boo-beek Odesláno 30. září 2007 Nahlásit Odesláno 30. září 2007 Maji tyto TAGy hodnotu 8.000 ? Z nekazanky? Hodinky maji takovou hodnotu, jakou z nich dudes mit radost Co se tyka cen konkretnich modelu - ebay.com, v tomhle pripade heslo TAG PROFESSIONAL QUARTZ a hledej a srovnavej Ke kazde castce, kterou tam najdes si akorat pripocti cenu za dopravu, clo + dph v pripade, ze prodejce neni z EU a 10% konstantu internetoveho nakupu - a jses na +/- realne cene v CR.
B.F.G. Odesláno 30. září 2007 Nahlásit Odesláno 30. září 2007 Mě se tedy podle tohoto obrázku vůbec nelíbí. Připadají mi jako nepovedené repliky. (Litá korunka bez opracování, ručičky plíškoidní, atd.)
vor Odesláno 30. září 2007 Nahlásit Odesláno 30. září 2007 Z nekazanky? Hodinky maji takovou hodnotu, jakou z nich dudes mit radost Co se tyka cen konkretnich modelu - ebay.com, v tomhle pripade heslo TAG PROFESSIONAL QUARTZ a hledej a srovnavej Ke kazde castce, kterou tam najdes si akorat pripocti cenu za dopravu, clo + dph v pripade, ze prodejce neni z EU a 10% konstantu internetoveho nakupu - a jses na +/- realne cene v CR. 10% konstantu? Co to je?
boo-beek Odesláno 30. září 2007 Nahlásit Odesláno 30. září 2007 10% konstantu? Co to je? To jsem si vymyslel Ne, ale vazne, vymyslel jsem si jen to pojmenovani - pokud porovnam ceny na levnejsich ceskejch e-shopech a prumerny ceny u dobre hodnocenych e-bay prodejcu, tak mi to vetsinou vychazi (EBAY cena hodinek + 19% DPH + 10-50 USD postovny + 10% z ceny hodinek) = cena hodinek na ceskejch shopech. Tedy to, co mi pro dany model vyplivne seznam jako nejlevnejsi... Jsem si nedavno ohledne toho delal malej statistickej pruzkum, kdyz jsem uvazoval o stejnojmenne znacce, akorat o jinem modelu. A pozoroval jsem i jiny znacky a +/- 4% to takhle vychazelo. A podobny cisla mi vysly, i u jinejch znacek - Orient, Seiko, Tissot, ... Samozrejme nemuze clovek brat v uvahu nestandardni silenosti, jako treba nedavno diskutovany Tissot LeLocle za 240 USD i s postou nebo naopak modely, ktery cesky shopy maj na strankach za 200% normalni ceny (a vetsinou ho ani nemaji...).
Stoner Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Odesláno 1. října 2007 Mě se tedy podle tohoto obrázku vůbec nelíbí. Připadají mi jako nepovedené repliky. (Litá korunka bez opracování, ručičky plíškoidní, atd.) TAG Heuer jsou moc krásné, ale tento typ mi také připadá moc "tržnicový", takže
uns Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Bez urážky...ale tieto hodinky na mňa posobia tak lacno, že by som za nich nedal ani 800 Kč a nie 8000
Stano74 Odesláno 4. října 2007 Nahlásit Odesláno 4. října 2007 hmm,Tagy su moja srdcovka,ale toto... posobi to aj na mna dost lacno a gycovo,zvlast to logo hore na lunete.
OldaA Odesláno 17. října 2007 Nahlásit Odesláno 17. října 2007 Stale vaham kam zaradit TH...na jednu stranu Monaco, na druhou toto.. jsou přeplácané a působí "zválštěně". Jak jsou staré?
askold Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Jsou to docela stare hodinky. Doporucil bych usetrit vice penez, a koupit si nove. Treba Aquaraser neni drahy. Kolem 25 000kc.
Malaket Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 (upraveno) Jsou to docela stare hodinky. Doporucil bych usetrit vice penez, a koupit si nove. Treba Aquaraser neni drahy. Kolem 25 000kc. Prosím neresuscitujte zde vlákna, kde někdo prosil před mnoha měsíci, či snad dokonce lety o radu! Ten dotyčný si už hodinky pořídil-pokud sem do fóra chodí pravidelně, tak už jich koupil několik, pak je prodal a zas koupil mnoho jiných. Děkuji Upraveno 2. dubna 2008 uživatelem Malaket
armbandsklockan Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Docela stary model. Doporucil bych Vam si koupit nove TAGy.
marosh Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 (upraveno) Další exot nás navštívil. Upraveno 9. dubna 2008 uživatelem marosh
jdeteza Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Maji tyto TAGy hodnotu 8.000 ? Vypadaji dost stare na 8.000. Lepsi je nasetrit na nove Formula 1.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se