Jiribartl Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Jak už jsem psal jinde, nejedná se také o dnes nový přírůstek, ale zde jsem je ještě neprezentoval.Klasické potápky od Orisu. Oranžové indexy, pouzdro 46 mm, díky "nalepenejm" nožičkám se vejdou i na menší ruku. Špičkové zpracování, prostě poslepu poznáte - ORIS
Bembeg Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Ty jsou fakt dost dobrý, pěkné to máš!Proč jsem je vlastně prodával... Jo už vím,chronobundus zatracenej!
Jiribartl Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Nechci to hodnotit, jsou fakt dost dobrý ...
villain83 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Jak pises,tyhle hodinky tvarem pouzdra chronomagor pozna na metry.Pekny,ta oranzova je zajimava.
slice Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 velice podarené. tie fotky som si musel pozrieť niekoľko krát do kolečka. fakt nádhera..
Kid_A Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Peknej a masivni divers kus. Tak at pekne slouzi!!!
Romis Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Krásný potápky...a ještě hezčí fotky...sám jedny Orisky vlastním a zatím pořád velká spokojennost
Jiribartl Odesláno 12. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Diky "nalepenym" nozkam se krasne v dnesnim mrazivem ranu vejdou i do zimni bundy
Sarka Farka Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 ultimatni HW na poradny ponory + moje oblibena a dokonala kombinace cerna & oranzova .. skoda, ze na moji rukou jsou proste obrovsky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se