belobradp Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Dobrý deň prajem všetkým, mám na vás prosbu o pomoc. Kúpil som si vytúžené Steinhart ocean GMT vintage a potreboval by som skrátiť na nich náramok.Chcel by som si ho skrátiť sám, pretože v mojom okolí bydliska nemám zrovna kvalitného hodinára ktorému by som ich zveril - mám strach, že ich pri tomto úkone poškriabe, alebo niečo zfušuje. Chcem sa opýtať či v tom náramku sú klasické vyrážacie kolíky a to ktorím smerom ich mám vyrážať. V prípade potreby posielam aj foto. Za pomoc všetkým vopred ĎAKUJEM. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Malej sroubovacek,zlehka povolis a vytlacis,bacha na zavit.
Návštěvník Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Já by h vzal důlčík, kladivo, do svěráku bez omotání hadrem a pořádně třísknout do strany bez hlavy šroubku. Až to vyrazíš, zkrátíš tah, potřít vteřinovým lepidlem a nacpat zpátky. Pro sichr omotej izolačkou :-)))). Kluci mají pravdu, odšroubuj to. Jen to oblep, ať si neporubeš tah a bacha na rozměr šroubováku.
villain83 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Ale bacha na ten zavit,jak to neni v ledu kaleny,je to jak blato:-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se