hwarang Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 (upraveno) Ahoj, zatim se jen zacinam orientovat ve svete hodinek, nez se rozhodnu, co mi nadeli jezisek :-) Narazil jsem na znacku hanowa, konkretne hodinky http://www.hanowa.ch/pages/Automatic/SealanderAutomatic.html . O znacce samotne jsem vsak nikde zadne informace nenasel, mate s ni nejake zkusenosti? Diky, Petr Upraveno 24. září 2007 uživatelem hwarang
uns Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Ahoj, zatim se jen zacinam orientovat ve svete hodinek, nez se rozhodnu, co mi nadeli jezisek :-) Narazil jsem na znacku hanowa, konkretne hodinky http://www.hanowa.ch/pages/Automatic/SealanderAutomatic.html . O znacce samotne jsem vsak nikde zadne informace nenasel, mate s ni nejake zkusenosti? Diky, Petr O tejto značke nič bližšie neviem... Ale modely ma určite neoslovujú. Pripomínajú mi modely Victorinox, tie mi rovnako nič nehovoria. Ale proti gustu...
Návštěvník Snow Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 (upraveno) - Upraveno 24. září 2007 uživatelem Snow
farářskej Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 O tejto značke nič bližšie neviem... Ale modely ma určite neoslovujú. Pripomínajú mi modely Victorinox, tie mi rovnako nič nehovoria. Ale proti gustu... A já na to zase koukl a říkám: "Celej Wenger!" Což neznamená nic - jen to, že Victorinox a Wenger jsou jeden za osmnáct a druhej bez dvou za dvacet. Mně se moc nelíbí...
uns Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 A já na to zase koukl a říkám: "Celej Wenger!" Což neznamená nic - jen to, že Victorinox a Wenger jsou jeden za osmnáct a druhej bez dvou za dvacet. Mně se moc nelíbí... jj ta podobnosť s WENGER je zjavná
Baker Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Pripomínajú mi modely Victorinox, tie mi rovnako nič nehovoria. Nektere modely Victorinox se teda dost povedly.
uns Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Nektere modely Victorinox se teda dost povedly. Tak tento je fakt pekny...Nikdy predtym som ho nevidel, aka je asi cena?
Baker Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Tak tento je fakt pekny...Nikdy predtym som ho nevidel, aka je asi cena? To byla limitovana edice roku 2006, na cenu jsem nikde nenarazil, ale tyto bezne kolem 1000 USD.
uns Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 To byla limitovana edice roku 2006, na cenu jsem nikde nenarazil, ale tyto bezne kolem 1000 USD. Pekne su aj tie s bielym cifernikom a modrymi rucickami. Ale ta cena sa mi zda za victorinox dost vysoka...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se