Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Tož to je fajn že i u Tebe ☀️ To je pak ten den hned veselejší. 
Tak sem si taky honem zautíkal blejsnout ty mé nevyvážené. Sem docela zvědav jak se potom změní, až je poladím. 
No už dost blbnutí, musím fičet vařit. Za chvilu se mi smečka vzbudí a budou mrčet hlady 😝 

IMG_9832.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

480, právě proto, že se to dá snadno poztrácet a je to piplačka. Tahle cena je právě jenom na tyhle náramky typu pin collar. A hlavně jenom poprvé. Pak jsem mu nechal vydělat na renovaci starých pětek asi bůra a už se slevy hrnou. Ale pak jsem objevil Onyx, kde nabízejí kompletní renovace se vším všudy a už k němu běhám jenom zkracovat tyhle Seiko tahy a nakupovat řemeny a se vším co se nevyplatí posílat do Jihlavy kvůli poštovnému, naposled prasklé pero u Primek.

Akorát furt netuším, co všichni recenzenti na internetu proti těmhle tahům mají. Doladit jdou na každou ruku protože mají dost dírek na micro na sponě. Geometrie v pohodě. Třeba tah na Hamilton Murph, krásně kvalitně zpracovaný, ale tak veliký hodinky a tak malej rádius překlápěčky na sponě. Vůbec nekopíruje ruku. Plošší Seiko spona byť plechová mi přijde lepši. A navíc má Seiko ještě překlápěci pojistku a knoflíky se musí opravdu zmáčknout, aby spona povolila. To na Hamiltonech normálně asi zajdu vedle do nástrojárny a nechám si ten kužel, za kterej drží laserovou navařovackou zvětšit, protože tam stačí ty knoflíky zmáčknout opravdu maličko. 

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

Lacifere, kolik kusů prosím tě čítá tvoje želví stádo? Tak nějak registruju tu fotku 3 ks každý na jiným tahu, a tyhle tam tuším nebyly. Edit: aha tak byly. Ale stejně jsi pacient, já si třeba furt nekoupil king Samuraje a Padi želvy, i když se mi moc líbí, ale prostě jedny želvy i samuraje už mám. No třeba se objeví zde za dobrou cenu, i když na timestore jsem koupil oboje nové o dost levněji než se tu prodávají zánovní. Samuraje za 6,8k musela byt prostě něčí chyba.😁

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

Na Onyx bych se taky chtěl v budoucnu obrátit. Je radost číst tady ty spokojené komentáře. Mám tady nějaké kousky z kterých bych se chtěl kochat. 
Cibule jsou po pradědovi, Glasy po dědovi které dostal v rajchu a pak tátovy Primky které dostal na 12 narozeniny od svého dědy. 
Tak do budoucna mám plán jasný 😍 Začít bych chtěl padesátkami … tož uvidím. 
No a jasné že bych rád ještě nějaké nové kousky chtěl 😉 Jsou tu totiž jedny Seika které mě děsně rajcujou.

IMG_9833.jpeg

Odkaz ke komentáři

Jojo třikrát 🐢 a dost😁, I když to jsem říkal u monster taky a už mám patery🙈, přiznávám že mám malinko více kusů hodinek než nutně potřebuju, ale když je mám všechny moc rád a hrozně rád je střídám, zase třeba ženu mám už léta jenom jednu😉, v timestore jim občas jebne a daj srandovní ceny taky tam rád nakupuju šedivka nešedivka, měl jsem tam v merku jedny Orient Star za desítku a ze dne na den to vylezlo na 14t 😵‍💫

Odkaz ke komentáři

Mě povídej, samuraje 6800, manty něco přes 10 se slevovými kódem, ale teď jsem koukal a nic. Teď jsou na stejných cenách jako ofiko, takže teď je v Čechách na eshopech nejlákavější asi ofiko distribuce Padi želv za 12290 Koscom, Helveti, Hodinky 365, všichni stejně a všichni levněji než trapný lagoony. Taky pozoruji, že se postupně zužuje nabídka normálních ne Kingových želv všude na mě už vyskakují jen Padi, lagoony, možná jedny černý.

Pavel58: super patina a super guma.

Odkaz ke komentáři

Nedělní chvilka mazlení 💙❤️ Vždy umyju a vyčistím tah. Po 24 dnech jsem +29s. Zítra zkusim brnknout hodináři zda se můžu zastavit na zrkrácení. Sem zvědavý jak pak sednou, dělají mi děsnou radost.

FB2D10FE-E26F-4090-B3DD-34CB6145EA65.jpeg

Upraveno uživatelem honzinn
Odkaz ke komentáři

Lacifer …. užívej 😉

Dnes jsem byl na zkrácení a je to panečku jiné kafe. Dal jsem pryč jeden dílek od extenze a micro šlo na druhou a je to sakra znát. Cifr je teď krásně v ose zápěstí, už mi nikam neutíká, celkově se teď želvy více tulí 😝

Dva dny se tu teď pocitově dost ochladilo a najednou mi už dělají něco kolem +4s. Jestli to je tím počasím 🤔 

IMG_9857.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...