Jerryl Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 Bomba! To se v Ikee budou divit, když jim najednou vyletí do nebes prodej plyšovejch želv, protože je budem všichni potřebovat k hodinkám 2
Tezafishing Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 Před hodinou, Jerryl napsal: Bomba! To se v Ikee budou divit, když jim najednou vyletí do nebes prodej plyšovejch želv, protože je budem všichni potřebovat k hodinkám Teď mě bude mrzet ze jsem ji nevzala
childe Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 před 4 hodinami, Tezafishing napsal: Včera IKEA, neodolala jsem Želva k želvě sedá hezký pohled na obě 1
Tezafishing Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 před 30 minutami, childe napsal: Želva k želvě sedá hezký pohled na obě Děkuji ted už jen čekám na své vysněné papsiny se safírem a za ty též děkuji 1
childe Odesláno 5. února 2025 Nahlásit Odesláno 5. února 2025 před 49 minutami, Tezafishing napsal: Kontrola Moc krásné želvy obvzlášt ty vpravo 1 1
Jerryl Odesláno 5. února 2025 Nahlásit Odesláno 5. února 2025 (upraveno) Tak to pozor, to nejsou obyčejný pepsiny, ale Padiny. Ty jsou tady moc oblíbené. Ale je to kus železa a na kovovém tahu už o nich člověk na ruce docela ví. Dobrá volba, Upraveno 5. února 2025 uživatelem Jerryl 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se