vito Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Znáte někdo kapesní hodinky značené Auland Patent? Římské číslice, bílý smaltovaný ciferník, umělecky zakudrnacené ručky a mimostředná vteřinovka na šestce. Prosím o informaci.
kopferkingel Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Znáte někdo kapesní hodinky značené Auland Patent? Římské číslice, bílý smaltovaný ciferník, umělecky zakudrnacené ručky a mimostředná vteřinovka na šestce. Prosím o informaci. A což takhle foto? Nebylo by? Dávat k dotazu i foto je docela fajn..... určitě by někdo věděl. Takhle je to jako bys napsal: Auto Škoda, zelené, 4 kola, výfuk s chromovanou koncovkou ze supermarketu, na sklech fole samosebou nic ve zlém...rozumíme si
vito Odesláno 24. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2007 V pohodě, rozumíme si. Jenomže já jsem počítačový analfabet, digi foťák nemám a fotky sem dávat neumím. Hanba. A hlavně mi šlo o to, jestli někdo zná tu značku.
old black Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Znáte někdo kapesní hodinky značené Auland Patent? Římské číslice, bílý smaltovaný ciferník, umělecky zakudrnacené ručky a mimostředná vteřinovka na šestce. Prosím o informaci. Já ne. Google: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vito Odesláno 24. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2007 To jsou téměř ony, akorát mám jiné ručky. Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se