xbenny Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2007 (upraveno) Zdravim, mam po otci hodinky Omega Automatic Geneve (podobne jako tyto ale bez datumovky). Bohuzel nejak mi po par mesicich nenoseni prestaly "chodit". Pri beznem noseni se nenatahuji a natahnout rucne taky nejdou. Moc toho o hodinkach (a zvlaste o techto) nevim, ale mam pocit, ze by mohly mit nejaky problem s perem Nemate nekdo nejaky tip na slusny servis Omega, kde by se na to koukli. Nejlepe Plzen nebo Praha. Dik Benny Doplneni: Jsou to tyhle, ale stribrne barvy Upraveno 28. září 2007 uživatelem xbenny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2007 Zkus kontaktovat člena fóra s nickem Mechano, je to PAN HODINÁŘ a určitě se domluvíte. Já mu v týdnu povezu taky jedny Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spidermann Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 (upraveno) Taky sjem zrovna jedny prima Omegy kalibr 1020 opravoval... Měly jednu zásadní závadu, která je vidět na následujících fotografijích a to rozpadlý rotor. Za normálních okolností by se rotor vyměnil, ale jelikož nový není kde vzít, nastoupí "zlaté české ručičky" a rotor se opraví ... Zde ještě pohled na původní stav pouzdra a sklíčka ... ... a po vyčištění a odstranění závad přistoupíme k montáži ... Upraveno 9. října 2007 uživatelem spidermann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2007 Tak tyhle jsou moc pěkný. Škoda , že OMEGA takovýto střízlivý model s ukazatelem dne v týdnu nemá v nabídce. Mám Aqua Terry a jediná vada na kráse je právě absence zobrazení dne v týdnu. Ne že by to bylo moc potřeba , ale u mechanických hodinek mi to přáipadá jako zajímavá komplikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2007 Taky sjem zrovna jedny prima Omegy kalibr 1020 opravoval... Proč už dávno nekonkuruješ Hanákovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2007 rozborka perfektní, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spidermann Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2007 Proč už dávno nekonkuruješ Hanákovi? Hanák má něco jako licenci na servis hodinek Omega, jeho servismani mají veškeré certifikáty a kromě toho je to autorizovaný servis a tudíž tam všichni jdou jako první. Já si to dělám jen tak pro radost, pro spestření a jak říkáme my lingvisti : "Je to pro mě takový herausforderung." Všechny hodinky jsou v podstatě stejný, ale přesto jsou každý jiný a v tom je to kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2007 jeho servismani mají veškeré certifikáty a kromě toho ...mají i gramlavý ruce. Patrně podmínka pro certifikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se