Filipes Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 ještě krátce: Andy, kdyby ses prostě jen namísto svých "obhajob" Katce omluvil - ale to mělo přijít asi o pět stran dříve.. a jinak všechno špatné k něčemu dobré: Grga se vrátil
chaver Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 (upraveno) ANDYmu: Já se připojuju. Je dobré si uvědomit, že sdělení je jakási jednota obsahu a formy (ne, že bych byl vzorem). Také je třeba rozlišovat (dtto., ale do půl hodiny může člověku lecos dojít a existuje funkce edit). K tomu druhému: napsat svůj postřeh o klesající úrovni je jistě pozitivní, pokud je záměrem vyvolat proces, který by vedl k pozvednutí této úrovně. Ale smíchat hrušky s jabkama a dost nezdvořile až sarkasticky (to jsem hodně zdvořilej) se navážet do někoho, kdo poprosil o radu v sekci Poradíme tomu, kdo poprosí, mi připadne jako přinejmenším nepěkné. A dotaz na hodinky pro manžela dle mého názoru nepatří mezi ty, které by úroveň fóra snižovaly, ať už si o úrovni myslím, co chci. Ohledně formy: i zenová hůl může v důsledku přispět k šíření dobra, ale musí ji v ruce držet moudrý člověk, to jest ne jenom ten, kdo je třeba intelektuálně bystrý, ale chybí mu tolerance a úcta. Jestli chceš přispět k úrovni, buď pozitivní. A když píšeš tak, že někteří usoudí, že jsi někoho urazil, a řeknou Ti to, je lepší se zamyslet, jestli jsi opravdu někoho neurazil, než umíněně trvat na své pravdě. Možná se s kamarády zdravíte sprostými slovy nebo si rovnou dáváte jednu přátelskou do držky. Tady to není zvykem. A s úrovní fóra to má taky co dělat. Upraveno 8. října 2007 uživatelem chaver
xlaque Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 Chlapi,priznajte sa,koho to tu bavi čitať ? Tak trochu premazať,možno aj nejaky ale zamknuť asi nie.
chaver Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 Já vim, ale když mě to pořád vytáčelo... už budu mlčet a děj se vůle. Každopádně je těžké se napojit na jinou frekvenci myšlení nebo se nenapojit a skousnout to.
katka82 Odesláno 9. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Díky moc všem za všechny rady a typy! Ty Orion vypadají moc dobře, asi to vyhrají. Ale i když jen jako ženská, co mění názor co 5 minut může být vše ještě jinak..
Návštěvník Kamil Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 katka82 napsal: Díky moc všem za všechny rady a typy! Ty Orion vypadají moc dobře, asi to vyhrají. Ale i když jen jako ženská, co mění názor co 5 minut může být vše ještě jinak.. Jaké Orion? Něco jsem přehlédl?
NIGHTinGALE Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 katka82 napsal: Díky moc všem za všechny rady a typy! Ty Orion vypadají moc dobře, asi to vyhrají. Ale i když jen jako ženská, co mění názor co 5 minut může být vše ještě jinak.. Orient, orientální princezno Jinak dobrá volba, ať slouží.
katka82 Odesláno 9. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Ježíši, všem upřímně velká omluva!!! Stydím se! To jestli někdo zjistí, tak si na mě zase smlsne.. Jsem trochu víc přes ty čokolády ,než hodinky
Jerryl Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 To vůbec nevadí, chybička se vloudí. V této diskusi jsem zjevně o hodně přišel Já hlavně oceňuju, že výběr hodinek pro manžela neponecháváš náhodě. Vzpomněl jsem si při tom na bulvární pořad zahraniční televize, kde sledovali Jessicu Simpson a jejího starýho, jak se jim vede. Pan vyvolený zrovna slavil nějaký kulatiny a Jessica mu dala hodinky za 50.000 dolarů. Možná by ho to potěšilo, kdyby mu neprozradila cenu a kdyby ty hodinky nebyly obsypaný diamantama. Vypadaly dost divně, on řekl, že buzerantsky tuším a že je nebude nikdy nosit. A ještě se musel tvářit jakou má radost. Stejně mu to nešlo. Proto jsem upozornil všechny kolem mě, že pokud by mi chtěli kupovat hodinky za 50.000 USD, tak jedině za mé asistence. A ty levnější radši taky. Takže se naskýtá myšlenka, jestli není jednodušší vzít pana manžela na procházku kolem hodinářství a narovinu mu říct, že mu chceš udělat k narozeninám radost ať si radši vybere sám. Přitom mu klidně jako znalkyně můžeš doporučit ty Orienty. Ahoj
anton Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 chaver napsal: ANDYmu: Já se připojuju. Je dobré si uvědomit, že sdělení je jakási jednota obsahu a formy (ne, že bych byl vzorem). Také je třeba rozlišovat (dtto., ale do půl hodiny může člověku lecos dojít a existuje funkce edit). K tomu druhému: napsat svůj postřeh o klesající úrovni je jistě pozitivní, pokud je záměrem vyvolat proces, který by vedl k pozvednutí této úrovně. Ale smíchat hrušky s jabkama a dost nezdvořile až sarkasticky (to jsem hodně zdvořilej) se navážet do někoho, kdo poprosil o radu v sekci Poradíme tomu, kdo poprosí, mi připadne jako přinejmenším nepěkné. A dotaz na hodinky pro manžela dle mého názoru nepatří mezi ty, které by úroveň fóra snižovaly, ať už si o úrovni myslím, co chci. Ohledně formy: i zenová hůl může v důsledku přispět k šíření dobra, ale musí ji v ruce držet moudrý člověk, to jest ne jenom ten, kdo je třeba intelektuálně bystrý, ale chybí mu tolerance a úcta. Jestli chceš přispět k úrovni, buď pozitivní. A když píšeš tak, že někteří usoudí, že jsi někoho urazil, a řeknou Ti to, je lepší se zamyslet, jestli jsi opravdu někoho neurazil, než umíněně trvat na své pravdě. Možná se s kamarády zdravíte sprostými slovy nebo si rovnou dáváte jednu přátelskou do držky. Tady to není zvykem. A s úrovní fóra to má taky co dělat. chavere díky,neuměl bych to takhle napsat,ale přesně tak to cítím.Také bych potřeboval trochu poradit protože jsem tak říkajíc "váhající střelec".Chci si poněkud opožděně koupit k velmi kulatým narozeninám nové hodinky,sice s větším rozpočtem než Katka,ale abych se snad bál.Katce bych po mojí skoro 25leté zkušenosti se značkou rovněž doporučíl ORIENT.Vtéto cen.relaci se asi nedá pořídit nic lepšího.
katka82 Odesláno 10. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Děkuji moc za další kladný ohlas směrem k Orient hodinkám. Tak to vyhrávají a už koukám po této značce. Manžela bych s sebou na nákup ráda vzala, ale není to možné, protože by nechtěl abych "tolik" utratila, i když sám by dražší kvalitnější hodinky chtěl, proto mu je musím koupit bez jeho asistence. Tak a ted by se ještě hodila nějaká sleva nebo kuponek na slevu No nic, radši jdu makat, at si na ně vydělám. Díky a hezký den všem
NIGHTinGALE Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 katka82 napsal: Děkuji moc za další kladný ohlas směrem k Orient hodinkám. Tak to vyhrávají a už koukám po této značce. Manžela bych s sebou na nákup ráda vzala, ale není to možné, protože by nechtěl abych "tolik" utratila, i když sám by dražší kvalitnější hodinky chtěl, proto mu je musím koupit bez jeho asistence. Tak a ted by se ještě hodila nějaká sleva nebo kuponek na slevu No nic, radši jdu makat, at si na ně vydělám. Díky a hezký den všem http://www.tophodinky.cz/hodinky-orient-pa...d9a6340d093ca27 Když jsem si u nich v Praze kupoval Poljoty, dali mi 10% slevu. Myslím, že by ti ji mohli nabídnout i na ty Orienty. Aspoň doufám
New Milis Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 NIGHTinGALE napsal: http://www.tophodinky.cz/hodinky-orient-pa...d9a6340d093ca27 Když jsem si u nich v Praze kupoval Poljoty, dali mi 10% slevu. Myslím, že by ti ji mohli nabídnout i na ty Orienty. Aspoň doufám http://www.tophodinky.cz/hodinky-orient-pa...d9a6340d093ca27 Na prodejně maj turistické = o dost vyšší ceny, tak se nelekni. Trvej na internetové ceně - daj ti ji. Jestli z té internetové ceny z nich vyrazíš ještě slevu 10%, jsi královna!
grga_pitic Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 xlaque napsal: Chlapi,priznajte sa,koho to tu bavi čitať ? Tak trochu premazať,možno aj nejaky ale zamknuť asi nie. A koho bys chtel jako BANovat ? Miluju tyhle navrhovace BANu na forech (netyka se jen tohoto). Kdyz te to nabavi, tak to necti (predpokladam, ze vladnes svobodnou vuli a muzes tohle vlakno ignorovat).
xlaque Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Ja som toto vlakno aj ignoroval,odkedy sa začala hadka,ale sam viem,ako niekoľko dnovy BAN vie "pomôcť".
katka82 Odesláno 12. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Jéé, díky moc ,ani jsem nedoufala, že mi poradíte i nějakou slevičku. Taky jsem něco našla, mám nějakou penzijní kartu a na ní slevu na www.hodinky.cz, ale jen 5%. No zkusím a uvidíme, když se nezadaří, nedá se nic dělat..
B.F.G. Odesláno 17. října 2007 Nahlásit Odesláno 17. října 2007 Včera jsem na ty Orienty koukal v Brně, i naživo vypadají docela dobře. Na můj vkus jsou docela malé, nicméně nevypadají v reálu nijak pouťově. Orient byl v nejmenovaném krámku zastoupen docela početně a několik typů se mi musím říci i docela líbilo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se