Přejít na obsah

Sportovní hodinky pro manžela do 4000,-Kč

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

ANDY ? máš problém s velikostí?

SNOW ? mazáku, snad v prvním Svém příspěvku jsem Vás žádal o pomoc. Jako bažant jsem Vám nestál za odpověď?

Pánové, stejně jako Vy mám rád hodinky. Ale to mi nebrání v tom, abych se choval jako normální, soudný člověk. Natož člen ? Klubu gentlemanů?, jak jste se nechali s hrdostí prezentovat. Uzavřená společnost nemá rovnítko k Omezené společnosti. Trocha nadhledu a především slušnosti nikomu neublíží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ANDY ? máš problém s velikostí?

SNOW ? mazáku, snad v prvním Svém příspěvku jsem Vás žádal o pomoc. Jako bažant jsem Vám nestál za odpověď?

Pánové, stejně jako Vy mám rád hodinky. Ale to mi nebrání v tom, abych se choval jako normální, soudný člověk. Natož člen ? Klubu gentlemanů?, jak jste se nechali s hrdostí prezentovat. Uzavřená společnost nemá rovnítko k Omezené společnosti. Trocha nadhledu a především slušnosti nikomu neublíží.

Tva narazka "mas problem s velikosti" svedci o tom, ze nejsi ani gentleman, ani soudny clovek. Omezena tato spolecnost neni podle vseho ty vsak ano - to uz jsme dospeli tak daleko ze se tady pisou narazky jak ve ctvrte cenove ?

Odkaz ke komentáři

Bohužel nemohu pozvedat úroveň tohoto fóra,nejsem odborník ani zdatný diskutér.Jsem jenom velký fanda a obyčejnej mužskej.Ale nemohu ani nereagovat na předešlé příspěvky.Ze svých nemnoha hodinek,jsem čtvery dostal od své ženy.Také jim nerozumí a nechala si poradit,řekl bych,že dobře.Měla (i já) štěstí,že nenarazila na takového....Andyho.Tvoje hodnocení ženy na pro ni tak tenký led,to je hnus.Co je tak divného na tom,že mění názor když je přesvědčena,že jí radí ti,co věci rozumějí.A že na dárek má jenom 4, jak Ty říkáš háky?Vždytˇpro Katku to mohou být celé 4 tisíce!!! Ten manžílek se mi taky nelíbí,ale troch té snahy po žovijálnosti,když vstoupí mezi samé chlapy,to bych jí odpustil.Andy člověče,s takovými lidmi jako jsi Ty,nezdílím rád ani to moje fandovství.Domluvil jsem -byla poslední Tvá slova,moc prosím,zůstaň u toho.

Odkaz ke komentáři

Bohužel nemohu pozvedat úroveň tohoto fóra,nejsem odborník ani zdatný diskutér.Jsem jenom velký fanda a obyčejnej mužskej.Ale nemohu ani nereagovat na předešlé příspěvky.Ze svých nemnoha hodinek,jsem čtvery dostal od své ženy.Také jim nerozumí a nechala si poradit,řekl bych,že dobře.Měla (i já) štěstí,že nenarazila na takového....Andyho.Tvoje hodnocení ženy na pro ni tak tenký led,to je hnus.Co je tak divného na tom,že mění názor když je přesvědčena,že jí radí ti,co věci rozumějí.A že na dárek má jenom 4, jak Ty říkáš háky?Vždytˇpro Katku to mohou být celé 4 tisíce!!! Ten manžílek se mi taky nelíbí,ale troch té snahy po žovijálnosti,když vstoupí mezi samé chlapy,to bych jí odpustil.Andy člověče,s takovými lidmi jako jsi Ty,nezdílím rád ani to moje fandovství.Domluvil jsem -byla poslední Tvá slova,moc prosím,zůstaň u toho.

Vidím, že některé věci nemají cenu - poprvé některé z Vás urazím, což je mi celkem líto. Vidím, že pochopení smyslu psaného textu dělá mnoha v Vás očividné potíže- Anton tady vytáhl jakési kalendářové historky nemající s tím co píši žádnou souvislost, holt vidím že moralistů a obránců ublížených je tady na desítky - oč cenějsí by bylo, pokud by předtím, než začnou psát reakce na to co si MYSLÍ že jsem napsal, přečetli a pochopili co jsem SKUTENĚ napsal. Kamil měl pravdu, podsouvání věcí, jež jsem neřekl je tady běžnou praxí (nevím o tom, že bych se jakkoli vysmíval částce jež chce ona dáma investovat - pokud ano prosím o citaci). Nemá cenu bojovat proti větrným mlýnům a tím méně s nimi polemizovat. Pitomé rádoby moudrosti jako že se mnou rád nesdílíš rád svá fandovství jen dokreslují celkovou zmatenost toho co píšeš....

Odkaz ke komentáři

Tva narazka "mas problem s velikosti" svedci o tom, ze nejsi ani gentleman, ani soudny clovek. Omezena tato spolecnost neni podle vseho ty vsak ano - to uz jsme dospeli tak daleko ze se tady pisou narazky jak ve ctvrte cenove ?

Ve smyslu Na hrubý pytel hrubá záplata. Jinak Viz ?Smysl a cíl fóra Chronomag - 23,09

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Bohužel, když se nám vlákno pěkně rozjelo, už nemohu dál posílat drobné glosy, obdržel jsem už jednou ban za hrubost, nevhodné obrázky a vulgarismy, tak si dovolím jen jednu fotečku, nestačím valit

kofein.jpg

Odkaz ke komentáři

Vidím, že některé věci nemají cenu - poprvé některé z Vás urazím, což je mi celkem líto. Vidím, že pochopení smyslu psaného textu dělá mnoha v Vás očividné potíže- Anton tady vytáhl jakési kalendářové historky nemající s tím co píši žádnou souvislost, holt vidím že moralistů a obránců ublížených je tady na desítky - oč cenějsí by bylo, pokud by předtím, než začnou psát reakce na to co si MYSLÍ že jsem napsal, přečetli a pochopili co jsem SKUTENĚ napsal. Kamil měl pravdu, podsouvání věcí, jež jsem neřekl je tady běžnou praxí (nevím o tom, že bych se jakkoli vysmíval částce jež chce ona dáma investovat - pokud ano prosím o citaci). Nemá cenu bojovat proti větrným mlýnům a tím méně s nimi polemizovat. Pitomé rádoby moudrosti jako že se mnou rád nesdílíš rád svá fandovství jen dokreslují celkovou zmatenost toho co píšeš....

Tak tady máš citaci   Čtyři stránky diskuse o hodinkách v ceně slušnějšího řemenu.

Tohle bych opravdu velmi nerad zmeškal než se to zavře- Andy jsi vůl.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Tak tady máš citaci Čtyři stránky diskuse o hodinkách v ceně slušnějšího řemenu.

Tohle bych opravdu velmi nerad zmeškal než se to zavře- Andy jsi vůl.

Zní to poněkud nabubřele, ale v podstatě má pravdu. A taky bych měl citaci:

- kdyby tady přišel nekdo kdo má o hodinky zájem alespoň povrchní, měl omezený rozpočet třeba jen tisícovku a chtěl poradit, diskuse by měla smysl - jednalo by se o milovníka hodinek, pro něž jak jsem pochopil (doufám, že správně) je toto forum určeno....

A ještě jednu:

- zajděte si ve svém městě do vietnamské tržnice, kupte svému manželovi dvoje Quarz hodinky s digi displayem (dvojnásobná radost a ještě zcela určítě SLEVA !!!!). Za zbytek peněz si udělějte romantický večer v luxusní restauraci dejte si dobré víno, pokláboste, prostě udělějte si pěkný večer ve dvou..... :sleeping_03anim:

Odkaz ke komentáři

Ono vybrat ty správné hodinky v ceně do 4 tKč je právě velká práce a velké rozhodování. S rozpočtem do 100 tKč se dá sáhnout skoro po všem, ale s takovýmto rozpočtem se fakt musí vybírat s láskou, zaujetím a hodně přemýšlet. Paní Katko držím Vám palce ať vyberete ty správné.

Upraveno uživatelem Vincent
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Vítám všechen ten var okolo Andyho příspěvků a doufám, že nám všem přinesou poslední čtyři stránky ponaučení, sebereflexe skutečně chybí, ale to jsem už jednou psal.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem několikrát přečetl první 3 Andyho příspěvky. Krátce - výkřik, sebeobrana, útok.

Pokud první příspěvek na fóru zní "Čtyři stránky diskuse o hodinkách v ceně slušnějšího řemenu. A ukňouraná ženská, která jako každá ženská neví co vlastně chce a mění názor co pět minut. OMFG.... axehead.png" Nemůže, dle mého soudu, autor očekávat vřelé a nadšené přijetí.

Je to thread o koupi hodinek založený na místě : Obecná diskuse o hodinkách > Všeobecná diskuse > Poraďte s koupí / výběrem > Kde jinde by měl člověk neznalý hodinářských fines položit otázku o koupi nových hodinek? Prosím Andy, přečti si znovu záhlaví, kde se dan topic nachází. Opravdu jsi přesvědčený o adekvátnosti tvého příspěvku?

Podstatný moment je, že jsme na otevřeném fóru = zaregistruji se a můžu přispívat, ne na diskuzi kde nový člen může přispívat až po schválení stařešinami rodu. Pokud Andy chceš opravdu pozvednout úroveň fóra, tedy pokud ti přijde opravdu tak prachbídná, tak by možná bylo prospěšnější začít znalým příspěvkem v očekávanější lokalitě /swiss nebo japan nebo german... sekci / Dle mého názoru neexistuje lepší cesta ke kultivaci než osobní příklad. Útoky na jedince v hodinařině se neorientjící, v sekci kde mají možnost začít osahávat terén, mi přijde naprosto kontaraproduktivní. Pokud není tvým cílem by kvalitní hodinářská práce byla jen a pouze pro vyvolené.

Jestli bylo cílem tvého příspěvku vyvolat flame, tak o.k. jen by bylo dobrý připsat do svého profilu větu typu - flame světí prostředky - by mi bylo jasný že jsi kibic a nemrhal bych zbytečně Savignon :)

btw taky si občas postesknu nad dotazy na slušný hifi nebo kolo za 10 000,- ale nazývat autory ukňouranci co nevědí co chtějí, když se ptaj na komplet v ceně nepodstatné součástky, by mi přišlo trapné. No nic půjdu si zkontrolovat úkoly do prvouky :)

Moderátoři vezdejší, můžu založit noční dred pro nás, násosky ukecané? Nebo jsem jeho existeni přehlédl?

Upraveno uživatelem 3dny
Odkaz ke komentáři

Pěkná prvouka :worried_anim:

P.S. mám pátýho redbulla :eek:

Na fotce vidím jen tři. Buď potřebuju další láhev vína, nebo budu muset začít brát tvé fotografické topicy s rezervou.

Hmmm že by Cabernet sovignon grand reserva? To by vyřešilo mé dilema :-D

zase plevelím... ale někdetěch 50 postů musím nahnat, bych mohl utrácet za vámi odvrhnuté kusy :)

Odkaz ke komentáři

Z těch hodinek co se tu probíraly se taky přimlouvám za Orienty. Když se na ně podívám tak mě sice napadne Breitling, ale ten je popravdě v dosti rysech odlišný. 100m vodotěsnost, v dané kategorii a ceně solidní značka.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...