dopsler Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Naprosto bezproblémoví obchod, kupoval ode mě hodinky, rychlá komunikace i platba. Mohu jen doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Rychle zaplaceno, perfektni komunikace, muzu jen doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Nevím ,zda jsem tu dobře ,ale dělám to poprvé tak mne omluvte.Drtikol za mne na1,mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kratas Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Já mohu taky doporučit, vše bez problémů, dobrá komunikace a rychlost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Solidní a rychlé jednání při prodeji. Mohu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Nejde jinak, musím upravit, resp. doplnit své hodnocení.Ano, jednání v pořádku, ale je třeba dát si pozor na původ hodinek. Neznalí nováčci jako já si nemusí uvědomit, že dobrá cena je často v toto případě dána nulovou zárukou pro EU a že prodejce často funguje jako komfortní přeprodavač z Číny. V mém případě bylo prodávajícím řečeno, že hodinky MAJÍ jednoletou záruku, pravda je ale jiná. Nebudu to řešit, protože se neobávám nutnosti záruční opravy a cena byla velice dobrá, ale není to tak úplně fér jednání. Beru to tak, že chybama se člověk učí za pochodu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se