radorado Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Jak ucit? Iba som ich chcel trochu vycistit a rozchodit sajrajtu tam bolo hodne vid obrazok. Zatial som tam dal pero z primiek. Dlzka aj sirka sedelo, vcera som ich zlozil uspesne naspat. Natiahol a zatial 30 hodin a stale idu - 25 sekund.
Jiří9 Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Na to jak vypadají, nebo vypadaly ,dobrý výkon Ale spíš by mne zajímalo, jak dopadly ty bicí stroje. víš co. Jirka
radorado Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 musis mi to polopate vysvetlit co mas na mysli a vraj portske dobre vplyva na myslenie, asi som toho vypil viac
radorado Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 aha, jasne, vliezol som druhemu do vlakna
RHx Odesláno 23. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2016 Jestli chceš a pošleš mi je udělám Ti je určitě dřív než v Jihlavě JirkaTo jsou služby! Rychlé jednání, hodiny mám po 14 dnech zpátky - opravené. Tedy Jindřichův Hradec mohu jen doporučit a jsem rád, že mám kam posílat. -Jihlava je zamotaný příběh, oprava se nedaří, to se může stát. Co mi nejvíc vadí je komunikace, ta je horší, slabší jedinci by to nezkousli, já jsem v zásadě kliďas. Ale volte raději J. Hradec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se