Filipes Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 tyhle Seika jsou podle mě malý, málo vodotěsný a dost předražený
katka82 Odesláno 3. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Díky moc za pomoc jinak to myslíš ten pásek, aby nebyl ze skládaného plechu? A myslíš , že Seiko jsou opravdu kvalitní?
katka82 Odesláno 3. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2007 tak tady čtu, že to minerální sklíčko není až tak odolný..Safír lepší. Ale dá se sehnat v této cenové hladině?
boo-beek Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Díky moc za pomoc jinak to myslíš ten pásek, aby nebyl ze skládaného plechu? A myslíš , že Seiko jsou opravdu kvalitní? Kdyz se na ten tah (pasek ) podivas ze strany, tak je to videt - bud je to slozenej kus plechu nebo je to proste kus zeleza Jinak ty seika se mi docela libej, ale co se predrazenosti tyka... vpodstate vsechny hodinky kupovany v CR jsou predrazeny
Jaem Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 tak tady čtu, že to minerální sklíčko není až tak odolný..Safír lepší. Ale dá se sehnat v této cenové hladině? Katka, budes musiet spravit kompromis, ak bude nieco kvalitnejsie, tak ine bude musiet byt horsie. Obavam sa, ze v tejto cenovej hladine safir tazko najdes...
Filipes Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Seiko je dobrá volba, co raděj tyhle? ocel/safír, velikost dobrá - 45mm, vodotěsnost taky - 100m, a cena 150,- USD buy it now, s nákupem ti určitě někdo pomůže
boo-beek Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Seiko je dobrá volba, co raděj tyhle? ocel/safír, velikost dobrá - 45mm, vodotěsnost taky - 100m, a cena 150,- USD buy it now, s nákupem ti určitě někdo pomůže To je hooodne pekny - i hodinky i cena
katka82 Odesláno 3. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Jsem si myslela, že to sklíčko minerální je dobrý, ale tady zase píšou v těch radách pro začátečníky , že se dá lehko poškrábat..Tak jsem z toho nějaká nalomená..Ale na to safírový stejně asi nebudu mít. Tak já furt nevím, už jsem si přečetla všechny typy a rady, hlavaně o těch strojcích. jaé mi doporučíte, ty Quartz nebo mechanické? To bude na dlouho, předem se všem omlouvám za mé neznalosti a nerozvážnost, ale nechci to uspěchat a vybrat hned první model, určitě to znáte..:-)
katka82 Odesláno 3. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Seiko je dobrá volba, co raděj tyhle? ocel/safír, velikost dobrá - 45mm, vodotěsnost taky - 100m, a cena 150,- USD buy it now, s nákupem ti určitě někdo pomůže Ty vypadají dobře, ale možná se mi zdají trochu hůře čitelné..
Baker Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 nechci to uspěchat a vybrat hned první model, určitě to znáte..:-) velice dobre Tady jsou fotku tech seiko, myslim ze za ty penize dobra volba.
Filipes Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 minerální sklo určitě nepoškrábeš snadno, ale safír je lepší mechanické hodinky by možná manžel nedocenil - quartz je obecně levnější a přesnější
katka82 Odesláno 3. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2007 velice dobre Tady jsou fotku tech seiko, myslim ze za ty penize dobra volba. Prosím napište mi co to je za typ, nikde je nemůžu zatím najít
Godin Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Jsem si myslela, že to sklíčko minerální je dobrý, ale tady zase píšou v těch radách pro začátečníky , že se dá lehko poškrábat..Tak jsem z toho nějaká nalomená..Ale na to safírový stejně asi nebudu mít. Tak já furt nevím, už jsem si přečetla všechny typy a rady, hlavaně o těch strojcích. jaé mi doporučíte, ty Quartz nebo mechanické? To bude na dlouho, předem se všem omlouvám za mé neznalosti a nerozvážnost, ale nechci to uspěchat a vybrat hned první model, určitě to znáte..:-) Jestli mechanické nebo quartz, to budeš muset nějak vytáhnout z manžela, my s fóra bychom ti nejspíš radili mechanické, ale většina lidí je neocení. Nejsou tak přesné jako quartz, jsou dražší, musíš o ně lépe pečovat atd. ale hlavně k nim musíš mít vztah. Takže se na to raději manžela rovnou zeptej ať není zklamaný a ty hned následně.
katka82 Odesláno 3. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Prosím napište mi co to je za typ, nikde je nemůžu zatím najít Začínají se mi moooc líbit
katka82 Odesláno 3. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Jestli mechanické nebo quartz, to budeš muset nějak vytáhnout z manžela, my s fóra bychom ti nejspíš radili mechanické, ale většina lidí je neocení. Nejsou tak přesné jako quartz, jsou dražší, musíš o ně lépe pečovat atd. ale hlavně k nim musíš mít vztah. Takže se na to raději manžela rovnou zeptej ať není zklamaný a ty hned následně. Zkusím to z něj nějak nenápadně dostat
Baker Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Prosím napište mi co to je za typ, nikde je nemůžu zatím najít Seiko SNA617 Alarm Chronograph Koupit se daji treba zde: http://cgi.ebay.com/SEIKO-MENS-WATCH-CHRON...1QQcmdZViewItem
Baker Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Zkusím to z něj nějak nenápadně dostat Projdi si tento web, najdes tam jak mechanicke, tak i quartz hodinky za super ceny. http://www.21jewels.com/products.asp?start...etproducttype=0
katka82 Odesláno 4. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2007 Krásný den všem, jesště bych měla dotázek. Nevíte náhodou na kolik to vyjde koupit v zahraničí, myslím poplatky za poštu a tak..Ještě jsem takhle nic nekupovala, máte s tím zkušenosti? Určitě ano, tak prosím poraďte Díky mooooc A vůbec, proč jsou tady ty hodinky tak předražený???Asi se dám na obchod s hodinkama
Baker Odesláno 4. října 2007 Nahlásit Odesláno 4. října 2007 Napr. na odkazu, ktery jsem uvadel vyse jsou ceny jiz vc. postovneho, k tomu si pripocti dph 19% a clo 4,5%. Ovsem pokud budes mit stesti, projde Ti to i bez techto poplatku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se