Frosty Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Mnel bych jeden mozna trosku uchylny dotaz. Kdyz nosim spolecenske hodinky co maji kovovy tah a nejsou prilis vodotesne, casem se stane, ze kdyz je sundam z ruky tak desne smrdi. Ono je to logicke, kdyz se clovek poti, ze se to zapari a pachne to jak tyden neprane ponozky. Jak tenhle problem resite u nevodotesnych hodinek, ktere nejdou namydlit a osprchovat?
boo-beek Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Mnel bych jeden mozna trosku uchylny dotaz. Kdyz nosim spolecenske hodinky co maji kovovy tah a nejsou prilis vodotesne, casem se stane, ze kdyz je sundam z ruky tak desne smrdi. Ono je to logicke, kdyz se clovek poti, ze se to zapari a pachne to jak tyden neprane ponozky. Jak tenhle problem resite u nevodotesnych hodinek, ktere nejdou namydlit a osprchovat? Ono staci mit ten reminek trosku volnejsi a pri myti rukou si hodinky sundat a umyt si tu ruku az tam, kde nosis hodinky...
Frosty Odesláno 27. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Tak samozrejme, jakozto clovek z 20teho stoleti se pravidelne kazdy den sprchuji a myji, coz znamena ze i zapesti. Ale bohuzel pot a bakterie se dostanou na hodinky a tam pak cini sve. Je mi pak neprijemne rano hodinky nasadit na ruku, protoze nechutne smrdi. Uvazoval jsem o hadriku namocenem v technickem benzinu, ale nemam odvahu.
Jaem Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 (upraveno) Nieco take pocujem prvy krat. Hodinky takmer nedavam z ruky, ani v noci a nikdy som nic necitil (a ze som ich teraz riadne ovoniaval ). Riesenim by bolo odopnutie tahu z hodiniek a poriadne vycistenie zubnou kefkou a neabrazivnym saponatom, uvazoval by som aj o ultrazvuku. Na nevodotesne hodinky jemna vlhka handricka a vatove tycinky na spary a tazko pristupne miesta... Benzin nie! Radsej handricu navlhci alpou, ci liehom, v nuzdi pomoze aj poldeco slivovice. 1ml hodinka, zvysok tebe Upraveno 27. září 2007 uživatelem Jaem
boo-beek Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Dalsi vec co me napadla je, ze mas mozna nekvalitni remen. Vzpominam si, ze kdyz mi bylo asi 12, tak se mel s hodinkama stejnej problem, pak se mi remen rozbil, maminka koupila jinej a ten byl bez problemu...
Návštěvník tolja Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Dalsi vec co me napadla je, ze mas mozna nekvalitni remen. Vzpominam si, ze kdyz mi bylo asi 12, tak se mel s hodinkama stejnej problem, pak se mi remen rozbil, maminka koupila jinej a ten byl bez problemu... Vždyť píše, že je má na kovovém tahu. Jediné, co mne napadá je, že tah je z ohýbaného plechu, do spár vzlíná pot, a ve spárách se pak dějou věci Sundej tah, nech ho odmočit v saponátové lázni, pořádně ho vydrbej manželčiným zubním kartáčkem, kartáček vrať na místo, odkud jsi si ho vzal, a za měsíc vše opakuj
Frosty Odesláno 27. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Ano, skutecne se jedna o kovovy tah a urcite to neni problem materialu. Kazde hodinky jsou vetsinou z oceli 316tky a tento problem mam i u svych Titan-karbidovych Citizenu. Pravdepodobne to bude dano spise tim, ze mam agresivnejsi pot. Co se tyce toho odpojeni tahu od hodinek a vycisteni kartackem, tak to samozrejme delam, ale musim tak cinit minimalne jeden krat do tydne, coz je velice neprakticke. U vodotesnych hodinek tyto jednoduse vymacham ve vane a je tak na dva az tri dny pokoj.
Návštěvník YPO Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 já si myslím ,že si z nás děláš srandu tohle snad není ani možné a pokud ano tak zkus aplikovat nějaký deodorant - parfém - toaletní vodu ráno na zápěstí a budeš mít klid ----- u řemenu bych to ještě možná pochopil ,ale u tahu tomu nevěřím
Godin Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Obávám se, že jediné řešení je nevodotěsných hodinek se zbavit a nakoupit pouze vodotěsné a ty pak každý den máchat
cali Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Ak je to naozaj take zle ako vravis, tak by som proste vzdy na noc prestriekol tah nejakym sajrajtom (stacil by napr technicky lieh ak by si chcel setrit, ale vseobecne akykolvek deodorant s alkoholom) nesmrdi totiz spina ako taka, smrdia bakterie v nej, ak ich zabijes bude po zapachu. Dalsim moznym riesenim by bolo tah cas od casu prevarit vo vode. Osobne tomu ale celemu podobne ako YPO moc neverim, mal som mnoho kovovych (aj menej kvalitnych) tahov a nikdy som nic podobne nepozoroval.
spidermann Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Obávám se, že jediné řešení je nevodotěsných hodinek se zbavit a nakoupit pouze vodotěsné a ty pak každý den máchat Přikláním se také k tomuto řešení !!! Já sundávám hodinky jedině v přívadě, že si beru jiný, spím v nich, sportuju s nima ( což bych neměl ), samozřejmě se s nima koupu, což jim dělá moc dobře, né jen že se udržuje těsnění v čistotě, ale i celý hodinky včetně pásku.
Frosty Odesláno 27. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2007 S tim technickym lihem to asi vazne vyzkousim, urcite je to problem bakterii to je bez debat. Vcera dokonce v televizi hovorili v souvislosti s nejakou bakterii co se siri z Anglie, ze by lide vubec nemneli nosit prstynky a hodinky, proto jsem si vzpomnel na tento problem co s nimi mam a vybalil to tady. Zaznam teto reportaze je zde.
Návštěvník YPO Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 (upraveno) S tim technickym lihem to asi vazne vyzkousim, urcite je to problem bakterii to je bez debat. Vcera dokonce v televizi hovorili v souvislosti s nejakou bakterii co se siri z Anglie, ze by lide vubec nemneli nosit prstynky a hodinky, proto jsem si vzpomnel na tento problem co s nimi mam a vybalil to tady. Zaznam teto reportaze je zde. :lol2: Frosty je čas mazat do karantény ...... a nežer ty TV drama srágory ..... já snad zemřu smíchy Upraveno 27. září 2007 uživatelem YPO
Jaem Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 (upraveno) S tim technickym lihem to asi vazne vyzkousim, urcite je to problem bakterii to je bez debat. Vcera dokonce v televizi hovorili v souvislosti s nejakou bakterii co se siri z Anglie, ze by lide vubec nemneli nosit prstynky a hodinky, proto jsem si vzpomnel na tento problem co s nimi mam a vybalil to tady. Zaznam teto reportaze je zde. na tu reportaz zabudni... ale asi namiesto technickeho liehu radsej pouzi toto bolo by tiez dobre navstivit dermatologa Upraveno 27. září 2007 uživatelem Jaem
Návštěvník tolja Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 já si myslím ,že si z nás děláš srandu tohle snad není ani možné a pokud ano tak zkus aplikovat nějaký deodorant - parfém - toaletní vodu ráno na zápěstí a budeš mít klid ----- u řemenu bych to ještě možná pochopil ,ale u tahu tomu nevěřím Frosty, zkus si vždy ráno namazat zápěstí speedstickem typu Old Spice (gelovým). Měl by výrazně snížit vylučování potu, a tvoje následné problémy. Já mohu potvrdit, že aplikován do podpaží funguje - já se tím patlám v podpaží, a Ty si budeš mazat zápěstí
vor Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Frosty, zkus si vždy ráno namazat zápěstí speedstickem typu Old Spice (gelovým). Měl by výrazně snížit vylučování potu, a tvoje následné problémy. Já mohu potvrdit, že aplikován do podpaží funguje - já se tím patlám v podpaží, a Ty si budeš mazat zápěstí Lepší je tady to - líh+antiperspirant v jednom, 1x za 10 dnů. http://www.lekarna.cz/driclor-sol-20ml-roll-on/
NIGHTinGALE Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Odesláno 28. září 2007 Kovový tah jsem ještě smrdět necítil. Ono i když najdeš na zemi špinavý, 5 let starý, hřebík, tak cítit asi moc nebude Pak je tu ale ještě možnost, že máš extrémně citlivý nos a jsi jeden z mála, kteří se mohou živit jako míchači (tvořitelé) parfémů. Pak bys cítil i to, co 99,999% populace nikoliv A nebo si z nás děláš prdel
boo-beek Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Odesláno 28. září 2007 Vždyť píše, že je má na kovovém tahu. Jediné, co mne napadá je, že tah je z ohýbaného plechu, do spár vzlíná pot, a ve spárách se pak dějou věci Sundej tah, nech ho odmočit v saponátové lázni, pořádně ho vydrbej manželčiným zubním kartáčkem, kartáček vrať na místo, odkud jsi si ho vzal, a za měsíc vše opakuj Ehm, to mi nejak uniklo... Mno, nevim co s tim... koupit nato strap a kazdej treti den prat
Qvido Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Odesláno 28. září 2007 Hlavně to nenechat dojít až sem,....z této fáze již není návratu !
cali Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Odesláno 28. září 2007 Hlavně to nenechat dojít až sem,....z této fáze již není návratu ! Ty jo tam snad hrdzavie uz aj ten nerez Inak este k tomu problemu.... lepsie kovy ako je nerez platina striebro titan a tak.... maju nejake male antibakterialne ucinky (ostatne pre to sa z toho robia rozne implantaty) zo vsetkeho najlepsie je na tom striebro(preto sa z nieho robia nesmradlave ponozky a pradlo pre polarnikov) ale zase nie je tak stabilne a dokaze reagovat s roznymi latkami ktore sa v tele nachadzaju (preto sa z neho implantaty nerobia) ... kazdopadne ale kokvovy tah by naozaj nemal smrdiet.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se