aladin100 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Ahoj, potřebuji poradit s výběrem hodinek, rozhoduji se mezi Casio MTD-1073-1A2 a Timex Diver T49617. Vlastní je tu někdo? Líbí se mi oboje, Timex mají lepší vodotěsnost a čitelnost. Casio je zase levnější. Děkuji za odpověď.
Liqid Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Oboje budou v pohodě, kvůli designu bych dal asi přednost Casiu.
YvanD Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Za mňa Timex, mal som zopar a ešte aj mam a nikdy nebol problém a navyše tieto maju menej okukany design a hlavne ta oranzova. Ale je pravda že ani s jedným neurobis chybu.
TOMX76 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 (upraveno) mám cca 6let Timex ale ve žluté barvě verze Titanium.... dělám s nimi vše co se hrubšího zacházení týká.moře (do 18m), různé sporty, práce na chalupě... pořád čekám až kleknou a koupím seiko prospex nebo Luminox Sea, ale pořád drží :-)jen "zlomený" řemínek a nahrazen neoriginál pryží.luneta porýpaná ale sklíčko a tělo v pohodě.http://forums.watchuseek.com/f17/timex-expedition-dive-style-titanium-performance-dive-watch-348413.html Upraveno 16. září 2015 uživatelem TOMX76
StanoBare Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Odesláno 18. září 2015 Tento model od Casia mi nejako nereže, ten font vs. ručky...hmm, určite u nich nájdeš lepšie modely. Timex je v pohode, ako píšu kolegovia predo mnou. Ak z tej dvojice vo výbere, by mali Timexy mali aj tmavší ciferník, bral by som ich.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se