Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Díky moc za pomoc :thumbsup_anim:

jinak to myslíš ten pásek, aby nebyl ze skládaného plechu?

A myslíš , že Seiko jsou opravdu kvalitní?

Kdyz se na ten tah (pasek ;) ) podivas ze strany, tak je to videt - bud je to slozenej kus plechu nebo je to proste kus zeleza ;)

Jinak ty seika se mi docela libej, ale co se predrazenosti tyka... vpodstate vsechny hodinky kupovany v CR jsou predrazeny :(

Odesláno
tak tady čtu, že to minerální sklíčko není až tak odolný..Safír lepší. Ale dá se sehnat v této cenové hladině?

Katka, budes musiet spravit kompromis, ak bude nieco kvalitnejsie, tak ine bude musiet byt horsie. Obavam sa, ze v tejto cenovej hladine safir tazko najdes...

Odesláno
Seiko je dobrá volba, co raděj tyhle? ;)

ocel/safír, velikost dobrá - 45mm, vodotěsnost taky - 100m, a cena 150,- USD buy it now, s nákupem ti určitě někdo pomůže

To je hooodne pekny - i hodinky i cena ;)

Odesláno

Jsem si myslela, že to sklíčko minerální je dobrý, ale tady zase píšou v těch radách pro začátečníky , že se dá lehko poškrábat..Tak jsem z toho nějaká nalomená..Ale na to safírový stejně asi nebudu mít.

Tak já furt nevím, už jsem si přečetla všechny typy a rady, hlavaně o těch strojcích. jaé mi doporučíte, ty Quartz nebo mechanické? To bude na dlouho, předem se všem omlouvám za mé neznalosti a nerozvážnost, ale nechci to uspěchat a vybrat hned první model, určitě to znáte..:-)

Odesláno
Seiko je dobrá volba, co raděj tyhle? ;)

ocel/safír, velikost dobrá - 45mm, vodotěsnost taky - 100m, a cena 150,- USD buy it now, s nákupem ti určitě někdo pomůže

Ty vypadají dobře, ale možná se mi zdají trochu hůře čitelné.. :helpsmilie:

Odesláno
Jsem si myslela, že to sklíčko minerální je dobrý, ale tady zase píšou v těch radách pro začátečníky , že se dá lehko poškrábat..Tak jsem z toho nějaká nalomená..Ale na to safírový stejně asi nebudu mít.

Tak já furt nevím, už jsem si přečetla všechny typy a rady, hlavaně o těch strojcích. jaé mi doporučíte, ty Quartz nebo mechanické? To bude na dlouho, předem se všem omlouvám za mé neznalosti a nerozvážnost, ale nechci to uspěchat a vybrat hned první model, určitě to znáte..:-)

Jestli mechanické nebo quartz, to budeš muset nějak vytáhnout z manžela, my s fóra bychom ti nejspíš radili mechanické, ale většina lidí je neocení. Nejsou tak přesné jako quartz, jsou dražší, musíš o ně lépe pečovat atd. ale hlavně k nim musíš mít vztah. Takže se na to raději manžela rovnou zeptej ať není zklamaný a ty hned následně.

Odesláno
Jestli mechanické nebo quartz, to budeš muset nějak vytáhnout z manžela, my s fóra bychom ti nejspíš radili mechanické, ale většina lidí je neocení. Nejsou tak přesné jako quartz, jsou dražší, musíš o ně lépe pečovat atd. ale hlavně k nim musíš mít vztah. Takže se na to raději manžela rovnou zeptej ať není zklamaný a ty hned následně.

Zkusím to z něj nějak nenápadně :crying_anim02: dostat

Odesláno

Krásný den všem,

jesště bych měla dotázek. Nevíte náhodou na kolik to vyjde koupit v zahraničí, myslím poplatky za poštu a tak..Ještě jsem takhle nic nekupovala, máte s tím zkušenosti? Určitě ano, tak prosím poraďte :helpsmilie:

Díky mooooc :thumbsup_anim:

A vůbec, proč jsou tady ty hodinky tak předražený???Asi se dám na obchod s hodinkama :smile_anim:

Odesláno

Napr. na odkazu, ktery jsem uvadel vyse jsou ceny jiz vc. postovneho, k tomu si pripocti dph 19% a clo 4,5%. Ovsem pokud budes mit stesti, projde Ti to i bez techto poplatku :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...