boo-beek Odesláno 30. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2007 (upraveno) Nahodou jsem narazil na znacku Botta Design. Po strance mechanicke nezajimave, ale po strance designu... proste nadhera! Botta Uno Automatik Dve varianty ciselniku... ...zajimave a neotrele reseni problemu maly strojek - velke hodinky... ...bocni pohled - detail kartacovani kovu... Zvlast bile hodinky... ...a cerne. A jeste Botta Tres Automatik, celkem to same, akorat po strance koncetin standardne vybavene hodinky. Zpracovani pouzdra uplne stejne, takze jenom pohled zepredu... Mno, a maji tam i quartz s nemene zajimavym designem, ale tady je strasne pomala Wi-Fi, takze az priste Upraveno 30. září 2007 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 budou dobre ??? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Botta design jsou nově v nabídce chronoshopu, ještě jsem neměl čas zařadit je do katalogu, což stihnu snad ještě dnes. Budu mít zase i nějaké fotky "na živo" ne jenom z katalogu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 ty z ebay jsou nějaký prehistorický model, já bych je nebral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se