Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rozhodně ber kovový tah - kůži můžeš levně sehnat vždycky, ale padnoucí kovový tah se shání HODNĚ BLBĚ a na Breitling HODNĚ DRAZE.

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Čau Klokane,

měly by být komplet s pilotem o kterým sem četl samý chvály. Moc by se mi líbilo provedení s černým ciferníkem a bílýma subciferníkama, jelikož teď mám Citizeny EcoDriver s indexama tak bych rozhodně chtěl s arabskými číslicemi. Myslím že se Breitlingům Evolutiony dost povedly a dobře se jim prodávají, viz příspěvky na timezone.

Odesláno

Ale jak tak koukám, jestli dosáhneš na Evolution, pak stojí za to uvažovat také o Superavenger a případně o nějakých Navitimerech - je to přeci jen klasika..

Odesláno

To Midloch

Na Jeremyho nedej! :-)

Superavenger neni špatný, ale Navitimer vypadá jako svoje vlastní replika. Pravda, je to klasika, ale dost profláknutá.

Chronomat je skvělý kompromis mezi breitlingovskou klasikou a novými modely, cal. 13 je v něm vytuningovany k naproste

dokonalosti a i jako secondhand si drží cenu.

Mám už durhý chronomat, teď je to model 349 a myslím že vypadá mnohem lépe než na obrázku.

http://www.klenotyprovaznik.cz/breitling.htm

Když ale vidím evolution, svrbí mě šrajtofle ... :-)

Odesláno

A ještě, Midlochu,

černy dial a bílé subdialy vypadají moc dobře. Nenechal bych se ale zlákat na two-tone - ani hodinky, ani tah. Na první pohled vypadají dobře,

ale brzy se okoukají. SS je klasika!!!

Přeju šťastnou ruku a cokoliv vybereš, užij ve zdraví!

Odesláno

Ahoj Jeremy,

myslíš hlavní číselník nebo subdialy? Na subdialech celkem nevidím nic hrozného, ale co bych nesnesl

jsou velké arabské nebo římské číslice na hlavním číselníku, a ty někdy Breitling dovede přehnat.

Líbí se mi jen naznačené pozice - snad už dneska každý ví, kde je na hodinkách 3-6-9-12,

a není třeba to zdůrazňovat. :-)

Odesláno

Ahoj - myslím subdialy (aneb, jak mě tu někdo poučil - sčítače). Ty čísílka mi přijdou jak pěst na oko a když jsem je prvně viděl, tak jsem si myslel, že je to replika..

Ale nic proti - netvrdím, že je to špatné, jen mně to moc nesedí.. :)

Odesláno

2 Jeremy

No, uznávám, že číslice jsou trochu mimo měřítko, moje verze mi přijde decentnější.

Máš pravdu, že ta fotka by se spíš hodila k inzerátu "prodám dokonalou repliku Breitling, cena

20 USD" :)

Odesláno

Právě - překvapilo mě, že něco takovýho dělají - na druhou stranu vím, že mají i verze s decentnějším číslováním :)

Odesláno
To Midloch

Na Jeremyho nedej! :-)

Superavenger neni špatný, ale Navitimer vypadá jako svoje vlastní replika. Pravda, je to klasika, ale dost profláknutá.

Chronomat je skvělý kompromis mezi breitlingovskou klasikou a novými modely, cal. 13 je v něm vytuningovany k naproste

dokonalosti a i jako secondhand si drží cenu.

Mám už durhý chronomat, teď je to model 349 a myslím že vypadá mnohem lépe než na obrázku.

http://www.klenotyprovaznik.cz/breitling.htm

Když ale vidím evolution, svrbí mě šrajtofle ... :-)

Souhlasím ve všem. Dneska jsem měl eva na ruce a musím ustoupit z arabských číslic, indexy jsou přehlednější a navíc ve tmě svítí. Jen tak z hecu jsem nasadil Super Avenger a jelikož nemám zápěstí jak Arnold tak bych vypadal dost trapně, jsou to fakt dost velký cibule nbo jak u nás v Brně říkáme hantecem ,,raky,,

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...