sidisim Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Zdravim, cca před rokem a jedním měsícem jsem zakoupil hodinky gshock gd-100gb. Nejsem si vědom, že bych s nima jakkoliv bouchl, nebo zacházel jak by se nemělo, navíc mají být otřesuvzdorné. Pravidelně s nima lezu do vody, to by ale také neměl být problém. Nyní jsem ale v zahraničí a zničehonic přestaly fungovat. Myslel jsem, že je to baterkou, ale výrobce uvádí životnost baterie až 7 let a já je mám rok, takže by to bylo zvláštní. Napadá někoho, co by s nimi mohlo být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Máš to pokažené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Tak to by měly být v záruce. Zkus ji uplatnit. A uvidíš co ti řeknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Tiez si myslim,ze je to na reklamaciu,v takychto hodinkach by bateria mala vydrzat minimalne pocas zarucnej doby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YvanD Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 V kazdom pripade reklamovat. AK je to aj baterkou musia ju vymenit v ramci zaruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se