Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

V 29. 3. 2024 v 18:05, worel napsal:

No jsem taky šílenec do nožů a chci si teď koupit nějaký titanový Framelock, chtěl bych se vejít do 3000 táců. Po Spydercu taky koukám, ale zatím ještě nevím, každopádně věřím že to jsou taky super kudly. Máš nějaký tip na titanový Framelock kolem 3 tisíc? 🫡

Tak za 3k titanový framelock? To jsou přísné podmínky. Pokud někdo něco takového (a stále kvalitního) má, tak je to WE KNIFE nebo CIVIVI. Zkus mrknout na ně, popř. zvýšit rozpočet :) Další možnost je koupit osvědčený model a dokoupit titanové střenky.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 57 minutami, Dushakx napsal:

Tak za 3k titanový framelock? To jsou přísné podmínky. Pokud někdo něco takového (a stále kvalitního) má, tak je to WE KNIFE nebo CIVIVI. Zkus mrknout na ně, popř. zvýšit rozpočet :) Další možnost je koupit osvědčený model a dokoupit titanové střenky.  

Dá se koupit titanový framelock, když kápneš na nějaký ve slevě, ale nakonec jsem si koupil kvalitního motýlka od Bear & Son ten mě ve sbírce chyběl a bomba. Každopádně moje závislost na nožích trvá dál. Už je to 10 let😅

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
V 29. 3. 2024 v 18:05, worel napsal:

No jsem taky šílenec do nožů a chci si teď koupit nějaký titanový Framelock, chtěl bych se vejít do 3000 táců. Po Spydercu taky koukám, ale zatím ještě nevím, každopádně věřím že to jsou taky super kudly. Máš nějaký tip na titanový Framelock kolem 3 tisíc? 🫡

Zdravím, dovolím si reagovat k tématu. Jedno zvláštní ontario by mělo být v akci a skladem na nože-nůž. Mě odradil tvar ale třeba se bude líbit. :) 

https://www.noze-nuz.com/ontario/ON8875.php

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, thomanosa napsal:

Zdravím, dovolím si reagovat k tématu. Jedno zvláštní ontario by mělo být v akci a skladem na nože-nůž. Mě odradil tvar ale třeba se bude líbit. :) 

https://www.noze-nuz.com/ontario/ON8875.php

Ahoj toto Ontario znám, ale zatím mě nějak neoslovilo. Každopádně díky za upozornění👍😉

Odkaz ke komentáři

V 4. 6. 2024 v 11:14, thomanosa napsal:

Dnes u mě přistály a mám z nich neuvěřitelnou radost. 🤩 Po 2 letech hledání a vybírání zakoupeny ještě navíc v akci a za přijatelnou sumu. 

IMG_20240604_110147.jpg

Pěkný! Kdepak jsi tedy kupoval jestli se mohu zeptat? 

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Pavel87 napsal:
V 4. 6. 2024 v 11:14, thomanosa napsal:

Dnes u mě přistály a mám z nich neuvěřitelnou radost. 🤩 Po 2 letech hledání a vybírání zakoupeny ještě navíc v akci a za přijatelnou sumu. 

IMG_20240604_110147.jpg

Pěkný! Kdepak jsi tedy kupoval jestli se mohu zeptat? 

Rozšířit  

Deal-klenotnictvi.cz v sekci akční zboží. Bohužel dostupnost už je na dotaz a jsou v plné ceně. Jinak přístup a rychlost vyřízení na jedničku. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...