pauliej Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Zelvy dostali novu gumu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna V 25. 1. 2024 v 14:56, luftwaffle napsal: To vypadá zajímavě Hm zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna V 29. 3. 2024 v 18:05, worel napsal: No jsem taky šílenec do nožů a chci si teď koupit nějaký titanový Framelock, chtěl bych se vejít do 3000 táců. Po Spydercu taky koukám, ale zatím ještě nevím, každopádně věřím že to jsou taky super kudly. Máš nějaký tip na titanový Framelock kolem 3 tisíc? Tak za 3k titanový framelock? To jsou přísné podmínky. Pokud někdo něco takového (a stále kvalitního) má, tak je to WE KNIFE nebo CIVIVI. Zkus mrknout na ně, popř. zvýšit rozpočet Další možnost je koupit osvědčený model a dokoupit titanové střenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna před 57 minutami, Dushakx napsal: Tak za 3k titanový framelock? To jsou přísné podmínky. Pokud někdo něco takového (a stále kvalitního) má, tak je to WE KNIFE nebo CIVIVI. Zkus mrknout na ně, popř. zvýšit rozpočet Další možnost je koupit osvědčený model a dokoupit titanové střenky. Dá se koupit titanový framelock, když kápneš na nějaký ve slevě, ale nakonec jsem si koupil kvalitního motýlka od Bear & Son ten mě ve sbírce chyběl a bomba. Každopádně moje závislost na nožích trvá dál. Už je to 10 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna ..na novém, zde zakoupeném tahu od Strapcode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomanosa Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června V 29. 3. 2024 v 18:05, worel napsal: No jsem taky šílenec do nožů a chci si teď koupit nějaký titanový Framelock, chtěl bych se vejít do 3000 táců. Po Spydercu taky koukám, ale zatím ještě nevím, každopádně věřím že to jsou taky super kudly. Máš nějaký tip na titanový Framelock kolem 3 tisíc? Zdravím, dovolím si reagovat k tématu. Jedno zvláštní ontario by mělo být v akci a skladem na nože-nůž. Mě odradil tvar ale třeba se bude líbit. https://www.noze-nuz.com/ontario/ON8875.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomanosa Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Dnes u mě přistály a mám z nich neuvěřitelnou radost. Po 2 letech hledání a vybírání zakoupeny ještě navíc v akci a za přijatelnou sumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Zdielam tvoju radost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Jsou to ještě želvy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června před 2 hodinami, thomanosa napsal: Zdravím, dovolím si reagovat k tématu. Jedno zvláštní ontario by mělo být v akci a skladem na nože-nůž. Mě odradil tvar ale třeba se bude líbit. https://www.noze-nuz.com/ontario/ON8875.php Ahoj toto Ontario znám, ale zatím mě nějak neoslovilo. Každopádně díky za upozornění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června V 4. 6. 2024 v 11:14, thomanosa napsal: Dnes u mě přistály a mám z nich neuvěřitelnou radost. Po 2 letech hledání a vybírání zakoupeny ještě navíc v akci a za přijatelnou sumu. Pěkný! Kdepak jsi tedy kupoval jestli se mohu zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomanosa Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června před 10 hodinami, Pavel87 napsal: V 4. 6. 2024 v 11:14, thomanosa napsal: Dnes u mě přistály a mám z nich neuvěřitelnou radost. Po 2 letech hledání a vybírání zakoupeny ještě navíc v akci a za přijatelnou sumu. Pěkný! Kdepak jsi tedy kupoval jestli se mohu zeptat? Rozšířit Deal-klenotnictvi.cz v sekci akční zboží. Bohužel dostupnost už je na dotaz a jsou v plné ceně. Jinak přístup a rychlost vyřízení na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června V 22. 6. 2021 v 17:01, ABCDE napsal: Děkuji @ProF3T za novou gumu a tah k želvám Krásná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Manty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června V 5. 2. 2021 v 22:10, nooski napsal: Scip tu nějak Broček. Želvy a minerálka zajímavé foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se