Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuju za důvěru a propůjčení hodinek. Vážím si toho a jestli to jde, nechal bych hodinky průběžně v tvé nejlepší péči, jo? A občas je nos, aby mi nezatuhly :)

Odesláno
Děkuju za důvěru a propůjčení hodinek. Vážím si toho a jestli to jde, nechal bych hodinky průběžně v tvé nejlepší péči, jo? A občas je nos, aby mi nezatuhly :)

Dobrá! :)

Ale dneska si vezmu po dlouhé době zase jednou Humberta. Zelené indexy (bez nádechu modré) a tmavě žlutá sekundovka... už je skládám do lepšího pouzdra :-)

Odesláno

Nicnedělání je výborný program, já s ním souhlasím. Ale pořádek musí bejt, proto jako pokladník navrhuji výběr ročního členského příspěvku ve výši 2 Kč. Převod na účet č. 27-3486360287/ 0100. Vybrané peníze budou používány na nákup šroubků pro ty, kteří se bez něj cítí diskriminováni. Vyvrtání díry do kalibru bez něj učiním zdarma v rámci akce Z.

Odesláno
Nicnedělání je výborný program, já s ním souhlasím. Ale pořádek musí bejt, proto jako pokladník navrhuji výběr ročního členského příspěvku ve výši 2 Kč. Převod na účet č. 27-3486360287/ 0100. Vybrané peníze budou používány na nákup šroubků pro ty, kteří se bez něj cítí diskriminováni. Vyvrtání díry do kalibru bez něj učiním zdarma v rámci akce Z.

V tom případě v rámci nicnedělání se nabízím na fotodokumentaci vyvrtávání díry do kalibru. Poté šťastnému majiteli tuto dokumentaci za mírný obolus prodám, aby mohl ukázat hodináři, jak k poškození kalibru došlo a tím pádem jak závadu odstranit. Vybrané peníze pak Bratrstvo svorně propije.

Odesláno
:clap: Konečně poslouží peníze na něco užitečného. Posílám dvě koruny, nabízím k dispozici svoji vrtačku s příklepem a už se těším na fotky ze slavnostního provrtání strojků všech členů bratrstva.
Odesláno (upraveno)
Úprava je nevratná :D

To jim ale nemůžeme říct, jinak fotodokumentaci nekoupí a nebude za co pít. Ale podnětná poznámka. Takže akci provrtávání hodinek musíme udělat hromadně a najednou a hned poté odprodej fotodokumentace ihned a za živé - abychom to stihli, než na to přijdou. :taz:

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Za těžké prachy by se pak dala díra zase odstraňovat ;)

Místo 2 korun posílám své vřelé pozdravy, které jsou jistě mnohem hodnotnější :D

Odesláno
Za těžké prachy by se pak dala díra zase odstraňovat ;)

Místo 2 korun posílám své vřelé pozdravy, které jsou jistě mnohem hodnotnější :D

No jo, ale z těch pozdravů se moc neožerem, tak radši ty 2 Kč :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
No jo, ale z těch pozdravů se moc neožerem, tak radši ty 2 Kč :thumbsup_anim:

Taková rozkrádačka fondů! Ouplný socializmus. 2 koruny jsou přeci na nákup šroubků.

Za zbylé peníze je třeba nakoupit více Prim Sport 2, už se mi vejdou na poličku, je to znepokojující.

(Teda na dvě poličky, ale to nepadá na váhu...)

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno

...... na nákup šroubků jde z těch 2 Kč jen 1 Kč, to jsem zapomněl napsat, ta druhá je do tzv. reprezentačního fondu, tedy v praxi na chlast..... copak je to tak těžký pochopit? Ten, kdo sežene další tři členy bratrstva, je samozřejmě od členského příspěvku na kalendářní rok oproštěn. Prostě, šroubková pyramida, česky letadlo :thumbsup_anim:

Odesláno
...... na nákup šroubků jde z těch 2 Kč jen 1 Kč, to jsem zapomněl napsat, ta druhá je do tzv. reprezentačního fondu, tedy v praxi na chlast..... copak je to tak těžký pochopit? Ten, kdo sežene další tři členy bratrstva, je samozřejmě od členského příspěvku na kalendářní rok oproštěn. Prostě, šroubková pyramida, česky letadlo :thumbsup_anim:

Tak jsem si udělal takovou malou experimentální přestavbu a dva šroubky mi zbyly. Mohu je poslat jako příspěvek na tento rok? A samozřejmě, až seženu potřebné množství členů, tak je budu chtít zpátky. Ten rozjezd směřuje k nedostatku šroubků pro nové členy - asi je dám na aukro - "nový, nikdy nenošený šroubek z mé vlastní dlouholeté sbírky - nejlepší kousek". :taz:

Odesláno
:thumbsup_anim: Politbyro se tímto omlouvá všem nečlenům za drobný odklon od tématu vlákna, pro učinění nápravy navrhuji vlákno přejmenovat na přihlášku k členství do bratrstva, všechny nesouvisející příspěvky s novým vláknem vymazat. Ostatní sekce týkající se čehokoli se šroubkem nesouvisejícím vymazat, samotný chronomag pak přejmenovat na šroubkařství a železářství. Toto vše samozřejmě rozhodnou v demokratickém hlasování vybraní členové chronomagu, zastupující celou hodinkovou obec. Navrhuji tímto a schvaluji první tři členy - Karlos, Biges a má maličkost, další dva mohou být nominováni libovolně a mohou samozřejmě hlasovat, jak uznají za vhodné.
Odesláno

Navrhuji tímto a schvaluji první tři členy - Karlos, Biges a má maličkost, další dva mohou být nominováni libovolně a mohou samozřejmě hlasovat, jak uznají za vhodné.

Já už je nemám, takže už do toho nemůžu mluvit. Navrhuju tedy jako předsedu bratrstva Bigese. Kdo je pro? Všichni? Odhlasováno, Bigesi, stal jsi se prvním předsedou Bratrstva šroubku (průkazku si vytiskni sám)

QUOTE(Honza.manta @ 12.2.2010 - 8:03)

A vemete mi meze sebe?

Obrať se prosím na předsedu

Hele předsedo - oni mně vynechávají a já se tak snažil! Udělej s tím něco!!

Odesláno
Hele předsedo - oni mně vynechávají a já se tak snažil! Udělej s tím něco!!

Jak předseda s minimálně čtyřmi řády... tedy šroubky (jeden udržován ve prospěch Karlose) se tímto důrazně ohrazuji proti vynechávání Honzy.manty, jednoho ze zakládajících a vážených členů Bratrstva!

Nepochybně k tomu došlo jen k přílišnému využívání fondů na reprezentační účely pro sebereprezentaci ;) Pravda, opít se za korunu je docela fuška, ale někteří jsou holt sběhlí :)

Odesláno

soudruzi, kolegové, myslel jsem, že umíte myslet a plánovat..... Je jasné, že dělit takový balík peněz vyžaduje co možná nejmenší počet zúčastněných, Tři bylo ideální, ale když už to prasklo a vy jste dovolili, aby se nám tam namantoval nějakej manta, tak budeme muset dělit čtyřmi. Půjde to hůře, ale to dělení ještě zvládneme. Honzo, vítej v bratrstvu, navrhuji pro Tebe funkci tiskového mluvčího, jako když se něco posere, tak Ty to nějak vysvětlíš a vyžehlíš. Když se Ti to nepovede a naše hlavy budou sesekány, Ty jen půjdeš dělat tiskovýho mluvčího jinam, třeba k zahrádkářům.... Bereš?

Vím, že je víkend, přesto na mém účtu nenastal žádný pohyb směrem vzhůru, spíš obráceně, manželka byla pro kosmetiku..... :gun_bandana:

Odesláno
soudruzi, kolegové, myslel jsem, že umíte myslet a plánovat..... Je jasné, že dělit takový balík peněz vyžaduje co možná nejmenší počet zúčastněných, Tři bylo ideální, ale když už to prasklo a vy jste dovolili, aby se nám tam namantoval nějakej manta, tak budeme muset dělit čtyřmi. Půjde to hůře, ale to dělení ještě zvládneme. Honzo, vítej v bratrstvu, navrhuji pro Tebe funkci tiskového mluvčího, jako když se něco posere, tak Ty to nějak vysvětlíš a vyžehlíš. Když se Ti to nepovede a naše hlavy budou sesekány, Ty jen půjdeš dělat tiskovýho mluvčího jinam, třeba k zahrádkářům.... Bereš?

Vím, že je víkend, přesto na mém účtu nenastal žádný pohyb směrem vzhůru, spíš obráceně, manželka byla pro kosmetiku..... :gun_bandana:

Děkuji za projevenou důvěru, budu se snežit reprezentovat bratrstvo v duchu naší vlády. :spam:

A k tomu dělení - budu se snažit být co nejskromnější - to znamená budu se snažit, aby má čtvrtina nebyla větší, než ty vaše - i když dle propagovaného soudružského ducha ... :taz:

Odesláno
Jen při té reprezentaci nezapomeň, že programem bratrstva je nedělat nic :)

No právě. A to musí Honza před národem vysvětlit, že to je jen zdánlivé nicnedělání, ale jinak makáme na 101,6 procent, alespoň vnitřně..... To soustředění, to přemýšlení.... nejlépe ve spánku

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...