Vit Odesláno 22. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 (upraveno) Dneska jsme se zbavovali krčních mandlí ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. října 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Naštěstí vše běží dle plánu a snad synka brzo pustí domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Čtení u krbu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 krasne su! skoda ze aj ten 36mm model nedotiahli do dokonalsti ako tento Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 krasne su! skoda ze aj ten 36mm model nedotiahli do dokonalsti ako tento Díky, myslím, že na fotku z mobilu je to slušné. Co se ti přesně na 36mm modelu nelíbilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Ahoj,Mám base Airmany base 22 a řeším pořád ten plochý safír. Nemůžu si pomoct ale vypouklý jako máš Ty by mi tam sedělvíc. I k tomu pouzdru.Nevíš jestli Glycine dělá vypouklé sklo i bez toho kyklopa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Nevíš jestli Glycine dělá vypouklé sklo i bez toho kyklopa? To bohužel nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 (upraveno) celkovy dojem z tych 36mm modelov kazi hlavne umiestnenie datumu a skaredo obrobena hrana datumoveho okienka. to je naozaj hrozne. no a potom mi tam samozrejme chyba kyklop.. Upraveno 7. ledna 2016 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Dal jsem si předsevzetí, že mi na ruce vydrží celý měsíc.(mám za sebou týden) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Dnes a nejakou dobu takto . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 (upraveno) Omlouvam se za muj vyse uvedeny prispevek, dal jsem ho do spatne sekce. Byl jsem rozespaly. Poprosil bych o pripadne vymazani. Upraveno 16. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Omlouvam se za muj vyse uvedeny prispevek, dal jsem ho do spatne sekce. Byl jsem rozespaly. Poprosil bych o pripadne vymazani. Jsem rád, že sem vůbec někdo občas napíše.Díky za oranžové oživení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se