Návštěvník Snow Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 (upraveno) Filipes napsal: Snow, o současném stavu a klesající tendenci fóra už se tu diskutovalo víckrát, to není nic objevného - ale tím v jakém stylu Andy odpovídá Katce, která prostě jenom chtěla poradit - tím opravdu vrací fórum zpět do prosluněných výšin Oprosti se od toho jak Andy odpovídá Katce a zamysli se nad tím co píše o fóru, já to udělal a přemýšlím nad tím jestli jsem sám fórum nepoškodil třeba už tím jak pořád přispívám do Fotogalerie a zda-li neodvádím pozornost od jiných důležitějších témat. P.S. víme to a nic s tím neděláme, schází nám sebereflexe Upraveno 7. října 2007 uživatelem Snow
NIGHTinGALE Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 (upraveno) Už dlouho mi tak nikdo nehnul žlučí jako Andy. Dokonce ani Kukla a jeho oslavné ódy na faky ne... Pokud jsi, Andy, cítil potřebu psát o snižující se úrovni tohoto fóra, pak je to zcela v pořádku. Do jisté míry s tebou mohu i souhlasit. Také mi chybí třeba příspěvky Viktora, který sem ještě nedávno přispíval dost. Ale měl jsi na to založit vlastní vlákno, Andy. Po 3 měsících (dle tých slov) čtení Chronomagu to jistě zvládneš, ne? Pokud nikoliv, rád ti poradím. Ale to, že jsi svůj příspěvek částečně opřel o kritiku Katky (Mařky, dle tvých slov), její neznalosti v tomto oboru, navážel se do její nerozhodnosti a hloupě komentoval částku, kterou chce investovat, je dosti smutné. Já si naopak cením toho, že jí na výběru dárku pro manžela záleží a že když něco neví či si není jista, tak se nestydí zeptat. Jak by se ti líbilo, kdybys stavěl dům a architekt měl z tebe legraci, že mu pokládáš (z jeho pohledu) triviální otázky? Jak by se ti líbilo, že ti automechanik bude říkat Lojzo či vole jen proto, že neumíš seřídit předstih? Čím jsi Chronomagu přispěl ty, po třech měsících svého usilovného čtení? Hmmm??? Ničím. Jen jedním oligofrenním příspěvkem, který napadá novou členku, která čekala radu a pomoc. Jojo, jsi hrdina. Super. Nemám rád lidi, jako jsi ty. Jsou to nuly. Nuly, které se utápějí v bolesti své vlastní, zhola zbytečné, existence a jen se navážejí do jiných. Pokud se ti moje reakce na tebe zdá příliš ostrá a sprostá, pak je to v pořádku. Přesně tak jsem ji i zamýšlel. Ostatním se omlouvám. A ty by ses měl omluvit Katce, Andy. Edit: Kdo rozhoduje o tom, co je dost odborné a co nikoliv? Co je přínosem a co ztrátou času? Pro tebe je hloupá Katka, pro Mechana bychom mohli být hloupí všichni ostatní. V tom je právě ta krása sběratelství a fandovství. Zkušenější se pousmějí a poradí. A mají radost z toho, že se chytil nový člen a že jim roste před očima. Goethe kdysi napsal: "Sběratelé jsou šťastní lidé." Pokud měl pravdu, ty nejsi sběratel ani fanda. Ty jsi jen zahořklý člověk. A velice se těším na tvé odborné příspěvky, které to tu pozvednou. Snad se jich dočkám, Andy... Upraveno 7. října 2007 uživatelem NIGHTinGALE
damankapsky Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 NiGu, plně s Tebou souhlasím. Ale myslím si, že je zbytečné reagovat na člověka, který se ukájí v zesměšňování jiných a v kritice tohoto fóra, kdy názor na jeho klesající tendenci si ani sám nevytvořil, jelikož ji vyčetl z nějakých starších vláken. Já se spíše zamýšlím nad tím, proč se někdo takový stane členem???
ANDY Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 Nighte, Tvuj příspěvek mě nenaštval, ale pobavil. Rád se posloucháš, ale to asi každý z nás - paternalistický ton Tveho příspěvku přecházím. Na Tvé nazývání lidí nulou po přečtení dvou jejich příspěvků reagovat nebudu, stejně jako na Tvůj psychologický rozbor mé osobnosti (tohle je forum o hodinkach ne o osobnostnich profilech). Jen si dovolím jednu poznámku - o Katce jsem neřekl, že je hloupá (vyprošuji si takové podsouvání), jen že neví která bije atd, což je ostatně pravda. Ale jak vidno sebereflexe většiny členů je na nule a já se zřejmě už také nakazil - místo abych držel ústa a nad Tvými výlevy mávl rukou, plevelím forum jako většina ostatních nových členů...
boo-beek Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 ANDY napsal: Nighte, Tvuj příspěvek mě nenaštval, ale pobavil. Rád se posloucháš, ale to asi každý z nás - paternalistický ton Tveho příspěvku přecházím. Na Tvé nazývání lidí nulou po přečtení dvou jejich příspěvků reagovat nebudu, stejně jako na Tvůj psychologický rozbor mé osobnosti (tohle je forum o hodinkach ne o osobnostnich profilech). Jen si dovolím jednu poznámku - o Katce jsem neřekl, že je hloupá (vyprošuji si takové podsouvání), jen že neví která bije atd, což je ostatně pravda. Ale jak vidno sebereflexe většiny členů je na nule a já se zřejmě už také nakazil - místo abych držel ústa a nad Tvými výlevy mávl rukou, plevelím forum jako většina ostatních nových členů... Pobavil... Takže jsi nám sem přišel, pln nadhledu a mladického elánu, ukázat, jak se takové fórum o hodinkách dělá, že ano? Jedna věc je od Tebe nefér, hodně nefér: během tří měsíců sis možná pročetl fórum tam i zpět a umíš ho nazpaměť, ale nám jsi nedal vůbec žádnou možnost Tě zhodnotit jinak než jen na základě těchto pár příspěvků. A z těch pár příspěvků na mě prostě působíš jako macho a hulvát. Takže si nestěžuj! Je strašně jednoduchý stát stranou a všem tvrdit jak to je všechno špatně, jak to nemá hlavu ani patu, ... Je to sranda, přijít na fórum, shodit holku, která, ano, o hodinkách ví prd, ale není jí jedno, co koupí, i když to bude "jenom" quartz, všechno pročíst, všechno zkritizovat. Menší prdel je ale přijít na fórum a přispívat - někdy k věci, někdy pro atmosféru, někdy nasraně... Jsem upřímně zvědavý na Tebe - pokud budeš přispívat příspěvky takové kvality, o jakou stojíš, tak klobouk dolu a NiG i já a další jsme se docela spletli. Pokud ale ne (a zatím Tvůj jediný příspevěk mimo tento thread není o nic víc odbornější než rady Mařce v tomhle threadu), tak jsme Tě asi odhadli a Ty jsi měl radš držet hubu. Takže - na tohle téma si založ thread, až budeš mít o pár desítek, lépe stovek, příspěvků víc - uvidíme, čím přispěješ Ty.
boo-beek Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 Snow napsal: Oprosti se od toho jak Andy odpovídá Katce a zamysli se nad tím co píše o fóru, já to udělal a přemýšlím nad tím jestli jsem sám fórum nepoškodil třeba už tím jak pořád přispívám do Fotogalerie a zda-li neodvádím pozornost od jiných důležitějších témat. P.S. víme to a nic s tím neděláme, schází nám sebereflexe Ale Snowe, řece se nebudem odprošťovat od toho, jakej je mr. Andy macho, když tenhle thread je o radě mrs. Katce! Pokud je to posel boží, tak ať nejdřív sám něco předvede a pak si založí thread ve správné sekci. Ale sorry, když tu nějakej sexistickej buran začne blít o tom, jak je tohle fórum v řiti, i když sám k úrovni tohodle fóra nepřispěl ani jednou podělanou čárkou odborna, tak fakt padat na hubu nebudu. S plno věcma jsem tu nespokojenej, plno věcí se mi tu ne úplně líbí, ale k sebereflexi mě nepovede někdo, kdo má vychování a zdvořilost řeznickýho psa! A jinak - fórum není osvětová organizace ani společenství připravující svět na příchod božstev, takže odvádení pozornosti hodinkama od důležitějších témat je pěknej nesmysl Snowe, nemáme žádné osnovy ani plán výuky, abys měl ty důležitější témata, od kterých můžeš odvádět
koblih69 Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 NIGHTinGALE napsal: Už dlouho mi tak nikdo nehnul žlučí jako Andy. Dokonce ani Kukla a jeho oslavné ódy na faky ne... ... Díky NiGu, nějak jsem neměl chuť reagovat, ale tvůj příspěvek vystihnul i můj názor. Rád se podívám na to jak Andy pozvedne úroveň tohoto fóra. Zatím mimo pár poněkud obhroublých vět toho moc nevidím, ale rád se nechám překvapit....
NIGHTinGALE Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 ANDY napsal: Nighte, Tvuj příspěvek mě nenaštval, ale pobavil. Rád se posloucháš, ale to asi každý z nás - paternalistický ton Tveho příspěvku přecházím. Na Tvé nazývání lidí nulou po přečtení dvou jejich příspěvků reagovat nebudu, stejně jako na Tvůj psychologický rozbor mé osobnosti (tohle je forum o hodinkach ne o osobnostnich profilech). Jen si dovolím jednu poznámku - o Katce jsem neřekl, že je hloupá (vyprošuji si takové podsouvání), jen že neví která bije atd, což je ostatně pravda. Ale jak vidno sebereflexe většiny členů je na nule a já se zřejmě už také nakazil - místo abych držel ústa a nad Tvými výlevy mávl rukou, plevelím forum jako většina ostatních nových členů... NAPSAL JSI: "tohle je forum o hodinkach ne o osobnostnich profilech..." Tak o těch hodinkách už začni psát, prosím. Zatím jsem o nich od tebe nepřečetl jediné slovo. A to sem chodíš už tři měsíce Děkuji.
koblih69 Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 ANDY napsal: Nighte, Tvuj příspěvek mě nenaštval, ale pobavil. Rád se posloucháš, ale to asi každý z nás - paternalistický ton Tveho příspěvku přecházím. Na Tvé nazývání lidí nulou po přečtení dvou jejich příspěvků reagovat nebudu, stejně jako na Tvůj psychologický rozbor mé osobnosti (tohle je forum o hodinkach ne o osobnostnich profilech). Jen si dovolím jednu poznámku - o Katce jsem neřekl, že je hloupá (vyprošuji si takové podsouvání), jen že neví která bije atd, což je ostatně pravda. Ale jak vidno sebereflexe většiny členů je na nule a já se zřejmě už také nakazil - místo abych držel ústa a nad Tvými výlevy mávl rukou, plevelím forum jako většina ostatních nových členů... ...ukňouraná ženská.... a neví která bije.... no každý máme něco čemu rozumíme a čemu ne....a to čemu ne tam si necháme poradit. Rozumíš-li všemu pak chápu, že máš takto povýšený postoj, nicméně pokud jsi označil pouze z přečtených příspěvků Katku jako ukňouranou ženskou pak mi řekni jak bys označil sebe po těch příspěvcích co jsi napsal. Já to nechci udělat, ale jistě by tam byly slova jako arogantní, povýšený... neznám tě a proto to psát nebudu Myslím, že omluva by byla na místě a zklidnění asi taky....
Návštěvník Kamil Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 ANDY napsal: Ale jak vidno sebereflexe většiny členů je na nule a já se zřejmě už také nakazil - místo abych držel ústa a nad Tvými výlevy mávl rukou, plevelím forum jako většina ostatních nových členů... To máš sice pravdu, ale nedej se! Jak vidno z ublíženeckých reakcí některých členů, trefil jsi v mnoha případech hřebík na hlavičku a taky jsi zřejmě pár lidem šlápl na kuří oko. Počkej, ty to ještě schytáš. Vytáhli (a ještě vytáhnou) do boje zastánci práv menšin, práv nevědomých a dalších mnoha práv... Pak se ještě dočkáš osobních útoků, vlastních citací vytržených z kontextu, atd. Oceňuji, žes vyjádřil vlastní názor, se kterým v mnoha případech souhlasím, jen mě nebaví, se s některými ignoranty hádat. A podobná vlákna typu co, kde, komu, za kolik už ani nečtu. Možná jsi měl zvolit taktnější přístup a vyjadřování? Rozhodně názor, že fórum má klesající úroveň sdílím, a nejenom já, ale i hodně původních členů, jak je vidět ze zmenšujícího se počtu jejich příspěvků.
ANDY Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 Kamile, jasně, měl jsem zvolit taktnější způsob, ale jak jsem napsal výše, byla to jen parafráze toho co se v tomto a jiných vláknech děje. A máš pravdu v tom, že ihned několik ochránců slabých a utlačovaných pozvedlo prapor aby mi ukázalo zač je toho loket. Trochu směšné mi příjde to, že nováčkům se předhazuje, když se ptají na stokrát probranou věc to, že nečtou stará vlákna - ja to udělal a z příspěvků výše vyplývá, že je to špatně :-( Nováčkům se vyčítá, že píšou za každou cenu - já JSEM nováček ozval jsem se až k tématu které jsem měl a chtěl něco říct - jak vidno je to taky špatně, přijat s otevřenou náručí bych byl zřejmě jen jako kývací hlava a autor desítek příspěvků typu "TO JE ALE NÁDHERA". Nighte, jen jedna věc, ani v jediném příspěvku jsem nepsal o tom, že jsem odborník a že to tady vytrhnu. Tři měsíce jsi nečetl ode mne nic proto, protože jsem neměl co říct, protože jsem se řídil Vaší radou - tedy ať se snažím získat přehled. Pokud bys raději viděl jak tady už tři měsíce plevelím vlákna výkřiky o tom jak je všecko nádherné tak OK. Nevidíte si na špičku nosu.....
boo-beek Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 Kamil napsal: To máš sice pravdu, ale nedej se! Jak vidno z ublíženeckých reakcí některých členů, trefil jsi v mnoha případech hřebík na hlavičku a taky jsi zřejmě pár lidem šlápl na kuří oko. Počkej, ty to ještě schytáš. Vytáhli (a ještě vytáhnou) do boje zastánci práv menšin, práv nevědomých a dalších mnoha práv... Pak se ještě dočkáš osobních útoků, vlastních citací vytržených z kontextu, atd. Oceňuji, žes vyjádřil vlastní názor, se kterým v mnoha případech souhlasím, jen mě nebaví, se s některými ignoranty hádat. A podobná vlákna typu co, kde, komu, za kolik už ani nečtu. Možná jsi měl zvolit taktnější přístup a vyjadřování? Rozhodně názor, že fórum má klesající úroveň sdílím, a nejenom já, ale i hodně původních členů, jak je vidět ze zmenšujícího se počtu jejich příspěvků. Kamile, netvrdim, že fórum nemá klesající tendence. Ale hrubě se mi nelíbí způsob, jakým to A. vyjádřil a dost se mi nelíbí to, že přišel, přečetl a zhodnotil a sám udělal prd pro to, aby tu úřoveň zvednul. Btw, tímhle bych Tě chtěl porposit, abys irelevantní kus diskuze odstřihl a přesunul do odpovídající sekce
Návštěvník Kamil Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 boo-beek napsal: Btw, tímhle bych Tě chtěl porposit, abys irelevantní kus diskuze odstřihl a přesunul do odpovídající sekce Ha, ha, ty ses nevšiml, že už nejsem moderátor!
Návštěvník Snow Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 Když už plevelíme vlákno Katky, které se stejně k ničemu jinému nehodí nedá mi, abych přihodil pár slov, Andy přečetl, přihlásil se, zhodnotil a přiznejme si přesně, jak jsem již jednou psal, uvidíme jakým bude přínosem pro toto fórum a nebo zda se stane jen břitkým tlachalem jako byl diskutér, dejme mu čas a nechme ho žít, ostatně to co napsal Katce jsem se již chystal napsat sám.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 ANDY napsal: Trochu směšné mi příjde to, že nováčkům se předhazuje, když se ptají na stokrát probranou věc to, že nečtou stará vlákna - ja to udělal a z příspěvků výše vyplývá, že je to špatně Není to špatně, vydrž. Jsem rád, že se tady objevil člověk s názorem jdoucím proti proudu, který se ho nebojí vyslovit. Jenom ta forma...
boo-beek Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 Kamil napsal: Ha, ha, ty ses nevšiml, že už nejsem moderátor! A jo No tak nic, no Uvidime, mate pravdu v tom, ze bychom ho meli nechat dychat Btw, Kamile, nemuzu si odpustit jedno maly rejpnuti... Ono je tu par lidi proti proudu, ale jsou i proti Tvymu proudu a reagujes trosku jinak...
old black Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 Kamil napsal: Ha, ha, ty ses nevšiml, že už nejsem moderátor! Moderátorů je tady poslední dobou víc, ale bez práv. Zbyl tady vůbec nějakej opravdovej? Nebo je to čistá demokracie (anarchie)?
B.F.G. Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 Mnoha lidem se nelíbí to, jakým tónem napsal Andy svůj nejdůležitější přispěvek roku, který je významným krokem k pozvednutí tohoto fóra. Andy, teď neřeším obsah, ale formu. Sám jsem nic do tohoto topicu nepsal, i když se mi třeba taky zdálo, že Katka neustále neví, co vlastně hledá. Když jsi takový znalec a ten, který jediný dokáže posoudit, co je správné a co ne, tak jsi tohle vlákno mohl dávno posunout do správného směru. Jediná tvoje reakce byla ovšem docela sprostá. Takže jsi to tady vlastně ještě víc zaplevelil, ale nic nevyřešil. A už vůbec jsi nic nevylepšil. Nechápu proč je špatné napsat, jestli se mi hodinky líbí, nebo ne, a nechápu proč je dobré někomu napsat že je pitomá ženská. Kamile, nekdy mám pocit, že jsi schyzofrenik.
ANDY Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 (upraveno) Kamil napsal: Není to špatně, vydrž. Jsem rád, že se tady objevil člověk s názorem jdoucím proti proudu, který se ho nebojí vyslovit. Jenom ta forma... Jak jsem řekl byla to parafráze - drsna, ale stojím si za ní. O nikom jsem neprohlásil (na rozdíl od Nighta, jež hned ví, že jsem nula a zbytečná existence), že je hloupý, nebo cokoli jiného, co by se ho mohlo dotknout. Nemám se za co omlouvat - na rozdíl od mnohých z Vás jsem nikoho neurazil (pominu li že jsem použil drsnější ton a paní Katku nazval Mařkou) - to, že na jiný názor ať podaný drsnější formou se tu reaguje osobními invektivy. Tímto z mé strany končím tuto debatu a jdu si něco přečíst o hodinářských strojích, abych měl v budoucnu co říct k tématu. Domluvil jsem PS. proboha umíte ještě číst - kde jsem napsal, že je Katka pitomá, napsal jsem že je zpitomělá něčím - to je tady zvyk na tomhle foru, že se přesto, že originál příspěvku je o dvě stránky vedle vkládá každému do úst co se mu zlíbí.....sebereflexe opravdu odešla z tohodle fora do věčných lovišť - začínám si připadat (aniž bych chtěl urazit náboženské cítění kohokoli z Vás), že mluvím se Svědky Jehovovými - slova vytržená z kontextu, podsouvání toho co jsem neřekl - OMFG Upraveno 7. října 2007 uživatelem ANDY
B.F.G. Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 ANDY napsal: Jak jsem řekl byla to parafráze - drsna, ale stojím si za ní. O nikom jsem neprohlásil (na rozdíl od Nighta, jež hned ví, že jsem nula a zbytečná existence), že je hloupý, nebo cokoli jiného, co by se ho mohlo dotknout. Nemám se za co omlouvat - na rozdíl od mnohých z Vás jsem nikoho neurazil (pominu li že jsem použil drsnější ton a paní Katku nazval Mařkou) - to, že na jiný názor ať podaný drsnější formou se tu reaguje osobními invektivy. Tímto z mé strany končím tuto debatu a jdu si něco přečíst o hodinářských strojích, abych měl v budoucnu co říct k tématu. Domluvil jsem PS. proboha umíte ještě číst - kde jsem napsal, že je Katka pitomá, napsal jsem že je zpitomělá něčím - to je tady zvyk na tomhle foru, že se přesto, že originál příspěvku je o dvě stránky vedle vkládá každému do úst co se mu zlíbí.....sebereflexe opravdu odešla z tohodle fora do věčných lovišť Já osobně sem nechodím kvůli sebereflexi. Netvrdím, že jsi něco napsal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se