Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

to B.F.G.:

Měl jsi snad na mysli schizofrenik? A podle čeho soudíš?

Dovolím si citaci:

Schizofrenie je závažná duševní choroba. Provází ji změna myšlení a vnímání reality. Objevuje se úzkost, bludy a halucinace.

• Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno
  Kamil napsal:
to B.F.G.:

Měl jsi snad na mysli schizofrenik? A podle čeho soudíš?

Dovolím si citaci:

Schizofrenie je závažná duševní choroba. Provází ji změna myšlení a vnímání reality. Objevuje se úzkost, bludy a halucinace.

No bezva, teď se začneme ještě dohadovat mezi sebou.

Odesláno

Jeje pardon za i/y. Nebudu se dohadovat, nejsem tu od toho. Je snad ten bod: Provází ji změna myšlení... Mezi námi, celá tato definice není zcela přesná.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  B.F.G. napsal:
Jeje pardon za i/y. Nebudu se dohadovat, nejsem tu od toho. Je snad ten bod: Provází ji změna myšlení... Mezi námi, celá tato definice není zcela přesná.

Změna myšlení? O žádné nevím. Jen si v tomto případě myslím totéž, co ANDY a vždycky jsem si to myslel. Nebaví mě dotazy typu jaké hodinky, pro koho, za kolik, atd. Oč lepší je, pročíst si Chronomag a jeho fórum, třeba jen zběžně a přijít s konkrétní představou. Takových příspěvků tu taky pár bylo, že dotazující navrhoval konkrétní modely nebo alespoň specifikaci hodinek a chtěl poradit v rozhodování. Jestli někoho baví odpovídat na podobně stupidní dotazy, ať si poslouží, mě to nebaví a ani to většinou nečtu. A když se někdo proti tomu ozve, ostatní se do něj začnou navážet.

Odesláno

Tak Vás tady všechny zdraví Mařena!

To tedy koukám, kam se až dá dotáhnout forum o hodinkách..

No nic, nebudu se k tomu moc vyjadřovat, i když jako správná ženská - blbá Mařena, co nic neví a nezná - mi to moc nedá.

Ano správně, jak napsal Andy, NIC o hodinkách nevím, a právě proto jsem si našla tyto stránky, že si tu něco přečtu, naučím a nechám si poradit. Myslela jsem si , že od toho tyto stránky jsou, ostatně níkde se nepíše, že to je jen pro experty (jako Je Andy a pod).

Ani já ani malžel nejsme na vše odborníci, proto si zjišťujeme co se dá, abychom nekoupily první věc co vidíme. Rádi se necháme poučit a něco se naučit od zkušenějších. TAK RAĎ ANDY!!

I když nemám na hodinky desetitisíce kaček, chci něco koupit a nemusí to být zrovna z tržnice. Ale na druhou stranu myslím, že i to by manželovi udělalo radost, protože mu to kupuje z lásky. Jako matka na MD si nemohu bohužel dovolit dražší věci, a i kdyby ano, radši koupím dítěti autosedačku za 10000,-Kč než hodinky za tu samou částku. Třeba to jednou Andy pochopí..Jen doufám, že ty nikdy nebudeš muset potřebovat radu od někoho jiného, aby ti to nevrátil tím samým způsobem jako ty mě. I když to v ypadá, že všechno víš, všechno znáš.

Docela mě mrzí, jak dokážou být lidi hnusný, ale i tykový mezi námi jsou a protože mi jsou ukradení a hlavně je neznám, tak na ně nebudu plýtvat energii a už vůbec je pomlouvat, jakkoliv oslovovat a pod. Vypadá to, že Andyho někdo naštval a chtěl si schladit žáhu na nějaké huse, Mařeně. Klidně posluž si, mě to neublíží. Ale já tě soudit nebudu, neznám tě ( a ani nechci), tak mi nepřísluší moc o tobě psát.

To je jen můj názor, a určitě ho nikomu nevnucuju ..

Díky moc za rady a tipy hlavně od JAEMU a FILIPEsovi a všem co mi nějak poradily nebo daly tipy. Více takových vstřícných lidí.

Mějte se tu krásně a už Vás nebudu otravoovat takhle nudným tématem jako koupě hodinek na foru o hodinkách..

Zdraví Mařena

Odesláno

Jo a sorry za překlepy, spěchám koupat naše milované mimčo, a nestíhám to opravit. Ještě jednou sorry všem, určitě to bude "někomu" horzně vadit, že Mařena neumí ani psát.

Odesláno (upraveno)

Katko, dík za nadhled - dneska jsem si tohle vlákno přečet a musím říct, že se stydím. Andy, ani sebeušlechtilejší obavy o stav tohoto fóra ti nedávají právo chovat se jako prase. Taky bych se přimluvil za Orient.

Upraveno uživatelem New Milis
Návštěvník YPO
Odesláno
:lol2: :lol2: :lol2: lidi vzpamatujte se .... když pominu tohle vlákno tak to tu poslední dobou chodí tak,že první dvě strany jsou trochu o hodinkách a dalších 5 stránek jsou útoky X obrana a podobné srágory ...... kdo to má číst .... já se nedivím,že sem nikdo kdo o hodinkách něco ví nepíše,protože je mu z toho zle :sick01:
Odesláno (upraveno)

jedno oko nezůstalo suché......

1/nikdy jsem nepolemizoval o částce, ani nijak nekomentoval částku, kterou chcete za hodinky utratit, natož Vaše sociální poměry - pouze shrnul to co jste sama napsala

2/tohle je forum pro milovníky hodinek - alespoň tak to chápu - ne poradna pro koupi designových quarz nesmyslů

Ja Vam nic radit nebudu, pokud jste to nepochopila, pripada mi nesmyslne psat rady lidem kteří zde zavítají "z ulice"jednou se na něco zeptají a vícekrát je neuvidíme.

3/zaregistrovala jste se, nic si nepřečetla, nevíte VUBEC o čem se tady mluví, hodinky Vás ABSOLUTNE nezajímají (jen v souvislosti s dárkem pro manžela), přesto tady nakráčíte jak do chléva a "tak mi snad gentlemani poradíte"

4/hraní na city, zdůrazňování, že jste na MD a máte omezený rozpočet nemá žádnou souvislost s tím co jsem napsal - ale chápu že hrani na city a ubrečené děkování těm co se Vás zastanou a naopak dobromyslné odpouštění těm u kterým máte pocit, že Vám křivdí je celkem osvědčená taktika - nějak se pak úplně vytrácí to o na co jsem tady upozornil a vše se může obrátit k tomu PRAVEMU - tedy honu na toho zlého chlapíka co se naváží do té báječné a hodné paní co je na MD

Upraveno uživatelem ANDY
Odesláno

Ha ha ha,

hra na city v dnešní době?

No nic, to nemá cenu. Někomu holt stačí QUARTZ NESMYSLY, někomu ne. Mimo jiné jsem si toho mpřečetla dost, ale do toho Vám nic není, milý Andy. Když nechcete radit, tak ani nepomlouvejte. A aspoň si přečtěte, co jste psal v prvním článku, ať si neprotiřečítě. Sbohem, Mařena

Odesláno
  ANDY napsal:
jedno oko nezůstalo suché......

1/nikdy jsem nepolemizoval o částce, ani nijak nekomentoval částku, kterou chcete za hodinky utratit, natož Vaše sociální poměry - pouze shrnul to co jste sama napsala

2/tohle je forum pro milovníky hodinek - alespoň tak to chápu - ne poradna pro koupi designových quarz nesmyslů

Ja Vam nic radit nebudu, pokud jste to nepochopila, pripada mi nesmyslne psat rady lidem kteří zde zavítají "z ulice"jednou se na něco zeptají a vícekrát je neuvidíme.

3/zaregistrovala jste se, nic si nepřečetla, nevíte VUBEC o čem se tady mluví, hodinky Vás ABSOLUTNE nezajímají (jen v souvislosti s dárkem pro manžela), přesto tady nakráčíte jak do chléva a "tak mi snad gentlemani poradíte"

4/hraní na city, zdůrazňování, že jste na MD a máte omezený rozpočet nemá žádnou souvislost s tím co jsem napsal - ale chápu že hrani na city a ubrečené děkování těm co se Vás zastanou a naopak dobromyslné odpouštění těm u kterým máte pocit, že Vám křivdí je celkem osvědčená taktika - nějak se pak úplně vytrácí to o na co jsem tady upozornil a vše se může obrátit k tomu PRAVEMU - tedy honu na toho zlého chlapíka co se naváží do té báječné a hodné paní co je na MD

Andy jsi hulvát a jako do chléva jsi sem nakráčel ty... myslím, že by bylo na místě aby ses zklidnil.

Co se týká doporučení - Orient je dobrá volba navíc moje srdeční záležitost, ale subjektivně lidi, kteří nemají o hodinkách pojem v téhle kategorii raději třeba Seiko. Takže bych volil Seiko, nebo Orient.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem neodolal - strejda GRGA je zpet - jsem dobytek protoze jsem slibil, ze tu uz nepachnu - ale YPO, muj verny kamarad a dalkovy spolupijan (PRAHA - OSTRAVA) me presvedcil, ze se tady deji zajimave veci. Sypu si popel na hlavu a pri nejblizsi prilezitosti mi to muzete dat sezrat :-) Tak se na to koukam, a tenhle thread je opravdu skvost - ANDY ma pravdu at se Vam to libi nebo ne, drazi pratele. Jinak paní Katko, nevím ceho jste precetla hodne, ale rozhodne to nebylo clanku tady - protoze to by jste alespon vedela jaky je rozdil mezi mechanikou a quarzem :-D Pokud mohu posoudit, ANDY Vas neurazil, a v prvnim prispevku jen rekl ze se tady probiraji hodinky v cene remenu, a ze menite nazor co prispevek - a oboji je, at se Vam to libi nebo ne pravda....

JO A KAMILOVI SE OMLOUVAM ZA NEPRIMERENOU REAKCI PRED TIM, NEZ JSEM ODESEL !!!!!

Upraveno uživatelem grga_pitic
Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)

Vítej zpátky grgo....:)

Jo a tu "funkci" už nemám. :lol2:

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

Aleže to na vás doľahlo. Posaďte sa, toto zistenie bude tvrdé: sú ľudia ktorí sa o hodinky nezaujímajú a nechcú tri mesiace čítať fórum o hodinkách. Chcú niekomu kúpiť hodinky a čakajú, že ak narazia na fórum o hodinkách a v ňom nájdu sekciu "Poraďte s koupí / výběrem" , tak im jednoducho niekto poradí.

Rád by som vás videl no fóre o kozmetike kde ste položili otázku: "Aký nočný krém kúpiť priateľke, mám 1000 korún" a tam vás miestne dievčence začnú nútiť čítať ich kecy o Q10, Aloe Vera, francúzskom mydle a testoch na zajacoch. Nakoniec zistím, že som asi blb, lebo som znížil kvalitu fóra a chcem krém v cene návštevy kaderníka.

Odesláno

Ano,

omlouvám se všem dotčeným pánům za to, že jsem nejprve položila dotaz ohledně rozdílu Quartz a mechaniky a až poté si rozdíl našla a nastudovala na netu. Takovou hrubou chybu již vícekrát neudělám!!! Ještě jednou omluva.

Jinak názor neměním, jen zjištuji možnosti, o kterých jsem třeba ani nevěděla..

Končím tuto diskuzi, nenechám se urážet od lidí, kteří mě neznají a ani se jim nehodlám ospravedlňovat.

Nazdar všem

Odesláno (upraveno)

Sice mi do toho nic není nicméně

ANI NEDOSTATEK OBSAHU DOTAZU NEOMLOUVÁ HULVÁTSKOST FORMY ODPOVĚDI

.BTW To Maxs- BINGO

To Andy /Ja Vam nic radit nebudu, pokud jste to nepochopila, pripada mi nesmyslne psat rady lidem kteří zde zavítají "z ulice" / domnívám se že nazvat někoho kdo se zaregistroval 5.9. 2007 zavítavším z ulice by nebylo až tak od věci.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  maxs napsal:
Aleže to na vás doľahlo. Posaďte sa, toto zistenie bude tvrdé: sú ľudia ktorí sa o hodinky nezaujímajú a nechcú tri mesiace čítať fórum o hodinkách. Chcú niekomu kúpiť hodinky a čakajú, že ak narazia na fórum o hodinkách a v ňom nájdu sekciu "Poraďte s koupí / výběrem" , tak im jednoducho niekto poradí.

Rád by som vás videl no fóre o kozmetike kde ste položili otázku: "Aký nočný krém kúpiť priateľke, mám 1000 korún" a tam vás miestne dievčence začnú nútiť čítať ich kecy o Q10, Aloe Vera, francúzskom mydle a testoch na zajacoch. Nakoniec zistím, že som asi blb, lebo som znížil kvalitu fóra a chcem krém v cene návštevy kaderníka.

Bezvýhradný souhlas s Maxs(em).

V rubrice nazvané Poraďte s koupí / výběrem by měl (imho) odpovídat ten, kdo chce poradit. Skutečně poradit.

Katku zajímala rada, pár tipů a fotek. Andyho názor na úpadek fóra ji určitě nezajímal, takže ho měl moderátor přesunout nebo smazat. Neměl tu co dělat. Ani příspěvek, ani Andy.

Odesláno (upraveno)

Super vlákno, fakt, že jo... :suicide_anim:

Andy:

1) Nejde o obsah tvého sdělení, které je koneckonců trefné (myslím tvé první reakce na tuto diskusi), ale o formu, která nebyla zrovna vhodná (efemismus).

2) Jméno o lidech vypovídá dost. Již samotné jméno je nositelem určité informace, na které se dá stavět. Například Mařena je dost expresivní slovo, které má negativní náboj. Můžeme o tom polemizovat, ale v kontextu, v jakém jsi jej použil, rozhodně ano!

3) Podařily se ti 2 věci:

a) Donutit některé členy chronomagu, aby se zamysleli nad fórem.

B) A totálně zničit celé toto vlákno.

Nehodnotím, jen konstatuji. Takže vítej mezi námi, evidentně s tebou bude ještě spousta srandy :thumbsup_anim:

Snow:

Přispíváním do fotogalerie neničíš fórum. Naopak je k tomu tato sekce určena, nebo ne? A nebýt tebe, tak někteří z nás takové krásné fotky neuvidí.

Naopak si myslím, že by jsi se vkládání kvalitních fotek měl držet - hádám, že nejsem sám, kdo si rád prohlédne hezké fotky krásných hodinek a ne jen pidifotečky na stránkách prodejců.

Všem členům:

Podporou i odsuzováním Andyho jste krásně zasekali toto vlákno (já vím, tím, že to sem píšu, tak já taky). Radši pomozte Katce, nebo založte nové vlákno určené flame. A nechápu jednu věc: proč vám vadí, že se na fóru o hodinkách řeší i jejich koupě? Pokud se řeší v sekci tomu určené (což například Ktaka splnila) proč je to špatně? Stačí sekci Poraďte s koupí přeskočit, nebo ne?

Katko:

Doporučil bych výše zmíněné Orienty a Seika, ale přeci jen bych zkusil ty Vostok Europe - jsou to levné automaty, které vydrží a třeba si díky nim tvůj manžel najde cestu k tikajícím zázrakům. Třeba K3 Submarine stojí kolem 4 tisíc.

Můj první a poslední příspěvek zde - sorry, ale nemohl jsem odolat.

Na pranýřování jsem připraven, ale odpovídat budu, jen pokud mi pošlete SZ, sem už fakt ne - já to tu plevelit nehodlám.

Tak zdar a ANDY vítej :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem N4M
Odesláno (upraveno)

A pry ze se tady nenajde clovek co by mel chladnou hlavu :-) Dekuji N4M - presne tak to vidim i ja :-) a sorry za flame, ale myslim, ze v tomhle vlakne se to uz nejak ztrati :-) ty Orienty sice nejsou muj salek caje, ale asi je to to nejlepsi co ji lze dle jejich dispozic doporucit (v te cene) :-)

Upraveno uživatelem grga_pitic

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...