Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikož jsem při přehazování na kůži vytrousil poslední - a zrovna důležitej - dílek tahu u Seiko SRP357J1 (následně ho přítelkyně vyhodila, protože si myslela, že to byl urvanej dílek z propisovačky), rád bycj rozhodil sítě jestli někdo tušíte kde ho sehnat. 

Je to ten poslední zohýbanej kousek plechu, co přiléhá k pouzdru hodinek - na fotce to vpravo:) 

Díky za rady, novej tah se mi kvůli tomu kupovat nechce...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Neviděl jsem ještě, že by se něco takového dalo koupit zvlášť. Zkus napsat do Altra. Ale vidím to na celý tah.

Tahy mám uklizené tak, že poplastovaný drátek, kterým se svazujou třeba kabely od nabíječky na mobil, prostrčím tahem a posledním dílkem a zakroutím, abych nedopadl jako ty.

Odesláno

Což o to, já to do minulýho tejdne hlídal, muselo mi to upadnout, když jsem si narychlo přehazoval hodinky z tahu na kůži před tím, než jsem jel do práce - zrovna mi na ten den vyšla košile a k ní se to líp hodilo... A teď se ptám dětí: "Holčičky, neviděly jste na zemi náhodou někde tohle?" No a v tu chvíli se ozve "Jé tohle já před pár dny vyhodila"... 

Ok, zkusím to Altro. Díky:)

Odesláno

Ok, děkuji za naději:) Už jsem jim napsal, tak uvidíme. A jestli to bude trvat měsíc? Neva, běžně objednávám věci z Číny, jsem zvyklej čekat a mám zásobu jiných řemínků, tak proč ne... A ještě trochu pošmejdím na webu, i když jsem zatím samotný koncovky neobjevil...

Odesláno

Tak Altro je zatím ve hře, ale... Napsali mi tohle: 

Dobrý den,
bohužel koncový článek k hodinkám SRP357 výrobce nedodává,
zašlete nezávazně hodinky do našeho servisu pokusíme se vsadit náhradu.
předběžná cena 310,- + pošt cca 145,- 

Celkem asi 455,- Kč a navíc není jistý jestli se jim to povede. Skoro mám pocit, že celej tah seženu za ne o moc větší cenu... Když budu teda šmejdit po zahrničních webech...
  • po měsících...
Odesláno

Jestli vás to zajímá, tak problém vyřešen - za zhruba stovku dorazily z Číny oba koncové dílky + sada stěžejek a prťavej vystěžejkovač. dobrý:) Dílky tam seděj jak pr**l na hrnec... 

Původně jsem si objednával kovovej tah celej, ale když mi přišel, tak jsem zjistil, že je to fejkovej tah jakoby Breitling, bohužel včetně loga. Kdyby měl někdo zájem, je volný. 

• po měsíci...
Odesláno

Nedávno se mě někdo ptal, kde jsem ten koncovej dílek sehnal - tak pro ty, co ho taky ztratili, bylo to na Aliexpressu, momentálně to tam ještě maj za asi 4USD... Měl by to bejt tenhle odkaz: 

http://www.aliexpress.com/item/22mm-free-shipping-New-Stainless-Steel-Silver-WatchBand-Bracelets-whole-brushed-Curved-end-Parts-link-2pcs/32423150168.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...