IzTaPa Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 na druhy pokus se mi podarilo nafotit PVD verzi - klasicke s lestenym pouzdrem jsou nad moje dovednosti...
MJ. Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 ta datumka mi tam trosku vadí, ale jinak jsou pěkný
LovecK Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Pekny fotky nepeknych hodinek /datumovka.../
IzTaPa Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 ta datumovka tam v realu vubec nevadi (jakkoliv 'divne' to vypada na fotkach). libi se mi jednoduchost toho cifru, v tom maji nad L heritage navrch...
villain83 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) To datumovkou to dojebali,stejne jako u tech Londzinu,ktery se mi jinak libej.Tyhle Eterna jakbysmet,ale ja bych se pres tohle neprenesl,jakkoli je to mozna setrne umisteny,vadi mi to tam...To pouzdro je super a az bude to PVD vosoupany,bude to imho vypadat skvele. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem villain83
tano Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Paradni hodinky i s datumovkou, mel jsem tu moznost videt v realu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se