty.

Ale doporučuji si tam nejdříve zavolat, většinu hodinek mají po jednom kuse, co jsem viděl, tak ať pak nejsi zklamán, že ty, které chceš, už nemají.

Edit: ještě k tomu výběru...

Mají tam Longines, Tag Heuer, Hamilton, Mido, Certina, Tissot (a pak ještě různé módní blbosti).

Ve výše uvedených značkách mají většinu běžných modelů. Myslím, že se tam dá vybrat celkem slušně.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník Kamil
Zdravím všechny,

další nákup v prodejnách Details (a mnoha dalších) se slevou 20% je možný o víkendu 11.,12.10.

Slevový kupon v aktuálním čísle časopisu Elle.

Jestli někdo chcete kupon, je u mě k dispozici.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...