Steelman.TAG Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) Zdravím všechny chronamagáky. Sháním nějaké pěkné hodinky pro manželku. Nejlépe na ocelovém tahu o průměru ciferníku 36+. Vyhlídl jsem tyto : https://www.google.cz/search?q=wv2212.ba0798&biw=1339&bih=806&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCOnL3--NsscCFUW5FAodIJ4BCQ#imgrc=Crlch5hoMu79uM%3A ale bohužel to vypadá, že už se nedělají Neporadíte s nečím podobným. Co jsem koukal na ofiko stránky hujerů, tak tam jsou samé malé kousky (průměr cca 28-32), chtěl bych něco většího. Nemusí to být Heuer,a le klidně něco jiného (rolex, omega apod.) Díky moc za rady. Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem Steelman.TAG
Micey Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Tak koupit se normálně daj ne, tak jestli jsou to ony, jdi do nich.. Ikdyž mít na to prachy, osobně budu pro ženu preferovat spíš nějaký ty Datejusty bez kamenů. Anebo větší Constellationy, klíďo se šutrama..
Steelman.TAG Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Právě sem psal Tovysovi do Jihlavy a zatím neodpověděl, všude na netu píšou discontinued, out of stock apod. ani v nabídce ofiko TAG nejsou. Tak uvidíme co ten Tovys, ten jediný je má v nabídce, ale ně skladem. Zkusím mrknout aji na ty osttaní tipy co píšeš. díky
jrov Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 (upraveno) Řešil jsem ke 30. pro manželku Tagy a nakonec jsem vybral quartzy - neocení automaty...mají 32mm a nakonec je spokojenější než s původníma hodinkama co měly 36mm ... Na ruce působí na víc než 32mm taky jsme měl obavy Konkrétně model War1314 Upraveno 21. srpna 2015 uživatelem jrov
Steelman.TAG Odesláno 24. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Díky za info mrknu se po něčem podobném a uvidíme jak to bude vypadat v realitě v obchodě.
PELDOLINO Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Když oni ty ženský ty kameny na těch hodinkách chtějí............. to je pak těžká volba.Řešil jsem podobnou starost a nakonec musím souhlasit s Jrov, že automaty stejně neocení...Tak jsem šel do identického modelu od Citizenu v Eco drive a mám klid.......a kameny ani po letech nevypadli....což jsem očekával. :-) Upraveno 24. září 2015 uživatelem PELDOLINO
Steelman.TAG Odesláno 25. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2015 U nás to nakonec dopadlo úplně jinak žena mě řekla, že nechce takové malé hodinky a málo kamínků a že nechce ani automaty, tak jsme v klenotech koupili dvoje hodinky od MK, což se nakonec ukázalo jako rozumná volba, protože její kamarádky jí to pochválili víc než Tagy, které skoro neznají Aspoň moje peněženka nezabrečela Jako kdyby měli od TAG, nebo obdobné značky něco s podobnými parametry jdu do toho, ale bohužel nic jsem nenašel. Asi menší díra v trhu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se