algy Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Už dávno jsem je měl vyhlídnuté pro dceru, teď už je má konečně na ruce. Velikost tak akorát (má ještě fliegry 40 mm a ty ji taky sedí). Jen jsem byl zvědavý na ten milanaise tah - je myslím OK.
Jeremy Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Jsou parádní, sám jsem je měl taky, před časem (nechal jsem jim ve fabrice rovnou odebrat vteřinovku, která mi přišla jako zbytečná přeplácanost). A tah je na ně naprosto dokonalej a pohodlnej! Dokonalá volba, jak pro holku, tak pro kluka :-)
brownwld Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Velka gratulace dceri, jsou paradni...jen ty fliegery uz by ji mohly omrzet :)
emef Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Krasa! Mimochodem co ze to je presne za tah? Shanim neco kratsiho pro slecnu, protoze normalni mese v chlapsky dylce ma vsemozne prekryty a je to blby.
Kid_A Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 velka parade! stowa anter a mesh spolu fungujou paradne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se