kupko Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Zdravim panove potreboval bych cesky manual k temto hodinkam nemate ho nahodou nekdo?http://www.hodinky-365.cz/casio-ga-150-1a-x134296?gclid=CIPTiKTEzMcCFWX4wgodXckG_g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Doporučuju si někdy koupit géčka z české distribuce. Uvidíš, že ty návody jsou tak zavádějící a žalostné, že zkoušením bez návodu přijdeš na víc věcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 ... z české distribuce. Uvidíš, že ty návody jsou tak zavádějící a žalostné... To je fakt, ja sice videl jen dva "ceske" navody ke G-Shockum z ceske distribuce, ale byla to tragedie. Mozna sem jednoduchy jako Forest Gump, ale z toho ceskeho sem nepochopil skoro nic :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Doporučuju si někdy koupit géčka z české distribuce. Uvidíš, že ty návody jsou tak zavádějící a žalostné, že zkoušením bez návodu přijdeš na víc věcí.koupene je uz mam ale nemam navod protoze nejsou z ceke distribuce proto se snazimhledat pomoc tady neco jsem na netu nasel ale pochopit to je opravdu sila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 To je fakt, ja sice videl jen dva "ceske" navody ke G-Shockum z ceske distribuce, ale byla to tragedie. Mozna sem jednoduchy jako Forest Gump, ale z toho ceskeho sem nepochopil skoro nic :-).presne je to tragedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Takze pokud je tva anglictina jeste horsi nez moje, nezbyva nez si zajit na pivo/kafe s nejakym chronomagorem z blizkosti a probrat to s nim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Doporučuju si někdy koupit géčka z české distribuce. Uvidíš, že ty návody jsou tak zavádějící a žalostné, že zkoušením bez návodu přijdeš na víc věcí.jo jo uz to zkousim delsi dobu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Takze pokud je tva anglictina jeste horsi nez moje, nezbyva nez si zajit na pivo/kafe s nejakym chronomagorem z blizkosti a probrat to s nim ;-)asi je horsi nez tvoje :-)jeste najit nekoho kdo ma taky G z meho okoli :-) to pivo je pak to nejmensi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Neboj, bude jich dost, ony ty "gecka" jsou si podobne a hlavne je vetsi pravdepodobnost, ze bude umet lepe anglicky...;-). a original manual stahnes do mobilu i u piva :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Neboj, bude jich dost, ony ty "gecka" jsou si podobne a hlavne je vetsi pravdepodobnost, ze bude umet lepe anglicky...;-). a original manual stahnes do mobilu i u piva :-).uz se mi podarilo nastavi hodiny minuty ale sekundy to jeste ne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 jak potkam prvniho cloveka s G co maji rucicky tak se asi zeptam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 To je frmol tak se delaji G :-)https://www.youtube.com/watch?v=PQqu7SjTj3I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Tak jestli jsi uz na to nastaveni (nulovani) sekund neprisel (verim, ze ano), tak tady je postup:- v modu casu stisknout levy horni cudlik na 3 sekundy, zacne blikat horni displej- levym spodnim cudlikem pak prepinas mezi jednotlivymi nastavenimi a to v postupnem poradi:Kod mesta (zmena pravym hornim a pravym spodnim)Letni cas (zmena pravym spodnim)12/24 mod (zmena pravym spodnim)Resetovani sekund (pravym spodnim)Nastaveni hodin a minut (pravym hornim a spodnim)Nastaveni dne, mesice a roku (pravym hornim a spodnim)Doba podsviceni (pravym spodnim) (LT1 - 1,5 sekundy, LT3 - 3 sekundy)...a zpet od zacatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Tak jestli jsi uz na to nastaveni (nulovani) sekund neprisel (verim, ze ano), tak tady je postup:- v modu casu stisknout levy horni cudlik na 3 sekundy, zacne blikat horni displej- levym spodnim cudlikem pak prepinas mezi jednotlivymi nastavenimi a to v postupnem poradi:Kod mesta (zmena pravym hornim a pravym spodnim)Letni cas (zmena pravym spodnim)12/24 mod (zmena pravym spodnim)Resetovani sekund (pravym spodnim)Nastaveni hodin a minut (pravym hornim a spodnim)Nastaveni dne, mesice a roku (pravym hornim a spodnim)Doba podsviceni (pravym spodnim) (LT1 - 1,5 sekundy, LT3 - 3 sekundy)...a zpet od zacatkudekuji neprisel sel jsem uz spat diky moc :-) uz jdu na to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 dekuji neprisel sel jsem uz spat diky moc :-) uz jdu na to :-)jeste jedna rada :-) potrebuji nastavit odpocitavani po 30 sekundach k vuli cviceni nejak se mi to nedari ja na to case prijdu ale kdyby jsi nahodou mel cas a chut :-) diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Tak to te zklamu, podle manualu lze nastavit odpocitavani od jedne minuty do 24 hodin. Z cehoz ja osobne chapu, ze 30 sekund nepujde, nejmene jedna minuta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 a sakra tak budu muset poradne zabrat ale bude to masakr :-) 1 min diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 No, tak to budes :-). ale ma to auto repeat funkci, takze to muze jit furt dokola ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Jo to je dobre bude se v tom muse zacit poradne hrabat at prijdu na to co jak nastavit funkce opakovani je super :-) 1min bude bolet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Tak ja to tady ctu z original navodu, takze na cokoliv bude ma slaba anglictina stacit, rad se podelim ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se