Luk Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 (upraveno) Vše začalo tady:http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8000&st=20 Po menší komplikaci, kdy v Rusku neuměli najít mou platbu, byly hodinky doručeny do týdne. Balení kvalitní a bezpečné. Černá krabička s oranžovým víkem z tvrzeného papíru je ucházející. Vnitřní prostor je rozdělen na dvě části. První pro hodinky na sametovém polštářku a druhý menší pro plátěný pytlík a tištěný obrázkový návod. Hodinky mají krycí fólie na sklíčku a dýnku. Nerezové pouzdro soudkovitého tvaru kryje obě šroubovací korunky. Na povrchu pouzdra jsou navzájem se prolínající leštěné a kartáčované plochy. Celek působí velice symetricky, což já osobně oceňuji. Jakou funkci plní čtyři šroubky se mi nepodařilo zjistit. Strojek kryje plné šroubovací dýnko s gravirovanými nápisy. Sklíčko je minerální mírně vypouklé. Korunky jdou odšroubovat poněkud hůře. Na osičce nátahu a nastavování lunety vaklají a z toho nemám dobrý pocit. Také následné vytažení do seřizovací polohy není zřetelné a zvláště u nastavování lunety se stává, že se hřídelka protáčí naprázdno a je třeba silněji za korunku zatáhnout. Náběh závitů při opětovném zašroubování korunek také není ideální a dlouho mi trvalo najít správnou pozici tak, abych nepoškodil závit. Snad pomůže cvik a častější používání. Seřízení data se provádí pomocí tzv. rychlopřeklápění, otáčením ruček mezi 12-8-12. Ciferník a jeho potisk je dobrý a čitelný. Luminiscenční indexy však mají velice nízkou svítivost a výdrž . Gumový polyuretanový pásek je dobře zpracován bez zbytků nálitků při výrobě. Nerezová spona je lisovaná z plechu, což nebude ideální, ale zpracování je opět ucházející. Přesnost strojku je zatím cca +15 vt/den což je lépší než udává výrobce v prospektech a doufám, že tak vydrží. Cena při třech kusech včetně dopravy a poplatků banky 3374,-kč/ks. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. září 2007 uživatelem Luk
tiktaktiktak Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Moc pekny popis, skoda te "nepresnosti" vyroby na hridelkach a korunkach a rovnez skoda kratke luminiscence (pocital jsem rovnez s velmi dobrou dobou, jak zde nekdo psal, ze jiny typ Vostoku s luminiscenci mu vydrzi velmi dlouho a kvalitne svitit), nicmene za tuto cenu myslim moc pekne a presnost je taky prijemna (doufam ze bude podobna u vsech kusu, ted ze se nebude jednat o zvlast povedeny kousek). Tedy o to vice se tesim - take jsem diky ochote Luka jednim z budoucich majitelu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se