maximillion Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Odesláno 1. října 2007 Ahoj lidi, mám na Vás dotaz.Jsem hrdým majitelem Longines 15.68 z roku 1947(military bez MVS),u kterých je evidentně jiný ciferník.Měl bych eminentní zájem o výměnu za ciferník alespoň na první pohled odpovídající.Nevíte,kam bych se mohl obrátit o opravu ciferníku?Jednalo by se asi o úplnou výměnu.Fotky pošlu co nejdříve....
ramon Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Odesláno 1. října 2007 maximillion napsal: Ahoj lidi, mám na Vás dotaz.Jsem hrdým majitelem Longines 15.68 z roku 1947(military bez MVS),u kterých je evidentně jiný ciferník.Měl bych eminentní zájem o výměnu za ciferník alespoň na první pohled odpovídající.Nevíte,kam bych se mohl obrátit o opravu ciferníku?Jednalo by se asi o úplnou výměnu.Fotky pošlu co nejdříve....Třeba by něco vykouzlili tady... http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=5436
railmaster Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Odesláno 1. října 2007 Ja by som potreboval poriešiť Phenix Tanq Heavy NOS. Zrejme zohnať originál ciferník by bol problém. Ale ak by ste ho niekde videli, dajte vedieť.
maximillion Odesláno 4. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2007 Ještě bych chtěl dodat,než budou fotky,že ciferník,který je na mých hodinkách,má číselník sekund vylisován(nevím jak originál)-jsou vidět dlouhé čárky po 5s ,krátké po 1s jako u longines,dvojitá čára okolo,ale čísla 10,20,30,40,50 nekopírují obvod.. ,ale všechny jsou vodorovně,nevíte,jestli to nemohla být varianta ciferníku?.. Každopádně je celý černý,čísla hodin mi připadají velmi podobné originálu,ale nápis longines je vyveden ručně technickým písmem a nakonec nápis antimagnetique tam není vůbec ... No a nakonec,mám měněnou hřídel ,která je dle hodináře zakončená pravou nevímčím-korunkou?Která má ale jiný tvar než na fotkách zde publikovaných...Dá se tohle sehnat aspon podobné originálu?? A peníze až na posledním místě: kolik by to mohlo odhadem stát,co myslíte??
old black Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 maximillion napsal: Ještě bych chtěl dodat,než budou fotky,že ciferník,který je na mých hodinkách,má číselník sekund vylisován(nevím jak originál)-jsou vidět dlouhé čárky po 5s ,krátké po 1s jako u longines,dvojitá čára okolo,ale čísla 10,20,30,40,50 nekopírují obvod.. ,ale všechny jsou vodorovně,nevíte,jestli to nemohla být varianta ciferníku?.. Každopádně je celý černý,čísla hodin mi připadají velmi podobné originálu,ale nápis longines je vyveden ručně technickým písmem a nakonec nápis antimagnetique tam není vůbec ... No a nakonec,mám měněnou hřídel ,která je dle hodináře zakončená pravou nevímčím-korunkou?Která má ale jiný tvar než na fotkách zde publikovaných...Dá se tohle sehnat aspon podobné originálu?? A peníze až na posledním místě: kolik by to mohlo odhadem stát,co myslíte?? Podívej se sem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se